باید 2 بار جهت بالا رو فشار بدی بعد شماره بگیرینقل قول:
Printable View
باید 2 بار جهت بالا رو فشار بدی بعد شماره بگیرینقل قول:
سلام دوستان تو این gta نمیشه خونه و مغازه خرید؟
اگه میشه لصفا توضیح دید من بازی رو تمام کردم.
راستی از gigi_alex خیلی ممنونم که راهنمایی کرد منو در کشتنdimitri
ذوستان من سیو اتوماتیک رو فعال کردم - بعد از هر مرحله میگه میخوای سیو بشه میزنم ok اما وقتی میرم میبینم که سیو نشده!!! چکارش کنم خوب بشه؟ راستی سیو اتوماتیک هم اسم مرحله رو مینویسه؟
آقا من که همه ی بازی رو با تاکسی میرم خیلی راحت! یه دست کت و شلوار هم پوشیدم ....!
سلامنقل قول:
بازم نشد
بار اول میزنم موبایل میاد
بار دوم میزنم میره رو ویدئو ادیت
ببین من کد رو درست میزنم؟
به ترتیب تو یک خط میزنم ترتیبش شاید بهم خورده دیدم:
4
8
2
5
5
5
0
1
0
0
این واسه اسلحست
درسته؟
ای بابا باز شما رفتی سر این موضوع شما ه بدن سازی و جنگل و کوه و ... کفایت کنید:2:نقل قول:
اما ای وی = زنگ زدن به هرکی که تو بازی باهاش رفیقید یا اس ام اس یا اپلود عکس
کافی نت با 500 سایت دریافت تم برنده بهترین داستان سال 2008 هوش مصنوعی بالاورزش صبحگاهیدر پارک ها یا درصورت دیده شدن جرم توسط مردم انها با پلیس تماس میگیرند یا هنگام اتش سوزی به اتش نشانی میزنگند میوانید از کامپیوتر داخل ماشین پلیس استفاده نمایید کاور گرفتن به شکل gears of war
وقتی شما به یک فردی که بالای پله واستاده تیر اندازی کنید فرد از روی پله ها به صورت قل خوردن پایین می اید
گرافیک بالا(در حد تیم ملی:31:)بازم بگم؟
اعصاب واسه ما که نمیزارید!!!!:41:
بابا ااین دو بازی خیلی با هم تفاوت داره لطفا مقایسه نکنید معلومه که gta iv از sa سره:27:
ببینید , شما ها همه تا قبل از مرحله 2 نمیتونید از موبایل استفغاده کنید
بالاخره این بازی هم تموم کردم.(البته فعلا به صورت داستانی تموم شده. 66%) می شه گفت دو بار تموم کردم چون یه بار تا 40% رفتم و بعد از عوض کردن ویندوز سیو هام پرید.در کل بازی خیلی عالی بود.داستان بازی هم خیلی قشنگ بود.به نظرم ارزش این همه انتظار رو داشت.فقط ای کاش این همه مشکل رو نداشت. . .
در کل ممنون از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن تا بتونیم بازی رو اجرا کنیم.
فکر کنم شما Profile نساخته باشی .نقل قول:
وقتی بازی رو اجرا میکنی ، همون اول قبل از بازی دکمه ی Home رو بزن .
فکر کنم بشه از اونجا پروفایل بسازی .
بعدشم بعد از هرمرحله باید بری خونه از اونجا سیو کنی !
وقتی میری خونه برو طرف تخت خواب دکمه ی F رو بزن .
فکر کنم اولش باید با دوست دخترت خیلی صمیمی بشی ، بعد که میرسونیش در خونشون خودش بهت میگه اگه Enter بزنی شانستو امتحان میکنه ، اگه هم E که هیچی !نقل قول:
نه عزیز من میرم داخل خونه ولی از بیرون نشون میده و یه صداهای ...... میاد و سانسور شده .نقل قول:
نمیدونم از کجا بخرم که ورژن آمریکایی باشه .
راستی کسی نمیدونه چطوری از سایت اون دکتر مکزیکی خرید کنم ؟
دفعه اول بالارو که بزنی موبایل میاد دفعه دوم یه صفحه میاد که باید شمارتو توش بنویسی.نقل قول:
کد درسته. بعد از اینکه کد وارد کردی باید Enter رو بزنی تا شماره گیری کنه :20: