جنشواره موقعی که من ثبت نام کردم دو تا طرح داشت یکی نامحدود و یکی هم به صورت 6 ماهه یا یکاساله که خوب جفتش شبانه رایگان شاملش میشه
یعنی اصلا موقع درخواست طرح ماهانه نداره (حداقل برا من نداشت) کلا باید 6 ماهه یا یکساله برداری حالا میشه یکی از طرح های حجمی رو به اون صورت برداری یا یکی از نامحدود ها رو
یکی دیگه اینکه یه سری طرح داره که بدون گیگ هست و در واقع فقط هزینه فعال سازی ازت میگیره ولی ظاهرا گیگ رو بعدا باید به هر اندازه خواستی بگیری دوباره این طرح ها هم موقع درخواست وجود نداشتند
حالا دو حالت میمونه یا نامحدود میگیری یا حجمی
نامحدود که دیگه شبانه و غیر شبانه نداره طبق تجره یکی از دوستانم سرعت تقسیم بر 8 میشه (سرعت دانلود منظورم نیست) موقع اتخاب هم نوشته سرویس ها 1 به 8 هست ولی یکی باید بره به اینا بفهمونه معنی یک به هشت این نیست که سرعت رو یک هشتم کنید دوتم 256 نامحدود گرفته سرعتش واقعیش شده بود 32 یعنی سرعت دانلود شده بود 4 کیلو در واقع از دیال آپ هم کمتر میشه
با این حساب اگه این مورد رو درست نکنن باید دور نامحدود رو خط کشید
و اما در مورد حجمی ها خودم دو مگ رو گرفتم سرعت دانلود تو بازه زمانی روزانه یا شبانه که رایگان هست اصلا فرقی نداره و الان 220 هست ولی برا دو مگ باید 256 در واقع کمتر از دو مگ هست ولی طبق تحقیقاتی که کردم هر آن ممکنه سرعت از این هم کمتر بشه ولی فعلا که خیلی عالی هست
ضمنا تست کردم شبانه هم رایگان هست و از ترافیک کم نمیشه و البته طرح منم یکساله هست الانم اگه لینک با سرعت سرور خوب بزارم روزی 4 خورده گیگ دانلود میکنم که البته فعلا دیگه لینک ندارم و دانلود هام ته کشیده:n02: