ممنون از راهنماییت ، هرچی بیشتر نت رو میگردم ، از چیزایی که تو ذهنم بود بیشتر فاصله میگیرم ، تا حالا پخش و باند تغییرکرده :Dنقل قول:
ممنون از راهنماییت ، هرچی بیشتر نت رو میگردم ، از چیزایی که تو ذهنم بود بیشتر فاصله میگیرم ، تا حالا پخش و باند تغییرکرده :Dنقل قول:
حمید جان اومدم 6965v2بگیرمدیدمv3هم اومده یکم مردد شدم فرقی میکنن باهم زیاد اختلا قیمتی هم ندارن؟؟
[QUOTE=hamidR15;8802713]والا دیگه اونقدر نمیخوام هزینه کنم. نهایت تا 450نقل قول:
تا همین 450 تومن 8604 خوبه یا نه؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه بین D8604 و A5602 کدوم یکی واسه باند هام بهتره؟؟
سلام بین X400 و U300 کنوود کدوم بهتره از لحاظ صدا و کیفیت؟
سلام. پخش ٨٦٥٠ پايونير دارم. تا سقف يك تومن ي امپ ٤ كانال و باند معرفي كنيد. ممنون
پخش شما رو با این اجزاء بستم (نرخها برای اسفند 92 هستند)نقل قول:
بلندگوی کاپا 11 اینفینیتی (360 ت)
آمپ 4 کانال 8400 کنوود (382 ت)
کاپا آوای دلنشینی داره. آمپ هم از دسته آمپهای High Quality کنوود است و کیفیت خوبی داره.
اگر اشتباه نکنم ، کلا سری X بهتره ! قیمتش بالاتره ! U300 قیمتش 280.000 ولی X400 زیر 300.000 نیست !نقل قول:
من که X400 گرفتمنقل قول:
از دوستانی که این دو پخش رو تست کردن لطفا یه مقایسه بکنند چون خیلی ها این سوال پیش اومده براشون که کدومش بهتره.آپشن های u300 بیشتره ولی x400 قیمت بالاتری داره.
ولی جنس صداب خروجی مهمه که کدوم بهتر باشه و کیفیت پخش.
ممنون.
سونی MEX-XB100BT بخر پخشنقل قول:
کاپا 11 عالیه کاملا راضیت میکنه
اگه بتونی Kappa 60.11cs هم پیدا عالیه عالی ولی خوب قیمت ...
کامپ هم هرتز بخر ترکیبش با کاپا عالیه برای درب جلو ( گیلدن خوبه ولی قیمتش بالا هست با بودجه شما سازگار نیست همین هرتز هم اکیه )
ساب هم میتونی اگه بودجه نمیرسه بعدا اضافه کنی
و یه امپ خوب هم تهیه کن .
دوستان یه سوال خروجی های 2 ولتی یا 4 ولتی صدای پخش ،تو بمی صدا تاثیر داره ؟
من پخشم X3650 هست صدا بم هست با اکولایزر ها هم که بازی میکنی صدا جیغ میشه
سلام
دوستان با 300 تومن میشه باند و پخش خرید یا نه بیخیال بشیم؟
اگر هست پبشنهاد بدید
Kenwood KMM-U11R پخش (قیمت حدود 150 ) باند هم pioneer 6965 v2 ya v3 (قیمت هم حدود 200 ) باند ارزونتر هم هست ولی ارزشش رو داره پنجاه تومن بیشتر بدی همین باند رو بگیری پخش هم مارک های چینی هستن که ارزون تر باشه ولی کیفیت خوبی ندارند اگر بتونید کمی بودجه رو بیشتر کنید میتونید پخش بهتری هم انتخاب کنید این پخش که گفتم CD نمیخورهنقل قول:
این پخش مفت گرونه ! تنظیماتو ذخیره نمیکنه ! هر دفعه پنل بر میداری تنظیماتش ریست میشه ! PIONEER X175UI خیلی بهتره قیمتشم همینه !نقل قول:
سلام دوستان.عید همگی مبارک.نظرتون رو در مورد 2 مدل ساب گلیدن sqx extreme و ایمیج idq میخاستم.لطفا یه مقایسه انجام بدین.هدف هم 70% کیک 30% لو.تشکر.
سلامنقل قول:
فرا رسید عید سعید باستانی نوروز رو به تک تک شما دوستان خوبم تبریک عرض میکنم. از خداوند منان برای همگیتون سالی پر بار همراه با سلامتی،تندرستی،جیب پر پول و در نهایت سیستمهای عالی و با کیفیت آرزو میکنم.:n02::n16::n08::n12:
من صدای هیچ کدوم از سابهای ایمیج رو نشنیدم اما گلیدن SQX 12 EX رو شنیدم.همه چیز رو با هم داره این ساب.قدت کیک بیس قوی دقت بالا ویبره کافی واقعا اگر من ساب زیرو پرو نگرفته بودم بدون شک این ساب انتخابم بود.
من هنوز v3 رو ندیدم.باید سوال کنم از بچه ها ببینم چیکارس:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من هم X400 باید بهتر باشه.سریه uتازه وارده و باید یه مدت بگذره تا نتیجه خودش رو نشون بده.
ممنون از شما و سال نو رو هم به شما تبریک میگم.سال خوبی داشته باشین.نقل قول:
من این پخش x400 رو گرفتم یه جفت 718 ex هم از ۵ سال پیش دارم میخوام فعلا یه امپلی ببندم که بعدا پول دستم اومد یه ساب هم ببندم.چون بیس رو دوست دارم.
نظر شما چیه امپلی دو کانال ببندم که واس ساب یکی جدا ببندم یا ۴ کانال ؟چه مارکی خوبه
دوستانی که بین 6975v2 و v3 موندن عرض کنم دقیقا مشابه هم هستن فقط پالونشون عوض شده یه تغییر ظاهر جزیی صدا همون صدا :n27:
دوستان یکی سوال منو جواب میده بی زحمتنقل قول:
اگر بخوام یه سیستم ساده بدون آمپ ، فقط اسپیکر و پخش ببندم زیر 400 تومن چیز مناسبی دستگیرم میشه؟
تفکیک صدا و بیس نرم و با کیفیت برام اولویت داره. پخش هم فقط در حدی باشه که فلش بخوره با قابلیت تعویض فولدر.
ماشین هم پراید 111 هست.
سلام یکی از دوستان میخواد باند های فابریک ماشینش ( پژو405) رو عوض کنه ( هم جلو و هم عقب (نمیخواد برش بزنه) ) چه باند هایی رو پیشنهاد میدید ؟ وسایز باندهای فابریک خود ماشین چند است؟ واینکه بین صدای باند گرد و باند بیضی برای عقب چقدر تفاوت وجود داره ؟
سلامنقل قول:
سایز اسپیکرها 16 هست.باید گرد نصب کنن البته عقب فابریک اسپیکری نداره و باید طاقچه رو برش بزنن.لذا میتونن عقب رو بیضی نصب کنن که بیس بیشتری داشته باشه.
خب بودجتون کمه.ولی میتونید یه جفت کواک RC100 نصب کنن با یه پخش ساده کن وود یا پایونیر.اما صداشون خوب نمیشه چون بیس ندارن باید حتما برای عقب هم به فکر نصب یه جفت 6*9 باشن.نقل قول:
ولتاژ پخشها خیر ربطی نداره به بم بودن صدا.نقل قول:
میتونید 5602 پایونیر استفاده کنید.یا 4 کانال 9604نقل قول:
سلامنقل قول:
حمید جان باند گرد 16 سانتیمتری چی پیشنهاد میدی ؟ واینکه فعلا میخواد یا باند های فابریک ماشین رو عوض کنه یا پخش فابریک رو به نظر شما کدوم رو عوض کنه صدای بهتری میگیره ؟
اول پخش فابریکو عوض کنه ، بعد یه جفت باند رو طاقچه عقب ! باند گردو عوض کنه زیاد توفیری نداره !نقل قول:
سلام خدمت دوستان قصد خريد سيستم پخش و باند با كيفيت دارم ( كيفيت صدا برام مهم هست بدنبال بلندي صدا نيستم) بودجه در حد 500 تومن ( قابليت افزايش دارد بشرط تغيير محسوس كيفيت)
صحبتهاي دوستان و آقا حميد را هم خواندم بنظرم پخش كنوود x400 با باند باند Helix e6x2 مناسب باشد فعلن ماشين من پرايد هست ولي بزودي 206 يا پرشيا خواهد شد
نظر شما در مورد سيستم پخش و باند با كيفيت چي هست؟
گرد 16 برای چی ؟! فابریک که نمیتونی ببندیش رو پراید در هر شرایطی باید برش بزنی ! اگر فقط باند و پخش میخوایی و چیزی بهش اضافه نمیکنی X400 و 6965V2 خوبن ! اگر آمپ اضافه میکنی بعدا 7158 جی وی سی !
با درود و تبریک سال نو خدمت دوستان
میخواستم واس 131 یه سیستم جمع کنم. آهنگ هم الکترونیک و بیشتر وکال ترنس گوش میدم. میخوام بیسم پانچی باشه و های هم شفاف. مید هم تو مخ نره. خودتون بهتر میدونید چی میگم. اولویت هام هم به ترتیب ایناست:
هدیونیت:
1. Alpine 145
2. Kenwood 7056
3. Pioneer 9650bt
اسپیکر:
1. Kappa 11
2. Pioneer 6900
آمپ:
1. Kenwood 8400
ساب:
ساب هم موندم 3000 کنوود رو تعریفشو شنیدم ولی مثل این ک خیلی بوومی و ویبرس مخصوصا اگه تو باکس لوله ای استفاده بشه.
ممنون میشم از دوستان بگید من چی بخرم پشیمون نشم. کلا به نظرتو با توجه به سبک و شفافیت و قدرتی ک میخوام چی بگیرم بهتره؟ یک جفت باند یک پخش یک آمپلی و یک ساب و در صورت نیاز باتری و ... . مرسی
ممنونم 7158 jvc باند خوبيه ولي مثل اينكه بدون آمپ بيس خوبي نداره ولي صداي خوبي داره
سلام به نظرمن این سیستم انتخاب کننقل قول:
1 - 7056
2-Kappa 11
8400-3
4-برای ساب mw12 بردار با کاپا مچ میشه و امپ 8400 به راحتی باند ساب جواب گو هست برای باکس هم لوله ای برندار چون همش ویبره میشه باکس ذوزنقه ای بهترین گزینه است
نقل قول:
مرسی از جواب سریع شما
ببخشید ک بازم سوال میپرسم چون واقعا نمیتونم یک بار بیشتر هزینه کنم
ساب mw12 کلا از 3000 بهتره یا اگه بعد ها بخوام یک جفت کامپوننت اضافه کنم و 3000 رو به مونو وصل کنم بهتر میشه؟ چون تو ترنس قدرت هم و واسم مهمه البته نه به ازای از دست رفتن کیفیت
دوم این ک خودم هم پخش 7056 مد نظرم بود و خیلی تعریفشو شنیدم ولی بعضی ها میگن صداش خسته کنندس و آلپاین بهتره ولی بازم به نظر خودم به خاطر اکولایزر کاملش این بهتره. پس با خیال راحت اینو بخرم؟ چون فکر میکنم بعدا نتونم عوضش کنم دیگه.
و در آخر این ک واس پراید 131 باید باطریی خازنی چیزی اضافه کنم یا نه؟ اگه آره چی خوبه ک واس یک جفت کامپوننت و تیوتر و ی آمپلی مونو اضافه تو آینده کم نیاره. مرسی
دوست من، ما دقیقا هم سبک هستیم. به باتری نیاز نخواهی داشت. سیستم من شامل پخش 8650، کاپا 11، آمپ 8400، ساب 1260 اینفینیتی و سوپر توییتر 202 درگ استر است. اگه کاپا رو ببندی صدای زیر کم خواهد بود. پس نیاز به توییتر یا سوپر توییتر خواهی داشت. ساب هم حتما مدلی بردار که بیشتر کیک باشه با دقت بالا. با اینکه باکس ساب من ذوزنقه ایه اما به دلیل ویبره ی بیشتر،، یه جاهایی آزاردهنده میشه. پیشنهاد میکنم ساب رو از برند هلیکس مچ یا گلیدن گزینش کنی. پیروز باشی.نقل قول:
دوست عزیز سابmw12 یه ساب کیفیتی هست و قدرت مناسبی هم داره و با کاپا بسیار عالی مچ میشه ولی ساب 3000 یه ساب قدرتی کیفیتی هست با ویبره قوی و دقت کمتر از ساب mw12 برای صدای بهتر اگه یه جفت سوپر تیوتر 202 دراگ هم بگیری و با کاپا وصل کنی به دوکانال امپ و ساب رو به دو کانال دیگه کیفیت صدات عالی میشهنقل قول:
در مورد پخش هم 7056 بهترین گزینه است زیر 600 تومن صداشم عالیه فقط باید تنظیم بشه برای سیستم تون عالیه درمورد باتری نیازی نیست فقط وقتی امپ مونو با کامپ اضافه کردید یه خازن دراگ بزارید تا دراینده مشکلی پیش نیاد سیستمتون کامل میشه برای کامپ چون اشبورد پراید 10 سانتی هست کامپ خیلی نمیتونه جلوی کاپا عرض اندام کنه به نظرم e42c.2 گزینه مناسبی هست موفق باشید
مرسی دوست عزیز. خوشحالم ک بالاخره یه هم سبک پیدا کردم:n02:نقل قول:
mw12 رو تعریف کیفیت و دقتش رو میکنن به نظرتون خوب نیست؟
کاپا 11 تو های کم میاره؟ سوپر تیوتر چی معرفی میکنید واس خودتون مناسبه؟ چون واقعا های واسم مهم ترین چیزه.
پس خازن هم لازم نیست دیگه؟ ماشین شما چیه؟
پخش هم رو آلپاین شک داشتم ک دوستمون گفت 7056 مناسبه
نظر کاملتون رو بگید کلا. مرسی
نقل قول:
مرسی از پاسخ کاملتون:n16:
ببین دوست من کاپا 11 از بلندگوهای خوش صداست. من اول سوپر توییتر نداشتم. صدای زیر، کم و صدای خواننده هم تو بیس ساب گم بود. نصابم که صدا رو گوش کرد گفت سوپر توییتر بردار. فروشنده سیستمم هم صدا رو گوش کرد و مدل DTX 202 درگ رو پیشنهاد داد که جفتش 240 ت شد. اول نصاب جای بلندگوهای کارخونه ای پشت بسته بود. صدای بلندگوهای زیر داشبورد رو هم بسته بود که بعدها به پیشنهاد یکی از دوستان سیستم باز سوپر توییترها رو آوردم جای بلندگوهای زیر داشبورد بستم. روش وصل هم درست همونی بود که دوستمون عباس آقا گفت. با افزودن سوپر توییترها بهبود چشمگیری تو صدا پیش اومد. صدا باز شد و صدای سنج و سین خواننده تیزتر شد. (سوپر توییتر میتونه یه بخشی از صدای خواننده رو هم بهبود بده).یه چیزو رو راست بهت بگم اگه الان میخواستم سیستم ببندم میرفتم سراغ کامپوننت و ساب. سوپر توییتر پرتاب صدای بالایی داره اما اون نرمی توییتر کامپ رو نداره. نمیگم بده. و بی گمان کامپ هم خوب و بد داره! اگه تهران هستی و میتونی برو پشت شهرداری صدای سیستمهایی که میبندند رو بشنو تا در آینده پشیمون نشی. پیشنهاد دوستان انجمن هم خوبه.نقل قول:
من پراید صبای دوگانه دارم. باتریم 60A سیلد صبا باتری و دینامم هم برای خود کارخونه ست. خازن ندارم. اگه توان بیشتر نیاز داشتی یه باتری 66A ببند.
درباره پخش هم از زبان دوستان انجمن بازگو میکنم که گفتند 145 آلپاین بیشتر صداش زیر و شفاف و 7056 بم است. پخشی هم که خودم دارم زیر و بم خوبی داره. باز اگه شد برو صداهای دستگاهها رو از نزدیک بشنو. :wink:
راستی من صدای اون ساب رو نشنیدم اما دوستان این انجمن گفتند که خوبه.
ممنون که وقت گذاشتید دوست عزیز. فکر نمیکنم وقت کنم برم توپخونه واس تست.نقل قول:
دوستان با عرض پوزش یک سوال دیگه هم داشتم این ک میشه باند Helix Blue B4X.2 رو به همراه این سیستم برای درب های جلو به صورت مستقیم به پخش 7056 وصل کرد؟
کلا باندنقل قول:Helix Blue B4X.2 رو بدون امپ می بندن ولی انتظاری ازش جلو کاپا نداشته باش
در مورد نظر اون دوسته مون درمورد کامپ کاملا موافقم اگه کیفیت برات مهمه فقط کامپ ببند
وای تقریبا مطمعن شده بودم ولی این جوری ک شما میگید انگار صدای کاپا 11 زیاد چنگی به دل نمیزنه:n03:نقل قول:
دوستان صدای 6900pro پایونیر رو کسی شنیده؟ با سیستم من جور در میاد؟ میگن کیفیتی قدرتیه
خیلی پیچیدس یه سیستم خریدن.
کاپای 11 صداش بی نظیرنقل قول:
من خودم کاپا رو در استیج عقب بستم با امپ 8400 کنوود پخش 7056 و ساب gbl می تونم بگم هر کی تو ماشین می شینه اولین حرفی که می زنه اینه که چقدر سیستمت خوش صداس
الان یه کامپ گلیدن گرفتم با امپ منوی 8106 کنوود می خوام امپ 8400 رو به باندهای جلو و عقب وصل کنم و امپ منو رو به ساب
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
سلام دوستان من باند jbl دارم با گارانتی ایران صوت کیش ولی هیچ آدرسی یا شماره تلفنی نداره رو کارتش.چطور میشه اینا رو پیدا کرد؟؟؟؟
پیدا هم بکنی نمی تونی ازشون جوابی بگیری گارانتی جوابگو هیچ مشکلی نیست من خودم یه بار باندم کمی خرخر می کرد رفتم فقط وقتم رو تلف کردمنقل قول:
Sent from my LG-H818 using Tapatalk