من دیشب کرج سه ماه سه گیگ 1289 مگ از فارسکیدز فیلم گرفتم. الان چند روزه بالای یک گیگ میگیرم. قبلا حداکثر یک گیگ بود
Printable View
من دیشب کرج سه ماه سه گیگ 1289 مگ از فارسکیدز فیلم گرفتم. الان چند روزه بالای یک گیگ میگیرم. قبلا حداکثر یک گیگ بود
سلام.بچه هایی که نامحدود دارن لطفا سرعت سرویسشون را با دان استریم در مودم ذکر کنند.میخام یه سرویس نامحدود بگیرم. با تشکر
سرویس 256 نامحدود
Data Rate2048 512 kbps
Max Rate3104 708 kbps
به نظر من که مفت نمی ارزه. نوسان سرعت خیلی خیلی زیاده.
نامحدود صبانت اصلا جالب نیست ، یکی از دوستان نامحدود گرفته تو منطقه ی خودمون اگه می خوای پولت رو بریزی دور نامحدود صبانت گزینه مناسبیهنقل قول:
دیشب عالی بود
بود هیچ درد سری
تک لینک 213 هم دان داشت
حالی به هولی
فکر کنم دیشب اصفهان همه خواب بودن
شبانه برای شما هم رأس 6:35 دیسکانکت میشه؟؟؟ من 3 شب پیاپی هست که درست تو همین ساعت چراغ adsl چشمک زن میشه و وقتی ثابت شد دیگه نمیشه با یوزر پس شبانه کانکت شد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
یعنی امکان این هستش که در جاهای دیگه بهتر باشه؟ و اینکه حداقل سرعت دانلود به چند میرسه؟
کسی اینجا انلاین تحت steam یا EA بازی میکنه ؟ حدود 1 ماه که اینترنت صبا خراب ولی راحت میشد به هردو وصل شد و بازی کرد از چند روز پیش یه مشکل عجیب پیش اومده به شدت lag تو هر بازی مشکل اینجاست که به ظاهر همه چی درست مثل قبل ولی اینطور نیست در هر صورت هر کی انلاین steam , ea داره اطلاع بده ممنون میشم با سرویس صبا اگه تهران بود که چه بهتر
اگه میشه یکی کمک کنه ... میزان مصرفی که صبانت برای من میندازه اصلا با میزان استفاده خودم جور نیست .. صبانت خیلی بیشتر میندازه ... مثلا در عرض 3 روز 1 گیگ برام انداخت درصورتی که من موقتعی که شاتل داشتم اینطوری نبود .. آیا امکان داره اشتباه کنن ؟
سلام.نقل قول:
من 2 سری 6 ماهه سرویس گرفتم، هر دو سری کم تر از 2 هفته مونده به اتمام دوره زمانی ترافیک حجمی کم میاوردم! (یعنی مثلا تو هر 6 ماه کمتر از 1 گیگ).
این سری که گرفتم (3 ماهه 9 گیگ) تو ماه اول دیدم 7.5 گیگ پریده! الانم که حدود 1 ماه و نیم تا 1ماه و 20 روز شده، از ترافیک حجمیم 450 مگ مونده!!! (و البته 450 مگ تا خداحافظی با صبانت)
یه سری دزدی ها هست که فقط میشه فهمیدشون ولی پیگیری و شکایت نمیشه کرد