با پتک بزنم به دیوار به نظر میرسه امروز از صبح ادم شده باشه سرعتش
با استرس تایپ کردم این خبر رو :31:
Printable View
با پتک بزنم به دیوار به نظر میرسه امروز از صبح ادم شده باشه سرعتش
با استرس تایپ کردم این خبر رو :31:
سلام
شاتل سرعت اکو512 رو رو چند میبنده؟من اکو 256 دارم واسم 512 بستن
همون 512 :31:نقل قول:
پس بهتره همون 256 بمونم :31:نقل قول:
دیشب سرعت 0 رو هم به چشم دیدم و تجربه کردیم. دم شاتل گرم. مرد تویی !
یه سوال داشتم
شاتل ترافیک مصرفی رو به صورت لحظه ای نشون میده یا میذاره اخر روز به صورت کلی نشون میده؟
اخه من الان هر چی دانلود میکنم از ترافیکم کم نمیشه
آقا دمت گرم یه دل سیر خندیدم از این اصطلاحت! :16: :46:نقل قول:
انشالله اینترنتت بهتر بشه :10:
آقايون من 512 اكو دارم ولي 1 هفته هست يهو شده 256 ...../در شيرازم
با سلام
من تازه adsl گرفتم
میشه بگین دانلود مجانی شبانه از ساعت چند تا چند هست ؟
کله شاتله شیراز داره می پوکونه :دی !نقل قول:
ما هم همچنان در پورت 94 به سر می بریم = بدون شبانه !
دوستان الان شبانه eco128 دانلودش رو چقدره همون مثله روزه؟
نه مثل اینکه واقعا امروز خبری هست :31:نقل قول:
حدودا 4 ماه بود که همچین چیزی رو تجربه نکردم که یک روز کامل نت با سرعت 70 دانلود کنه و قطعی نداشته باشه
ببین به چه وضعی افتادیم که رتبه 178 دنیا رو داریم و وقتی 70 تا دان داریم سر کیف میایم !
بابا جدی مسخرشو در آوردن با این سرعت !:2:
من الان کلی دانلودهام مونده و خیلی بهشون نیاز دارم!
سرویسم هم eco512 هست و چند شبه که دانلودم روی 0.7KB و حتی پایین تر هم میره!
یعنی چی اینا میگن برای مخابراته؟
اگه ایراد از مخابرات باشه که باید همه ی ساعات اینطور بشه!
چطور ایراد پیدا کرده که فقط ساعات رایگان سرعت 0 میشه؟؟؟
احتمالا صبانت هم که ساعت رایگانش از 3 تا 7 هست فقط همون 3 تا 7 ایراد از مخابراته!!!:27:
وقتی بین این شرکت ها رقابت نباشه و شرکت های جدیدتر نیان همین میشه دیگه!!
اگر دو تا شرکت دیگه بیان روی کار و یخورده سرویس بیشتری نسبت به اینا بدن اینا نمیان همچین غلط هایی بکنن!
یا اینقدر فیلت-رینگ رو زیاد کنن! (آخه من موندم سایت فارسی سابتایتل چرا باد فیلتر بشه؟؟؟:19:)
راستی دوستان تهرانی هم سرعتشون اینقدر پایین میاد ؟؟؟
من دیشب 800MB دانلود کردم :8:
سرعت بین 30 تا 70 بالا پایین میشد
کمک
من ارت 1 دارم و تمدید دورم 17 به 17 هر ماه.الان 12 گیگ دارم و می خوام دخلشو در بیارم. 30 ام ریست میشه یا نه
اخه قبلان ارت 2 داشتم و 30 ام ریست میشد اما این ماه که ارت 1 دارم و 17 ام تغیر سرویس دادم نمی دونم کی ریست میشه
خواهش میکنم از همه که جواب بدن :41:
لحظه اي كه نه ولي من چند ماه پيش در اين زمينه تحقيق كردم هر 5 دقيقه يك بار ترافيك رو حساب ميكنه. :31:نقل قول:
[QUOTE=ibiza;4950106]کمک
من ارت 1 دارم و تمدید دورم 17 به 17 هر ماه.الان 12 گیگ دارم و می خوام دخلشو در بیارم. 30 ام ریست میشه یا نه
اخه قبلان ارت 2 داشتم و 30 ام ریست میشد اما این ماه که ارت 1 دارم و 17 ام تغیر سرویس دادم نمی دونم کی ریست میشه
خواهش میکنم از همه که جواب بدن :41:[/QUOT
جواب میدید دیگه نه؟
نخیر روزانه ش 512 هست دانلود شبانه اش 128.(سرعت وبگردی شبانه و همینطور دانلود عکس در شبانه همون 512 هست)نقل قول:
به همین دلیل اکو 512 گرفتم اوائل خوب بود ولی یکی دو هفته هست که شبانه این هم بهم ریخته.
تا این حد نه. به سرور هم بستگی داره. یه لینک مستقیم رو با سرعت در حد دیال آپ میگیره در صورتیکه همون لینک رو در همون ساعت با سرعت چند مگابایت در ثانیه! به enterupload انتقال دادم!نقل قول:
البته مثلا لینک پریمیوم رپیدباز رو با سرعت متوسط 40-50 کیلوبایت دانلود میکردم که البته بعضی وقتها هم به ماکسیمم(64) میرسید. سرویس اکو512
در ضمن یادآوری میکنم قیلتر شدن یک سایت نه به شاتل و نه به هیچ isp دیگه ای ربط نداره.
من با اکو 256 دیشب حدود 1200 مگ دانلود کردمنقل قول:
سرعتم بین 55 تا 60 بود:27:
مرگ بر شاتل !
سرعتم 2 کیلو بایت بر ثانیه ، با دایال آپ 6 کیلو بایت بر ثانیه!
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
توضیحات :
با سلام سرعت اینترنت شبانه از دایل آپ هم کمتر است.... لطفا یا شبانه رو درست کنید یا حذفش کنید ، در بین تمامی ارایه دهندگان اینترنت پر سرعت ،کم سرعت تر از شاتل ندیدم
مشترک گرامی سلام
سرویس شما با سرعت مناسب به شاتل وصل شده است ولی با توجه به اینکه در زمان پیک مصرفی می باشیم و همچنین با توجه به share بودن سرویس ،سرویس شما دچار افت سرعت و PacketLoss گردیده است خواهشمندم تا برطرف شدن مشکل تامل نمایید.
بابا صبانت هم همین طور شده 2-3 kb !!!!
الان 5 ماهی هست که کاربران شاتل دارن تامل میکنند و کسی صداش در نمیاد
سرعت من الان بین 10 تا 60 هست
من حدود 5 ماه قبل هم اینجوری شدم که جریات 16 آذر بود
2 هفته بعد زا 16 آذر سرعت درست شد
الان هم احتمال میدم برای 24 خرداد باشه :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب سوم:
امشب هم مودم من حتی برای یک ثانیه نتونسته به اینترنت وصل بشه و از ساعت 1 شب تا ساعت 7 صبح چراغ Wan من فقط در حال چشمک زدن بود.
اگر همینجوری پیش بره, میرم میگم دیگه سرویس نمیخوام.
اگر من از شاتل برم, مطمئن باشین چند نفر رو هم از شاتل با خودم میبرم.
دیشب یه اتفاق جالب افتاد واسه من،ساعت یک شد باز سرعت اومد روی صفر زنگ زدم شاتل که این چه وضعشه گفت برین تو سایت Php.net یه چیزی دانلود کنین منم رفتم دیدم سرعتش روی 30 بعد گفتم اینا کش میشه گفت سرورهای شما مطمئن نیستند من گفتم چطور تا چند دقیقه مونده به یک با آخرین سرعت دانلود میکنه خلاصه هر چی گفت من جواب دادم از آخر رک و پوست کنده گفت این سیاست تهرانه فعلا،منم گفتم آها اینو بگو و بعد خداحافظی کردم حالا قسمت جالبش اینجاست برگشتم به IDM دیدم باز سرعت همون جوره اما یکی از فایلهام سرعتش رفته بالا داشتم از پرشین دان میگرفتم جالب بود یه فایلو از همون سایت با سرعت 5 میگرفت یه فایل دیگه رو بالای 100 بیشتر سرورها رو امتحان کردم دیدم سرعت پائینه اما میهن دانلود باز سرعتش واسم بالا بود خلاصه ما هم گذاشتیم هر چی دم دست بود دانلود کنه اینم نتیجش تا صبح 4 گیگ دانلود کردم.
[QUOTE=ibiza;4950240][QUOTE=ibiza;4950106]کمک
خواهش میکنم از همه که جواب بدن :41:[/QUOT
جواب میدید دیگه نه؟[/QU
جوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااب
من دیشب 77 مگ دریافت رایگان داشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرگــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ بر شاتل الان یک هفتس که داغونه ولی دیشب دیگه ترکونده بود
دوستان فایده ای نداره که هر روز ما بیاییم بگیم دیشب سرعت چی بود و چقدر دانلود شد بیاییم دیگه از شاتل سرویس نگیریم وکنارش بگذاریم بلاخره 10 نفر هم 10 نفره اگه همین کارها رو کردیم که الان اینجور شده بیخود عصاب خودتون رو خورد میکنید شب ونیمه شب بلند میشید ولی هیچی به هیچی شاتل هم به ما هر هر میخنده به هرحال خوددانید
نقل قول:
77 مگ .
من دیشب 17 مگ گذاشتم برا دانلود نتونسته دانلود کنه از سرور فارسی و لینک مستقیم.
من با این حرکت موافقم .نقل قول:
دوستان فایده ای نداره که هر روز ما بیاییم بگیم دیشب سرعت چی بود و چقدر دانلود شد بیاییم دیگه از شاتل سرویس نگیریم وکنارش بگذاریم بلاخره 10 نفر هم 10 نفره اگه همین کارها رو کردیم که الان اینجور شده بیخود عصاب خودتون رو خورد میکنید شب ونیمه شب بلند میشید ولی هیچی به هیچی شاتل هم به ما هر هر میخنده به هرحال خوددانید
ولی دو تا مشکل بزرگ هست یکی من 512 اکو دارم و قیمتش خوبه و سرویس از این به صرفه تر سراغ ندارم وگرنه تا حلا رفته بودم .
دوم اینکه هیچ جا دانلود شبانه مثل این نداره؟ بازم تو ماه 4 شب بتونم دانلود کنم اونم خوبه.
البته اینم بگم اگه سرویس مخابرات راه بیفته درست حسابی میرم تو شرکت شاتل و تف میکنم تو صورت مدیر دزدش و قراردادم رو فسخ میکنمو میرم. مطمئنا مدیرش از این ریشیکاپورا ست:2:.
اگه شما isp بهتر سراغ داری بگو تا بریم . مطمئن باش همه میان .
دریافت رایگان 1,128,477 KB
واسه دیشب بود این :31:
ببنید من هم شاکی هستم خیلی شبها سرعت کم میشه ولی یه نگاهی به ریز مصرف ماهیانه بندازین خوبه
من که خودم در ماه با اینکه افت سرعت زیادی دارم ولی ماهی 30 گیگ حداقل دانلود دارم
کدوم ISP رو سراغ دارین که بشه اینقدر دانلود کرد با این قیمت !؟
همینه که باعث شده این همه پشت سرش حرف بزنم ولی از شاتل نرم بیرون :5:
خب من سراغ ندارم ولی میشه به جای اینکه برای هم مسائل تکراری گفت کمک کرد یه isp خوب پیدا کرد البته شاید هم پیدا نشه با اون قیمت ولی اگه قرار باشه این طور باشه خب همین هم نمیسرفه چون خیلیها دانلود شبانه استفاده دارندنقل قول:
من هم با این حرکات موافقم ، روی من هم حساب کننقل قول:
با همه مطالب فوق موافقم..!
سرورا مشکلی ندارن این اینا هستن که مشکل برای سرورها میتراشن وگرنه من همیشه از سرور خودم دانلود میکنم که سرعت چند مگابایت هست ولی وقتی دانلود میکنم سرعتش 0 کیلوبایت در ثانیه هست.نقل قول:
کسی هست که مودم Zyxel نداشته باشه اینجا؟ آیا شما هم مشکل قطعی دارید؟
جالب اینجاست شب تا صبح چشمک میزد مودم من و وصل نمیشد اما به محض اینکه ساعت 7 شد, سریع وصل شد.
نقل قول:
عزیزم اون موقعی که سر ساعت وصل میشه دیگه ربطی مودم نداره بله من asus 602 دارم ولی همین مشکل... دارم سر ساعت قطع میشه سر ساعت وصل میشه
جديدا dc هم زياد ميخوره يك شب به بعد
ایول دقیقا حرف دل منو زدی. دلیلیه که من یا احتمالا بقیه گرفتار شاتل موندن، اینام چون ما تو مشتشونیم هر جور بخوان میپیچوننمون .نقل قول:
ولی دو تا مشکل بزرگ هست یکی من 512 اکو دارم و قیمتش خوبه و سرویس از این به صرفه تر سراغ ندارم وگرنه تا حلا رفته بودم .
دوم اینکه هیچ جا دانلود شبانه مثل این نداره؟ بازم تو ماه 4 شب بتونم دانلود کنم اونم خوبه.
دیشب هم عین پریشب سرعت من برای دومین بار 0 بود، و فک کنم نزدیکای 6:15 تقریبا یکم بهتر شد ! من دیشب خودمو کشتم و با DC مکرر تونستم یواشکی 600 مگ دانلود کنم اونم با V P N .
مودم منم همینه و عین آمار دیشب قطعی داشتم، جالب اینکه قدیما اگه یادتون باشه شاتل asus رو میپرستید !نقل قول:
عزیزم اون موقعی که سر ساعت وصل میشه دیگه ربطی مودم نداره بله من asus 602 دارم ولی همین مشکل... دارم سر ساعت قطع میشه سر ساعت وصل میشه
شما چطوری با اکو 256 1200 مگ دانلود کردی؟؟:18:نقل قول:
من با اکو 512 شبی فوقش 750 یا 800 مگ دانلود میکنم! تازه اگه سرعت خوب باشه و شبهای دیگه 600 مگ هست!
یعنی سرعت 256 و 512 شاتل توی روز و شب دانلود یکسانی دارن؟
اگه اینطوریه برم 256 بگیرم!:10:یا شاید هم 64 نامحدود!
راستی کسانی که 64 نامحدود دارن در روز یا ماهیانه چقدر دانلود میکنن؟ وسرعتشون چنده؟
حتی با اکو 128 هم یکیه!نقل قول:
ولی شبانه روی اکو 512 سرعت رو کاری ندارن ولی برای 256 ، اگه بشه 60 دانلود کرد ، بعد از چند دقیقه میبینی که شد 31 32 و تکون نخورد!
البته منظورم این نیست که با 512 حتما میشه 60 دانلود کرد ولی اگه بشه ، دیگه کم نمیشه! :19: