تو این چند سال که مشکلی نبود ئهو از دیروز اینطور شدنقل قول:
خط جداست
Printable View
تو این چند سال که مشکلی نبود ئهو از دیروز اینطور شدنقل قول:
خط جداست
وصل کردم
فرقی نکرد
:sq_10:
محل سکونتتون رو اسرائیل انتخاب کردین اما اگه احیانا تو خوزستان یا بوشهر هستین مشکل مربوط به مخابراته.نقل قول:
به هر حال آخرین راه همون تماس با مخابرات منطقس.وقتی اسپلیتر رو وصل کنید و مشکل پا بر جا باشه مخابرات وظیفه داره وضعیت خط شما رو بررسی کنه.
دزدی و همیننقل قول:
دوستان چرا عکس های سایت هایی مثل imdb بانمی شود؟
از پارس بهم پیامک دادن بمناسبت روز حافظ یک گیگ ترافیک رایگان به حساب شما اضافه شد .جالب اینجاست که من 128 نامحدود دارم و چیزی هم بما نماسید.گیجن اینا چقدر....:sq_22:
چندروز پیش هم ایمیل زدن مرکز شما در ساعت 10 قطع میشه تا دو ساعت ولی قطع نشد :sq_25:
از چه شماره ای پیامکا رو میفرستن براتون؟نقل قول:
تولد امام رضا که بود هیچی ندادن حالا برا روز حافظ که دیگه جای خود داره.
با سلام خود مودم اسپیلتر داشت ولی گاهی گه گوشی تلفن رو برمیدارم باز دی سی یمیشه مشکل از چیه؟نقل قول:
وقتی اسپلیتر داره نباید دیسکانکت بشه و در واقع اگه دیسکانکت بشه نشون میده که مشکل داره.یکی از مهمترین کارای اسپلیتر همینه که دیگه با تماس تلفنی هیچ دیسکانکتی اتفاق نمیفته.نقل قول:
این نکته رو یادتون نره که فقط وجود اسپلیتر کافی نیست و شما باید درست ازش استفاده کنید.یه اسپلیتر معمولی یه ورودی و دو تا خروجی داره.تو قسمت ورودی سیم مخابرات که وارد خونه شده بهش وصل میشه و در قسمت خروجی دو تا سیم خارج میشه که یکیش به تلفن وصل میشه و اون یکی هم به مودم ADSL.یه اشتباه که خیلی رایجه و خودم هم اوایل کارم با ADSL مرتکب شدم اینه که خیلی ها سیم مربوط به مودم را به اسپلیتر وصل میکنن اما یادشون میره که سیم تلفن هم باید از اسپلیتر خروجی بگیره.
تست سرعت اینترنت پرسرعت 128 شبانه پارس انلاین:sq_14:
سرعت از قرار داد هم پایین تره اونوقت شرکت از فناوری برست مرست حرف میزنه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
قصد دخالت ندارم حالا چرا شما تست سرور ایرانی و تهران رو گرفتید اگر داخل میخواهید که شبکه ملی هست
ولی اگر خارج که باید تست انجاها رو بگذارید
دوستان من بخوام شبانه بدون برو برگرد حداقل 1.7 گیگ بگیرم باید چه سرعتی بگیرم ؟ ایا 512 جواب میده ؟؟
الان 256 دارم شبی 800 مگ میگیرم.
من یک مگ دارم.در بدترین حالت شبی 2 گیگ میگیرم و در بهترین حالت شبی 3.8 گیگ.اغلب همون 2 گیگه.نقل قول:
پارس انلاین مثل تخم مرغ شانسیه.من 512 داشتم در بهترین حالت ممکن که فقط یک شب بیشتر مارو خوشحال نکرد 1 گیگ و در بد ترین حالت ممکن هم 200 کیلو بایت دان کردم.بنظر میاد واسه تهرانیا یخرده اوضاع خوبهنقل قول:
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
یه سوال از دوستانی داشتم که سرویسشون روی 4 مگ بسته شده:
خواهش میکنم بدون جانبداری از پارس آنلاین صادقانه جواب بدین :
روزها و شبها وضعیت سرعتتون چجوریه؟
ما منطقه مخابراتیمون خیلی خیلی شلوغه و بالاخره پارس سرویسهای شهر ما رو هم رو 4 مگ بست.اما حقیقتشو بخواین وضع سرعتم بهتر نشد که هیچ تازه بدتر هم شد.الان snr margin من از 47 اومده رو 33 اما هنوزم عالی محسوب میشه ولی با این وجود سرعت دانلودم از همون 230 کیلوبایت بالاتر نمیره.تازه قبلا روزا سرعتم رو 230 کیلوبایت فیکس بود اما الان که میخوام چیزی رو دانلود کنم سرعتم کلی افت و خیز داره.
اگه واقعا این سرویس 4 مگشون بود که صد رحمت به همون 2 مگ قبلی.:sq_3:
پ.ن:من سرویس یک مگ دارم و قاعدتا اولین کسایی که باید از سرعتای بالا بهره مند بشن کسایی هستن که پول بیشتری میدن مثل من که ماهی 20 تومن پای این اینترنت به اصطلاح پرسرعت میدم.:2:
نقل قول:
Pinging [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [173.194.32.208] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.32.208: bytes=32 time=297ms TTL=49
Reply from 173.194.32.208: bytes=32 time=268ms TTL=49
Reply from 173.194.32.208: bytes=32 time=269ms TTL=49
Reply from 173.194.32.208: bytes=32 time=267ms TTL=49
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 267ms, Maximum = 297ms, Average = 275ms
من اینتر نت یک مگ دارم در شیراز میخواستم بدونم چرا اینقدر مشخصات سرعت من پایینه نسبت به شما
بعد این snr چیه که باید 70 باشه ولی ماله من 6
البته سرعت دانلودم بد نیست شبی 2 گیگ میتونم دانلود کنم
مشکل من مثل توی با فرق اینکه هرچی بگیرم خراب از آب درمیاد
snr اگه بالای 20 باشه عالی محسوب میشه و نشون میده که خط تلفن نویز نداره.نویز داشتن خط تلفن روی سرعت و کیفیت سرویس ADSL اثر داره.نقل قول:
پهنای باند شما هم به جای 2 مگ روی 1.4 مگ بسته شده که اگه با پارس تماس بگیرید احتمالا سرویستون رو رو دو مگ میبندن.اما اگه شبی 2 گیگ دانلود دارین و زیاد دنبال درد سر نمیگردین پیشنهاد میکنم بیخیال بشین چون همونطور که تو پست قبلیم هم اشاره کردم با افزایش پهنای باند نویز هم افزایش پیدا میکنه و این یعنی درد سر.متاسفانه زیر ساختهای مخابراتی اینقدر ضعیفن که حتی جوابگوی یه اینترنت 2 مگابیتی هم نیستن.
عزیز ایشون اینترنت 1 مگ دارن که اونو ور 1.4 بستن پس خوبه.ولش کنو زیاد هم دنباله دردسر نباش.شبی 2 گیگ اینجا خیلی خوبه.نقل قول:
در تهران برای درخواست یک یا دو مگ چه مدارکی پارس آنلاین میخواد؟ بعد یک مگ حداقل 120 را میشه انتظار داشت در دانلود رایگان شبانه؟
اگه پهنای باندشونو تا 2 مگ بالا ببرن نویز هم بیشتر میشه و احتمالا دیگه قادر به دانلود نخواهند بود یا اینگه فایلها به صورت ناقص و خراب دانلود میشن.این حق مسلم دوستمونه که سرویسشونو روی 2 مگ ببندن اما وقتی مشکل از مخابرات منطقه باشه و خط ها نویزشون زیاد باشه دیگه کاری از دست پارس بر نمیاد و در واقع بهترین لطفی که پارس میتونه بکنه همینه که پهنای باند رو کمتر کنه تا با وجود نویز زیاد امکان استفاده از ADSL تو اون منطقه وجود داشته باشه.نقل قول:
پ.ن:باید یادآوری کنم که سرویسهای یک مگ پارس روی 2 مگ بسته شده و سرعت اسمیش یک مگابیت (128 کیلوبایت) هست اما در واقع به خاطر استفاده از قابلیت Burst سرعت تا 230 کیلوبایت هم میرسه.
دوستان من نامحدود ۱۲۸ گرفتم و Fair use policy یقمو گرفت. الان یه اشتراک جدید گرفتم ولی رفته توی اشتراک رزرو. چه طوری میتونم از اشتراک فعلی سوییچ کنم به رزرو؟!
سلام
من تعرفه یک مگ دارم اما شب ها سرعت دانلودم به 60 تا 80 میرسه! ظاهرا رو 512 میبندن
خواستم بدونم واسه همه همینجوره؟ راهی هست که افزایش بدیم سرعت رو؟
نمیتونینقل قول:
باید مدت قرارداد تموم بشه
شانسیهنقل قول:
واسه 70 % اینطوریه
بعضیا که با 256 شبی 3 گیگ هم میگیرن!
مونده به شانس
من قبلا یه مگ داشتم شبی 1 گیگ میزدم، الان 256 دارم بعضی شبا تا 2 گیگ هم میزم!:sq_6:
:sq_10: دوستان :sq_10: دیشب سرعتم رو 50 بود!!! من که کلأ تا حالا سرعت شبانم زیر 130 نبوده و اخیرأ به 200 رسیده بوده حالا رفته رو 50 :sq_11: شمام اینجوری بودین؟ :sq_3:
50 که خوبه!نقل قول:
من 200 مگ تونستم بزنم!
:sq_11:
اول که سرویس میخرین همون 128 رو بگیرین و بعد آنلاین تمدید کنید.من از دی ماه سال قبل تا الان سرویس 1 مگ دارم و همیشه آنلاین تمدید میکنم.اینجوری نیازی به هیچ مدرکی هم نیست.(حداقل تا حالا از من که مدرک نخواستن).اما به هر حال یه کارت دانشجویی دم دستتون باشه بدک نیست.اگه یه وقت خواستن یه کپی میگیرین و میفرستین.نقل قول:
در مورد سرعتش هم به منطقه مخابراتی بستگی داره اما به نظر مباد وضع مشترکین تهرانی یه خورده بهتره.شما اینجور حساب کنید که از 2 تا 7 که رایگانه هر شب میتونید 2 گیگ دانلود رایگان داشته باشید.
دوستان یکی اگه میشه یه توضیح کامل راجع به این سرویس نا محدود جدیدا که ضریب اشتراک 1به 10 نداره به من بده.ممنون میشم.
میخوام بدونم ضمن اینکه سرعتش چطوریاس این قضیه عادلانه و این تیریپا چیه؟چقدر دانلود کنی میزنن تو نتت رو تو خاکی؟
و اینکه سرعتش همیشه یه اندازه هست یا متغیر؟اگه متغیر از چند تا چند
برای مثال 128 مثال بزنین.مرسی
سرعتش بین 120 تا 130 KBهستش ، بعضی موقع ها هم فکر کنم به خاطر شلوغی سرعت پایین میاد، قضیه عادلانه هم به این بیشتر از 20 گیگ دانلود کنی سرعتت کم میشه مربوطه، سرعت میشه بین 13-16 KBنقل قول:
دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن بهتر میتونن توضیح بدن اما چیزی که من تو صفحات قبلی همین فروم از طریق دوستان فهمیدم اینه که این سرویسها با سرعت بالا ارائه میشه.مثلا سرعت دانلودتون در هرساعتی از شبانه روز با سرویس 128 چیزی بین 130 الی 140 کیلوبایت خواهد بود (یعنی میتونید تو یک ساعت بیش از 450 مگابایت دانلود کنید).اما با وجود اینکه اسم این سرویسها نامحدوده هر سرویس یه محدودیت حجمی برای دانلود داره.برای مثال اگه شما سرویس 128 نامحدود یک ماهه بخرین بعد از اینگه 20 گیگابایت دانلود کردین سرعت شما محدود میشه رو همون 128 کیلوبیت واقعی (16 کیلوبایت) و تا پایان دوره به همین شکل میمونه.نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون و یه سوال دیگه اینکه به نظرتون من که الان محدودیت دارم و داره حجمم تموم میشه اگه موقف رو شارژ کنم و اون نصف حجم قبلی رو هم استفاده کنم و ماه بعد نا محدود بگیرم از حجمم کم میکنن؟یعنی از اون 20 گیگ؟
یا میتونم یه حالی از پارس آنلاین بگیرم دلم خنک شه :sq_2:
درست متوجه سوالتون نشدم .اگه الان سرویس محدود دارین که ربطی به سرویسی که میخواهید تو ماه آینده بگیرید نداره.وقتی سرویس فعلیتون حجمش صفر شد یا زمانش تموم شد نوبت به سرویس بعدی میرسه.نقل قول:
سرویس نامحدود 128 پارس قیمتش 27 هزار تومنه که اگه 20 گیگ بشه باهاش دانلود کرد قیمت هرگیگ میشه 1350 تومن.کلا شرکتهای ارائه کننده ADSL دارن حال ما رو با این قیمتها میگیرن و کمتر کسی پیدا میشه که حالشونو بگیره.
من 512 محدود دارم...امروز متوجه شدم که خطم رو رو 4000 بستن...آپلود رو رو 1000
هنوز نمیدونم تو دانلود شبانه تاثیری گذاشته یا نه...دلیلش رو هم نمیدونم.
سلام؛ من که از اون روزی که روی 4 مگ بسته شده سرعت روزانه اش ناپایدار هست شبانه من بین 20 تا 30 بیشتر نیست البته من 128 محدود دارم .نقل قول:
دوستان آیا شما افت سرعت دارید ؟
بله.من یک مگ محدود دارم و از وقتی داون استریمم 4 مگ شده سرعتم به شدت افت و خیز داره.نقل قول:
128 نامحدود پارس اصلا توصیه نمیشه.بعد 20 گیگ که احتمالا کمتر یک هفته دان میکنید سرعت زیر 16 میشه در حد دیال اپ.من با 512 هرروز میرفتم میهن چت و چت میکردم و با این سرعت دیگه اصلا این فلش چت باز نمیشه
بله! من دو روزه که سرعت روزانم 30 تا کم شده و سرعت شبانم یه شبه که از 200 اومده رو 50 :sq_3: حالا ببینم امشب چی میشه.نقل قول: