ببینم این مشکل iBooks که با کتابهای فارسی زبان داره هنوز برطرف نشده؟نقل قول:
Printable View
ببینم این مشکل iBooks که با کتابهای فارسی زبان داره هنوز برطرف نشده؟نقل قول:
فروشگاه اینترنتی سراغ ندارید که برنامه و بازی آیفون و آیپاد بفروشه؟
کسی میدونه ورژن جدید فیفا 11 رو از کدوم سایت می شه خرید؟
من که مشکلی در خواندن کتاب های فارسی ندارمنقل قول:
ببینم این مشکل iBooks که با کتابهای فارسی زبان داره هنوز برطرف نشده؟
هورا!!! بهترین راه شارژ اینو یافتم!!!
Xperia X10 هم فقط یه یو اس بی و یه تبدیل به دوشاخ داره. اون تبدیلو بخرید و حال کنید!! من هیچ مشکلی باهاش نداشتم و عالی کار کرد!!!
من شنیدم دهن باتری رو صاف میکنه:31:
سلام من آپدیت کردم به 4.3.1 و میخوام sb setting رو نصب کنم ولی نمیدونم از کجا چون توی cydia گزینه ی search رو میزنم و پیداش میکنم و نصبش میکنم و بدون ارور نصب میشه ولی به آیپاد اضافه نمیشه.
شارژر آیفون که بهتره :23:نقل قول:
آقا من یه فولدر درست کردم و دو تا از برنامه هامو توش ریختم. حالا می خوام این فولدر رو دیلیت کنم و برنامه هام رو از اون خارج کنم. چجوری میتونم؟ :23::37:
این شارژرای متفرقه چینی این طورین... چون از نظر ولتاژ هماهنگ نیستن... و معمولا یه سری علامت هم می دن... منتها این تا حالا که من هیچ چیزی ازش ندیدم...نقل قول:
شارژر آیفون 100% بهتره ، ولی هم 50 تومن پولشه هم اینکه توی هر شهرستانی گیر نمیاد... مثلا همین قبرستونی که ما توش زندگی می کنیم :دینقل قول:
واسه ی خارج کردن از فولدر ، باید در همون حالت که آیکونا در حال لرزشن ، روی فولدر بزنی و آیکوناتو دونه دونه بکشی بیرون...
لطفا عکس بزاریدنقل قول:
اگه اورجینال میخوای این لینک فروشگاه :نقل قول:
محتوای مخفی: Link
منظورم از مشکل توی خوندن کتابای فارسی اینه که خیلی دیر لودشون میکنه و گاهی وقتا خیلی دیر صفحه عوض میشه و Rotation هم که انگاری اصلا نداره وقتی میچرخونی حداقل 1 دقیقه کارشه تا عمل کنه. ولی کتابای انگلیسی این مشکلو ندارن.
نقل قول:
50تومن لازم نیس :دی 36-7 تومن میدی از خود اپل استور نیویورک برات میارن :دی از همه ی قبرستونا هم میشه سفارش داد ::دی