-
بروبچ يك خبر از اهواز. تنها چند روز مانده به شروع ليگ برتر ايران چمن ورزشگاه تختي كه هنوز بعد از بازسازي افتتاح نشده بود دوباره تخريب و خاكبرداري شد. به گفته مسئول ورزشگاه تختي چمن ورزشگاه تماماً مبتلا به آفت و قارچ و باكتري شده، تاسيسات زيربنايي چمن كار نميكنند و زمين تبديل به باتلاق و لجنزار شده است. اين در حالي است كه ورزشگاه تختي اهواز در تمام مدت ليگ سال قبل به بهانه بازسازي پذيراي دو تيم خوزستاني نبود و اين دو تيم مجبور بودند بازيهاي خانگي خود را در ورزشگاههاي كوچك و غيراستاندارد ساير شهرهاي استان برگزار كنند. شايان ذكر است كه زمين چمن ورزشگاه تختي اهواز پارسال همزمان با بازسازي ورزشگاه كاملا خاكبرداري و از نو كاشته شده و هنوز به بهره برداري مجدد نرسيده بود.
-
فرانسه انتقام فينال جام جهاني را گرفت !!!!!!!!
تيم هاي فوتبال فرانسه و ايتاليا با بازي ديروز در مرحله مقدماتي جام ملتهاي اروپا ، خاطره فينال جام جهاني را دوباره زنده كردند .
زيدان و ماتراتزي دو بازيكن جنجال افرين در اين بازي حضور نداشتند .
اين بازي با حساب 3 بر 1 به سود فرانسه به پايان رسيد .
-
در هفته دوم ليگ اسپانيا امشب بارسلونا با اوساسونا بازي دارد .
نكونام عضو تين اوساسونا است .
-
تيم المان در يك بازي پر گل تيم سن مارينو را در مسابقات مقدماتي جام ملتهاي اروپا با 13 گل شكست داد .
-
تیم ملی امید ایران سرگروه مسابقات قهرمانی اسیا شد .
-
آرىهان: فقط پروين مىتواند پرسپوليس را از بحران خارج کند ظرف 48 ساعت پرسپوليس را محروم مىکنم!
آرىهان که اين روزها در آلمان به سر مىبرد از اينکه پرسپوليس به نامه سوم او هم جواب نداد بسيار شاکى است. او فقط تا ديدار با سپاهان به پرسپوليس مهلت داده وگرنه به فيفا مىرود تا رسماً شکايت کند. وى در اين مورد حرفهاى زيادى براى گفتن دارد که بخشى از آنها را بخوانيد:
* من به خاطر هواداران پرسپوليس صبر کردم و دوست ندارم اين تيم را قبل از فينال جام حذفى وارد حاشيه بکنم به خاطر همين با اينکه مهلت من به پرسپوليس تمام شده تا فينال جام حذفى صبر مىکنم و اگر آنها به من جواب ندهند آن وقت به فيفا مىروم.
* آنها دروغ مىگويند من هشتصد هزار يورو طلب دارم نه شصت هزار يورو و تا يورو آخر را هم از پرسپوليس مىگيرم. اصلاً دوست ندارم وارد دعوا شوم ولى اگر آنها از راه مسالمتآميز اين قضيه را حل نکنند، ظرف چهل و هشت ساعت پرسپوليس را محروم مىکنم!
* پرسپوليس يک تيم بحران زده است، نه من، نه دنيزلى و نه هيچ مربى خارجى از پس اين بحران برنمىآييم، فقط و فقط على پروين مىتواند اين تيم را نجات دهد. بهتر است مديرعامل پرسپوليس برود سراغ او. پروين تنها کسى است که مىتواند ناجى اين پرسپوليس باشد. او اعتبار زيادى بين اين فوتباليستها و جامعه فوتبال ايران دارد.
-
در مرحله مقدماتى المپيک 2008 پکن تيمملى اميد ايران سرگروه خواهد بود
مرحله مقدماتى رقابتهاى المپيک 2008 پکن در قاره آسيا قرعهکشى شد وتيمملى اميد ايران به عنوان سرگروه سيد پنج انتخاب شد.
پس از برگزارى ديدارهاى مرحله اول در بين بيست تيم آسيايي، ده تيم به مرحله دوم صعود کرده و در اين مرحله با پيوستن چهارده تيم برتر آسيا به رقابتها، بازىها در شش گروه چهار تيمى پيگيرى خواهد شد که تيمملى اميد ايران نيز از اين مرحله به رقابتها اضافه مىشود. قرعهکشى رقابتهاى اين مرحله 25 شهريورماه در سنگاپور برگزار مىشود.
-
عکاسان اخراج شدند!
مأموران ناظرafc در بين دو نيمه عکاسان و خبرنگاران ايرانى را از پشتدروازه سوريه اخراج کردند!
با اينکه عکاسان و خبرنگاران ايرانى حاضر در پشت دروازه تيمملى سوريه همid کارت داشتند و هم اينکه کاور پوشيده بودند اما نتوانستند در محلهاى تعيين شده مستقر شوند. جالب اينکه برخى از خبرنگاران کارتهاى بينالمللى خود را (ايپس) نيز به مأمورانafc نشان دادند اما موفق نشدند در پشت دروازه سوريه حاضر شوند.
-
پيروزى بزرگ در دمشق صعود با سرطلايىها
ايران 2 - سوريه صفر
گلها: محمد نصرتى (27) و جواد نکونام (56)
داور: زيموتو آزاکي، کمکها: ماتسومو کوزو و شياتو ماتاشو
اخطار: محمد نصرتى و مهرزاد معدنچى
اخراج: على دياب (85) سوريه و اميرحسين صادقى (91) ايران
بازيکنان ايران:
ابراهيم ميرزاپور (3) محمود فکرى (5/2) -45 اميرحسين صادقى (5/2) رحمان رضايى (5/2) محمد نصرتى (5/3) عليرضا نيکبختواحدى (5/2) مهدى مهدوىکيا (4) آندرانيک تيموريان (3) جواد نکونام (4) على کريمى (5/2) -88 مهرزاد معدنچي، وحيد هاشميان (5/2) -75 فرهاد مجيدى (5/2) و رضا عنايتى (2)
سرمربي: امير قلعهنوعى
بازيکنان سوريه:
محسن بنهاوس، خالد منصور، عاطف جنيات، جهاد حسين، رجا رافع، على دياب، رفعت محمد، ماهر سيد، محتصم، زايد چابو و فراس خطيب
سرمربي: فجر ابراهيم
نماى کلى
تيم ما اين بار برخلاف بازيهاى قبلى روى يک ضربه ايستگاهى به گل رسيد. سانتر مهدوىکيا با ضربه سر ديدنى نصرتى باعث شد تا ضعفهاى تيم ما در 45 دقيقه اول زياد به چشم نيايد و بچهها اين نيمه را با پيروزى تمام کردند. در نيمه دوم باز هم يک ارسال خوب از مهدوىکيا تيم ما را به گل رساند تا بچهها نفسى به راحتى بکشند با اين گل از همان دقيقه 56 کار سوريه تمام شد و تيم ما با آرامش خاطر بازى را دنبال کرد.
ديدنىهاى بازى
دقيقه 15: ميرزاپور به زحمت توپ ارسالى هافبک سوريه را با مشت به کرنر فرستاد.
دقيقه 27: سانتر مهدوىکيا از راست با ضربه سر ديدنى محمد نصرتى در قعر دروازه سوريه جاى گرفت.
دقيقه 45: شوت 35 مترى نيکبخت را بن هاوس در دو ضرب مهار کرد.
دقيقه 48: ضربه سر خطرناک رحمان رضايى به اوت رفت.
دقيقه 53: نيکبخت حتى دروازهبان سوريه را هم دريبل کرد اما ضربه او عرض دروازه حريف را طى کرد و...
دقيقه 56: اين بار ارسال مهدوىکيا از نقطه کرنر را جواد نکونام با ضربه سر تبديل به گل دوم ايران کرد.
دقيقه 79: شوت خطرناک حسين را ميرزاپور به خوبى دفع کرد.
-
کاپيتان، همچنان سلطان پاس گل مهدوىکيا، سازنده 100% گلهاى تيمملى
مهدوىکيا در تيمملى ايران نقش غيرقابل انکارى دارد. او با پاسهاى دقيق و ميلىمترىاش زمينهساز گلهاى تيم ايران در هر دو بازى ايران مقابل کرهجنوبى و سوريه بود.
در سئول او يک پاس پنجاه مترى براى هاشميان انداخت و ديشب نيز دو سانتر عالى منجر به گل انجام داد، به اين ترتيب مىتوان گفت 100% گلهاى ايران با پاسهاى مهدى به دست آمده است. البته اين چيز جديدى نيست. در دوران مربيگرى برانکو نيز مهدوىکيا تأثير بسيار زيادى در امر گلزنى داشت، نکته مهم اين است که آقامهدى نصف بقيه لژيونرها «ادعا» ندارد و کارهاى مخرب انجام نمىدهد. اگر بعضى از اين آقايان هنر مهدى را داشتند ...