دوست عزیز با سرویس 1 مگ در بهترین حالت شبی 2.4 گیگ شما میتونی دانلود کنینقل قول:
Printable View
دوست عزیز با سرویس 1 مگ در بهترین حالت شبی 2.4 گیگ شما میتونی دانلود کنینقل قول:
ای کسانی که می خواهید های وب بگیرید بدانید و آگاه باشید و دیگر سوال نکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما كه سرويس مخابراتمون رو از 256 به 512 تغيير داديم روزي يك گيگ هم دانلود كنم ميشه 30 گيگ در ماه . نه حال و حوصله روشن گذاشتن كامپيوتر تو شب رو دارم نه اعصاب استرس تمام شدن حجم. سرعت متوسط هم رو 70 هست.
این پینگ 4.2.2.4. هیچ وقت بالای 400 نشده. شاید منطقه شما مشکل داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو بهترین حالت شبی 4.3 تا 4.5 گیگ میشه دانلود کرد. برا من همیشه 2.4 گیگ رو شبا میده و بعضی شبها تا 4.4 گیگ هم دانلود داشتم.نقل قول:
با های وب حداقل ماهی 70 گیگ می شه دانلود کرد ( من 90 گیگ در ماه دانلود می کنم ). سرعت 1 مگ هم بالای 400 کیلوبایت هست درصورتیکه مخابرات فوقش 60-65 بالاتر نمیده ( یعنی 7 برابر سرعت بیشتر ). من مخابرات داشتم پینگش همیشه افتضاحه!!! های وب شاید یه روز پینگ خراب باشه!! اکانت سیسیکم با مخابرات پدرمو درآورد هر 1 دقیقه کانال قطع میشد.نقل قول:
می خواستم سرویسم رو تمدید کنم ( در حال حاضر 2 مگ دارم ) که نوشته بود شما قادر به انجام چنین کاری نیستید . بعدش فهمیدم که دیگه 2 مگ رو از لیست سرویس برداشتن حتی 1 مگ هم نیست .
می خواستم بدونم که برای شما هم اینطوری شده ؟؟:n27:
منم تا حالا بالا 400 نداشتم ولی دیشب این طوری شد.برای من همیشه روی 190 بود ولی 2-3 هفته ای میشه در بهترین حالت 250 میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
دوستان سرویس 128 و 256 پهنای باندشون رو چندمگ بسته میشه؟
مصرف حجم در های وب چطوره؟ مثل بعضی از شرکتها بیشتر از مصرف کنتور میندازه یا نه؟
وضعیت پینگ در روز و شب چطوره؟ نوسان داره یا نه؟ مخصوصا 4.2.2.4 و 8.8.8.8
بازم خوبه ! اصلا شما بگو 2 گیگ !نقل قول:
شما برو قیمت هاشو با پارس آنلاین مقایسه کن !
هم محدود میشید با اکانتینگ هم پهنای باند کم میارن. من کلی گفتم ممکنه یه مرکزی خلوت باشه یا از دستشون در بره. تو همه شرکت ها بعضی شب ها سرعت باز میشه یا سهوا یا عمدا .نقل قول:
محدود میشم !؟ بابا اینجا که همه میگن بیشتر شبا با سرویس 1 مگ 2 گیگ رو راحت میشه گرفت ! دیگه محدود چی !؟نقل قول: