تنها کاری که میشهکرد اینه که با Zmodeler اصلاح بشه.
نقل قول:
من این گرافیک enb رو چه جوری بریزم تو بازی؟
چه جوری رینگ های جدید اقای oficce رو تو بازی بریزم؟
با تشکر
باید CLEO داشته باشی.
بعد از ریخت تو فولدر CLEO تو بازی Shift + F12 بزن تا فعال بشه. فقط مشکلش اینه که گرافیک بالایی میخواد. سیستم من که هنگ کرد.
در مورد رینگها نمیدونم رینگهای آقای Officer چه مدلی هست. اگر رینگهای گاراژ هست که باید در GTa3.IMG جایگزین کنی و فایل Veh_mods رو هم ویرایش کنی. ولی اگر رینگ ماشینهای معمولی هست باید تو Models فایل Misc و تو generice فایل Wheels رو عوض کنی. البته اگر ماشین جدید میاری دیگه نیازی به این کار نیست.
نقل قول:
سلام
نمیشه cj تفگی که از تو ماشین میشه باش شلیک کرد رو نداشته باشه یا بندازه.... save editor برای این بازی نیست که بشه تمام دارایی های cj رو تغییر داد مثل همین تفنگ ها
چرا میشه. یه بار دستگیر شو تا تمام تفنگهات رو پلیس بگیره. بعد برو اسلحه فروشی و تفنگ بخر. تفنگهای tec9 و یوزی رو نخر. چون این دو تا تو ماشین دست CJ هست.
نقل قول:
1 مودی هست که با اون فقط چراغ اژیر پلیس روشن بشه مثل گشتی ها و هر وقت خواستی صداشم بیاد
همونطور که میدونی هر پلیس دو تا صدای ازیر داره. کافیه اولی رو حذف کنی. اینطوری وقتی آزیر بزنی صدا نداره اما اگر Shift رو نگه داری صداش در میاد.
برای اینکار فایل GENRL رو Extract کن و بانک 68 رو باز کن و شماره 11 رو با یک فایل بی صدا عوض کن. برای ساخت فایل صدای خالی کافیه از Jetaudio استفاده کنی.
نقل قول:
4ایا مودی برای ایجاد ترافیک های سنگین طبیعی در بزرگ راه ها هست
کد تقلب که هست. مود رو نمیدونم.
نقل قول:
5 ایا میشه از تصادفات بسار مسخره درون اتوبان ها که باعث تصادف ذنجیره ای مسخره میشه جلوگیری کرد و اینکه بعد تصادف راننده ها پیاده نشن..
برای اینکه راننده ها پیاده نشن فکر میکنم باید به صورت دستی از یکی از فایلهای Ped مقدار خشم رو کم کنی. در مورد خشم و دعوا باید بگم که دیدید که بعضی زنها رو که بزنید اسلحه میکشند و بعشی فرار میکنند. کافیه همه رو ترسو کنید. اینطوری پیاده نمیشن.
برای اینکه کمتر تصادف بشه کافیه با ترینر از سرعت بازی یکم کم کنی.