بله اون منظورش من بوده ... خوب هم اذیتم کرد و در نهایت بهم گفت باید میامدی اینجا پول میدادی میدونی چرا چون 15 تومن به جیب میزدم ( البته هیچ وقت حضوری نرفتم پیشش همیشه با تلفن باهاش در تماس بودم)... من هم بعد از شکایت در بخش امور استانها از طریق تماس تلفنی با نمایندگی تهران با کلی معذرت خواهی از من بخاطر این نماینده شرور گفت که خودم همین الان شماره پورت را برای مخابراتت می فرستم که کمتر از 1 ساعت بعد adsl وصل شد. ( این نماینده شماره تلفنی بهم داد و گفت هر وقت مشکل داشتی این شماره مخصوص فرستادن پورت به مخابرات های استان در کمتر از 1 ساعت است)نقل قول:
اما شما اگر خواستی بیای آسیاتک اول بعد از اینکه مطمئن شدی که پورتت مخابرات قطع کرد و چراغ adsl چشمک زن ( یا خاموش) شد، میری توی پنل crm آسیاتک ثبت نام میکنی (crm.asiatech.ir) و بعد باهات تماس میگیرن ( تا اینجا هیچ پولی شما واریز نمیکنید) بعد از ثبت نام از طریق تلفن همه چی رو خودت میفهمی ... اون وقت 3 الی 5 روز صبر کن اگر وصل نشد این شماره را بهت میدم تا بالافاصله وصل شه
البته میتونی مستقیم هم زنگ بزنی و اون مراحل ثبت نام را که گفتم نکنی (شماره تلفن 021-82144000) و با بخش ثبت نام ارتباط برقرار کنی و اونجا مراحلت را انجام دهی