والا دوست عزیز من وقتی دیدم اون بالا نوشتید یه تجربه بزرگ خیلی مشتاق شدم ببینم واقعا چی هست.تا اخرش رو خوب خوندم ولی باز هم نمیتونم حق رو به شما بدم
من میتونم بفهمم که خطاب شما کدوم یوزر هست چون اسبق از دوست صمیمی مجازی بنده بودن ایشون.درسته که امروز ظهر تو یکی از مطالبی که تو سایت گذاشته بودن بدجوری توهین بدی به من کرده بودند ومن رو بی ارزش وسست عنصر خطاب کرده بودن**ولی دلیلی نمیشه راهنمایی ها وکمک هایی که به من کردد رو نادیده بگیرم.نخود آش هم نیستم که بپرم وسط حرفا
ولی لازمه یه سری چیزا رو بگم
اولا اینکه با دیدن یک مطلب نمیشه دقیقا در مورد خوب یا بد بودن کتابها اظهار نظر کرد.نمیدونم منظور شما از کتابایی که گرفتین انتشارات مدرسه بوده یا نه.ولی خوب درست بعد از اینکه کتابای انتشارات مدرسه رو معرفی کردن یه سری دیگه از دوستان اومدن گفتند که این کتابا برای کنکور زیاد جالب نیست و کتاب های بهتری پیدا میشند
بعدشم عقل حکم میکنه شما که میگید 100 تومن داشتید و براتون خیلی با ارزش بوده حداقل یکی دو تا از این کتابا رو میگرفتید و میخوندید اگه خوب بود میرفتید دنبال خرید بقیه کتاب
یا از چند نفر دیگه هم میپرسیدید بعد میرفتین سراغ خرید بقیه کتابها
اگه این آقا رو شما مقصر میدونید پس همون قدر هم باید خودتون مقصر بدونید یه یه ذره تحقیق نکردید
والا شاید نتونم وضعیت شما رو درک کنم ولی میدونم پول درآوردن تو این واقعا سخته
چون خودم هم کار میکنم و سعی میکنم خرج خودم رو خودم تامین کنم(وضع خانوادم بد نیست ولی به کاری که انجام میدم علاقه دارم)
البته نه با کارگری ولی کاری هم که انجام میدم کار آسونی نیست
**ای کاش همیشه قبل از صحبت کردن کمی فکر وتامل میکردیم تا حرمت ها شکسته نشود وحفظ شود.ارزش انسان ها که فقط به سوادشان در درسی خاص نیست.