یه سوال، مادربورد شما UEFI داره؟
Printable View
یه سوال، مادربورد شما UEFI داره؟
این UEFI چی هست؟نقل قول:
مدل لپ تاپم Lenevo Y580
شما محتویات اون فایل که گفتم رو چطوری گرفتین؟ به نظر نمیاد این فایل سیستمتون باشه. mount کردین یا همینجوری از اون آدرس فایل رو باز کردین تو حالت دیسک زنده؟
احتمالا به همون خاطره که نصب نمی شه، این کارا رو انجام بدید و بعد دوباره لینوکس رو نصب کنید.
برای آشنایی با UEFI این مقاله ها رو بخونید.کد:1. Boot into the BIOS by pressing F2 and set the following settings below
UEFI Boot Mode = Legacy
Secure Boot = Disabled (if applicable)
CSM = Disabled or Legacy (if applicable)
OS Optimized Default = Disabled or Legacy (if applicable)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=vahid_d;7555410]شما محتویات اون فایل که گفتم رو چطوری گرفتین؟ به نظر نمیاد این فایل سیستمتون باشه. mount کردین یا همینجوری از اون آدرس فایل رو باز کردین تو حالت دیسک زنده؟[/QUOTE
بعد از اینکه سیستم بالا اومد با دیسک زنده مستقیم رفتم به آدرسی که گفتع بودین!!!
توی قسمت بایوس فقط گزینه اول(UEFI) بود که اونم اینیبل و دیسیبل داشت که دیسیبلش کردم گزینه های دیگه را پیدا نکردم!!!نقل قول:
لینوکس رو دوباره دوباره نصب کردید یا نه؟نقل قول:
و بعد دوباره لینوکس رو نصب کنید.
سلام
استاد سيستم عامل ما از من خواسته كه الگوريتم(كدهاي) مديريت حافظه ي مجازي در لينوكس رو در بيارم
من اصلا نمي دونم از كجا شروع كنم يا اصلا چي كار كنم
مي شه يه راهنمايي كنيد؟؟
و راستي من مي خواستم لينوكس رو با ويندوز شبكه كنم اون چه طوريه؟؟
ممنون
تا اونجایی که من یادمه لینوکس برا مدیریت حافظه مجازی از یه الگوریتم موسوم به الگوریتم ساعت (clock algorithm) استفاده میکرد. (البته فکر کنم برا جابجایی صفحه ها بود:n13:)نقل قول:
برا شبکه بین ویندوز و لینوکس هم میتونی از Samba استفاده کنی.
پ.ن: بهتره برا این جور مسائل تاپیک جدید باز کنید.
[QUOTE=layenz;7557608]بعید میدونم مشکل از UEFI باشه و اینکه کار شما درست نبوده و فایل موجود در دیسک زنده رو باز کردین در صورتی که فایل لینوکسی که نصب کردید رو اینجا بیارین.نقل قول:
اول پارتیشنی که روش لینوکس رو نصب کردین، mount کنید بعد محتویات فایل رو اینجا بیارین. احتمال میدم یا بوت لودر نصب نشده یا کانفیگش درست نیست. روش کلی که باید انجام بدین:
اول mount کردن پارتیشنی که لینوکس روش نصب شده :
دوم دسترسی به فایل و بدست آوردن محتویات اون:کد:mount /dev/sdax /mnt
کد:cat /mnt/boot/grub/grub.cfg