[QUOTE=ninpo;8275091]»خابرات قبلا هم بیشتر از 8 مگ نمیبست!!!نقل قول:
اونی که میرفت بالا به خاطر باگش بود که خود به خود خط رو بالا آپ میکرد :n02:
Printable View
[QUOTE=ninpo;8275091]»خابرات قبلا هم بیشتر از 8 مگ نمیبست!!!نقل قول:
اونی که میرفت بالا به خاطر باگش بود که خود به خود خط رو بالا آپ میکرد :n02:
[QUOTE=fanoostalaei;8275093]یا ابرفرض :n02:نقل قول:
پس 60 تومنه خط جدید پر...آخه من زنگ زده بودم 2020 میگفت خطت خوب باشه تا 20 مگ می بندیم!!!:n13:
[QUOTE=ninpo;8275403]:n04:نقل قول:
خودشون گفته بودن ؟ فکر نکنم !! :دی
[QUOTE=ninpo;8275403]اکثر کسایی هم که بالای 8 مگ بسته بودن رو برگردوندن به 8 مگ جدیدا من خودم چند نفر رو سراغ دارمنقل قول:
[QUOTE=babak_eivazi;8275589]ولی وبگردی بعد از ساعت 1 که خیلی بد بود عالی شده و فرقی نمیکنه دیگهنقل قول:
حداقل برا من که درست شده
ضمن تشکر من نتونستم قیمت مخابرات رو پیدا کنم یعنی چیزی بنام نامحدود نتونستم پیدا کنمنقل قول:
چرا ماکس نت رو نمیگین؟۱مگ رو ۳۸ تومن میده.دلیل خاصی داره؟
512 مخابرات فکر کنم 35 تومن بود(حدودا)نقل قول:
مکس نت سرعت سرویس هاش کمتره به نسبت قیمتهاش
اخیرا همه از مکس ناراضی بودن و اصلا توصیه نمیشهنقل قول:
512 مخابرات 394200 هست که فکر کنم سرعتش حول و حوش 60 باید باشه که نسبت به سرعتش گرونه
128 هم 121500 یا سرعت فکر کنم 35
کلا نامحدود درست حسابی تو تبریز نداریم بهترینش 128 مخابرات هست و سرعت بیشتر مناسب نداریم
[QUOTE=fanoostalaei;8275421]نقل قول:
اره خوده پشتیبانشون گفت!!!:n03:
:n11::n11::n11: بله برای من تاحدودی درست شده .نقل قول:
نقل قول:
به به عمو حسین خوبی ؟
اقا یه مدت نبودی یا من نبودم :n02: ؟
داداش اول یه لطف کن از تنظیماتی که الان داری روی مودم استفاده میکنی یه عکس بذار تا منم مثل خودت تنظیم کنم . قصدم فقط کاهش پینگ و افزایش سرعت بازگشایی صحفات در ساعات شبانه هستش . البته نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی هنوز بازم کمی کنده شاید با تنظیمات شما بشه سرعت برای من هم بهبود پیدا کنه .
سوال دوم ؟ یک یو اس بی وای فای خریدم چون مودم رو مجبور شدم از پ سی جدا کنم و به وسیله دیگه ای وصل کنم . حالا کامپیوتر بی نت مونده . این یو اس بی وای فای بگیر نگیر ندار یعنی گاهی که وصل میکنی سرعتش خوب و عالی هستش و گاهی در حد دایالاپ !! که مجبور میکشم چند بار بکشم بیرون و دوباره وصل کنم تا سرعت خوب بشه ! راه حلی سراغ داری برای این مشکل ؟
اقا یه سوال دیگه : الان بهترین سرویس نامحدودی که بهترین پینگ و بالاترین سرعت باز گشایی صحفه و حداقل سرعت دانلود 40 تا 50 بده و هزینه اش نهایت از 30 تومن بیشتر نباشه رو کدوم شرکت ارایه میده ؟
از حجم خریدن برای این اولترا خسته شدم دیگه !!! یه سرویس خوب با 30 تومن پیدا کنم که حداقل 40 تا سرعت بده و پیمگ پایین داشته باشه بدون معطلی میرم سراغش
داداش از هر جایی می خوای بگیری بگیر فقط سراغ مکس نت نرو که بد جور پشیمون میشی به شخصه دایل آپ رو ترجیح میدمنقل قول:
فقط شبدیز کرج، خداییش معرکس
----- ....استخفراله:n02:نقل قول:
با مزه :n02: خیر تی وی اسمارت نه اون دستگاه کذایی :n24: و استغفرا... درسته استخفرا... :n09:نقل قول:
عزیزم اون 1 مگ نامحدود که دیدی 38 تومن نیست بلکه 38000 + 3*3300 که میشه 45 هزار و سرعتش 440Kbps یا 55KBps هست که قبلا سرعتش 80KBps بود ولی بعد عید به خاطر مشتری مداری و افزایش رضایتمندی مشتریان کمش کردن!!!! قبلا خوب بود ولی الان اصلا توصیه نمیشه متاسفانه مسئولان ماکس نت اصلا به مشتری ارزش نمیدن و فقط به فکر جیبشون و منافع خودشونن. من خودم شخصا وقتی به همین خاطر با مدیرعاملشون صحبت کردم گفتن چون از ISPهای دیگه علیه ما شکایت کردن ما هم مجبور شدیم سرعتشونو کم کنیم این در حالیه که ISP های دیگه اکانت های مشابه ماکس نت سرعتشون به مراتب بیشتر از این ها بود. واقعا اون می خواست من حرفشو باور کنم !!نقل قول:
سلام دوستان
از دوستان کسی نا محدود مخابرات 128 استفاده میکنه ؟ چه طوره سرعت دانلود چند میده ؟
سلام دوستان
از دوستان کسی نا محدود مخابرات 128 استفاده میکنه ؟ چه طوره سرعت دانلود چند میده ؟
معلومه شمانقل قول:
به به عمو حسین خوبی ؟:n02:
اقا یه مدت نبودی یا من نبودم؟
این حسینی که من میشناسم مریخ هم بره یه چیز پیدا میکنه انلاین بشه و بیاد به این تاپیک سرک بزنه
80 درصد حجم اینترنت موبایلو منو این تاپیک و پیغامهای حسین تموم میکنه :n02:
هر لحظه تو تاپتاک اشاره میشه که این تاپیک توسط فانوس طلایی بروز شد:n02:
سلام
با توجه به اینکه مخابرات اکانتهای سرعت بالا رو حذف کرده و فقط کلاسیک با قی میونده الان وضعیت سرعتها چطور میشه؟ تمدید بکنیم سرعت پایین نمیاد؟
کی میگه حذف کرده؟نقل قول:
همشون سرجاشون هستن
دکمه بعدی رو بزنی بقیه رو میاره
من اولترا داشتم.سرعتم روی 8 مگ بود. الان نگاه کردم دیدم شده 2 مگ.ولی توی ساعات رایگان 800 تا یک مگ سرعت میده
سلام
این دوره نامحدود داشتم الان میخوام دوباره محدود 128 تمدید کنم. سرعتا هنوز واسه همه سرویسا یکیه؟
ساعات رایگان هم 1 تا 7 ـه؟ عوض نشده؟
اقا میشه همزمان از دو مودم برای یک خط ای دی اس ال استفاده کرد ؟
یخنقل قول:
.......
همزمان خیر! چون وقتی مودم اول کانکت بشه و ip بگیره دومی نمی تونه کانکت بشهنقل قول:
حالا واسه چی میخوای اینکارو کنی؟
حالا میشه دو تا مودم استفاده کرد و یکی رو خاموش و اون یکی رو روشن کنیم ؟ یعنی هر وقت به هر کدوم احتیاج داشتیم از اون استفاده کنیم ؟نقل قول:
برای این کار باید مک ادرس مودم روم رو از پشتیبانی 2020 باید ست کنند یا نیازی نیست ؟
این سوال من هم هست، ممنون میشم دوستان جواب بدن.نقل قول:
تو ساعتای دانلود شبانه بین ساعت۱ تا ۳ سرعت من میاد نزدیکای ۱۰۰
اما ۳ به بعد از ۴۰۰ هم بیشتر میشه
واسه شمام همینجوریه؟
اگه میخوای هر دو تا مودم رو استفاده کنی میتونی یه خط تلفن دیگه بگیری.نقل قول:
این که این یکی رو خاموش کنی از اون یکی استفاده کنی به نظر من نوعی
نمیشه آخه فقط یه isp میتونه همزمان رو یه خط باشه
درست میگم دوستان؟
دوستان ایا راهی هست کسایی که از wireless استفاده میکنند ، سرعتش رو محدود کنم که سرعت خودم نیاد پایین ؟
شنیدم یه چیزی تو مایه های QOS هست اره ؟
من دو تا مودم دارم مک ادرسس هر دو رو یکی کردم بعضی وقتی عوض میکنمنقل قول:
بله میشه ولی باید اول مودمی که روشن هست خاموش بشه بعد اون یکی مودمو روشن کنید. و البته مک آدرسو برا اکانتتون لاک نکرده باشن!نقل قول:
سلام
دوستان آیا نمیشه دیگه سرویسی جز سرویس های کلاسیک خریداری کرد؟
من کلا سایت اینترنت مخابرات و زیر و رو کردم ولی برای خرید و تمدید جز سرویس های کلاسیک چیزه دیگه ای پیدا نکردم.
با تشکر از شما لطفا من و راهنمایی کنین .:n16:
اگه مک فیلتر فعال باشه ، بهترین راهش اینه که با پشتیبانی isp خودتون صحبت کنین تا آدرس مک هر دو مودم رو اکانت شما ست بشه ، که در اینصورت میتونین به صورت غیر همزمان از دو مودم استفاده کنین ، البته این کار رو معمولا مسئولین فنی اون isp انجام میدن و اگه به این روال باشه احتمالا نیاز باشه که با مراجعه حضوری ، فرمی رو در رابطه با این پر کنین تا دو آدرس مک براتون ست بشه ، اگر هم مک فیلتر نداشته باشن که اونوقت نیازی به این کارا نیست و می تونین به صورت غیر همزمان از چندین مودم استفاده کنیننقل قول:
دوستان چه خبر از شرکتها ؟
الان کدوم یکی سرویسش خوبه ؟
من کماکان رو مکس نت هستم و یه ماه یه ماه تمدید میکنم
کدوم شرکت فلکه ش بازه ؟
دانلود شبانه هم داشته باشه
چرا اینکارو کنی می تونی از هر دو همزمان استفاده کنیدنقل قول:
من واسه شرکتمون روتر Load Balance گرفتم
دوتا مودم رو بهش وصل کردم همزمان دارم کار می کنم
تا چهارتاهم میتونی وصل کنید
اینم مدلش TP-Link Gigabit Load Balance Broadband Router TL-ER5120
مک آدرس فیزیکی رو یکی کردید؟نقل قول:
یا منظورتون ست کردن مک توی تنظیمات کارت شبکه هستش؟
محتوای مخفی: !
مکس افتضاحه عوضش مخابرات عالیه مخصوصا دانلود رایگان شبانه ش که با 460 تا خیلی حال میده. البته صبانتم خوبهنقل قول: