شاید الان زنگ بزنم مخابرات ببینم قضیه چیه واسم توضیح بده ببینم مشکل فنی از کجا ریشه میگیرهنقل قول:
Printable View
شاید الان زنگ بزنم مخابرات ببینم قضیه چیه واسم توضیح بده ببینم مشکل فنی از کجا ریشه میگیرهنقل قول:
کاملا حق با شماست وضعیت خودمون رو نباید تعمیم بدیم به بقیه چه اگه شرایط خوب باشه فکر کنیم برای همه خوبه چه شرایط بد!:n01: با این حساب ممکنه چیز پی ان برای من خوب باشه برای شما نباشه؟!:n02:نقل قول:
من با توجه به 4 سال تجربه ای که از مخابرات داشتم و دوستانی که حداقل تو 3 مرکز دیگه میشناسم این صحبت رو کردم در هر صورت هرکس نظر خودش رو داره و صاحب اختیار هست نظر من همونی هست که شما نقل قول کردیمشکل این دوستمون هم یکم عجیبه!! سرور داخلی که سرعت کامل و درسته خارجی هم تو یه عکسش زمان دانلود مربوط به سرعت 120-130 و 1024 کامل رو نشون میده اما سرعتش خیلی پایینه ... با پشتیبانی تماس بگیره حل میشه قطعا :n06:نقل قول:
به نظر من
دوستان یکی بزنه تو گوش من خوابم یا بیدارم :دی چند ساعت پیش درخواست رو ثبت کردم الان سرعت زیاد شده تستم به زودی میگیرم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمان آوردم به مخابرات :42: امیدوارم که اکثر مواقع همین سرعت و کیفیت باشه دیگه تو ایران ISP بدون اختلال و قطعی و فیلتر و ... نداریم!!
خوب برادر عزیز اینجا که تاپیک پشتیبانی نیست و چند نفر کارشناس خبره نداریم که به همچین تاپیکی ایجاد بشه
این تاپیک صرفا برای گفتن خوبی و بدی های سرویس کاربرای اینترنت مخابرات بوده و هست
یه نفر میاد میگه سرویس 1 مگ داره سرعتش 130 هست یکی میاد میگه 60 هست، خوده این پست ها از یوزر های مختلف معلوم میکنه که سرویس مخابرات ثبات نداره و فرق میکنه
نیازی به گفتن من و شما نیست که
اینم همونطور که خودت اشاره کردی برای همه یکی نیست بستگی به سرورت و اوضاع مخابرات دارهنقل قول:
دوستان وضع چیز پی ان چطوره؟ چه محدودیت هایی داره افت سرعتش چطوره چیا باهاش باز نمیشه؟ ارزش داره شاکس رو تمدید نکنم چیز بگیرم؟؟؟؟؟
من از روسیه دارم بد نیست بعضی اوقات تا 62 سرعت میده بعضی اوقات 12
درستهنقل قول:
البته فایل های rar میتونن اگر recovery أاشته باشن تا حدودی تعمیر بشن و همینطور با segment downloader فایل های ناقص رو کامل کرد
ولی همون بهتره که نهیت 8 کانکشن بیشتر استفاده نشه
یعنی نابود شدم از میزان سطح طنز :hmm:نقل قول:
وقتی من سوالی از کسی می پرسم به کم و کیف جوابش کاری ندارم در واقع مجبورم خودمو با شرایط اون وفق بدم چه خوشم بیاد چه نیاد ولی وقتی دارم درباره یه سرویس یا خدمتی حکم کلی می دم حق ندارم وضعیت خودمو تو چشم همه فرو کنم. تصمیم گیری درباره باز و بسته بودن چیز پی ان و امثالهم چیزی نیست که دست یه تکنسین یه مرکز باشه استاد.
از این دست نمونه افرادی که اینجا واسه مخابرات گلو خراش می دادن اولین بار نیست که می بینیم. خراب بودن سرویس برای دو نفر برای یه شرکت لکه تاریک به حساب میاد و باید اون ضعف برطرف بشه اما با کیفیت بودن سرویس برای یکی و سه تا از دوستاش افتخاری به حساب نمیاد! من و یکی از دوستان اینجا گفتیم سرعت از صبح تا شب رسما افتضاحه و راس ساعت 2 همه چی خود به خود درست میشه و این علنا یعنی دزدی شما با دزدی مشکلی نداری خوش به حالت اون 4 سالی که مخابرات فقط 128 میداد و عشق و صفا واسه یه عده بود گذشت الان دروازه رو باز کردن
قطعااااا یعنی اصلا شک نکن هاااا. درست مثل سرعت آپلود ما که یکچهارم بستن و سرعت دانلود که هیچ وقت واقعی نمیشه.نقل قول:
. با پشتیبانی تماس بگیره حل میشه قطعا :n06:
نقل قول:
با پشتیبانی هیچی درست نمیشه 100 بار زنگ زدم فقط میچرخوننت یه منطقه خوبه یکی بد واسه ما هم جز خیلی بداشه یه روز اینترنت منو داشتی ناراحتی اعصاب میگرفتی اینقدر هم برات عجیب نباشه مرکز خوب افتادی پس حال کن
شما سرویست خوب درومده خوب داداش من .مبارکت باشه ولی چون مال شما 130 میده دلیل نمیشه مال کل یوز ها 130 بده اینجا هم متاسفانه لس انجلس نیس زنگ بزنی پشتیبانی مشکلت حا شه بلکه بدتر هم میشهنقل قول:
پشتیبانیش مگه اصلا میگیره؟:n02: من هر وقت زنگ زدم گفت یه لشکر و دو نفر تو نوبتن
یه بار هم با سماجته تمام حدوده 45 دقیقه پشت خط موندم بعد بوقه اشغال زد:n02:
--------------------------------
خوب دوستان اینهمه جبهه گیری نکنن این تاپیک برای استفاده همس
یکی خوبه سرویسش هم باید بیاد بگه کسی هم بده سرویسش باید بیاد بگه ولی دست بر قضا بیشتر دوستان سرویسشون گویا بده:n02:
ولی جدا از 3-4 تا سرور مختلف هم میزارید سرعتتون تعطیله همیشه روزا؟ سرویسه منم هر چند وقتی اینطوری میشه ولی مثلا چند روز خراب میشه بعد حدود یکی دو هفته ای اوضاع معمولی میشه، خدا رو شکر دایمی نبوده
احتمالا مرکز مخابرات هاتون یوزر باید زیاد داشته باشن یا اینکه تاسیساتشون زیادی زیرخاکی هست چون چند وقت پیش یکی از دوستان درصد کاربرای هر منطقه از مخابرات رو گزاشته بود به ندرت بالای 50% از مخابرات داشتن:n13:
سلام دوستان
سرعت دانلود انیترنت من تقریبا بین 30 تا 35 kb هستش.من از اینترنت مخابرات با سرعت 256 استفاده میکنم.میخواستم بدونم سرعت دانم خوبه یا پائینه؟