بله هرسه شون جواب ميدند. گرافيك فعليت چيه؟ پاور فعليت چيه؟نقل قول:
حدود 60 تومن
Printable View
بله هرسه شون جواب ميدند. گرافيك فعليت چيه؟ پاور فعليت چيه؟نقل قول:
حدود 60 تومن
تا جایی که من پرس وجو کردم فعلا تو مشهد کسی نداره باید از تهران تهیه کنی .نقل قول:
آقا یکی بی زحمت جواب منو بده لطفا ،
این 4870 His رو فقط لیون کامپیوتر داره ؟چون من مشهد هستم زنگ زدم بهش می گه پول بریزین به حسابم برات پست می کنم ،حالا میشه به این لیون کامپیوتر اعتماد کرد ؟
بله خيالت تخت باشهنقل قول:
4870 تو مشهد پيدا نميشه بايد سفارش بدي برات بفرستند از تهران . اگر هم باشه تك و توك هست كه بايد خيلي بگردي و قيمت رو هم خيلي بالا ميگند .نقل قول:
من خودم مشهد هستم دوست عزيز و قطعات ام رو از ---- كامپيوتر ميخرم . هيچ مشكلي هم تا حالا نداشتم .مدير ---- كامپيوتر آقاي حسيني هست كه خيلي فرد با اخلاق و خوش برخوردي هست .نقل قول:
خيالت راحت باشه .
دوستان قصد تبليغ براي كسي رو نداشتم فقط ميخواستم اين دوستمون رو راهنمايي كنم . يه وقت مديراي فروم گير ندين .:31:
بچه ها من اصفهان هستم ، اینجا فقط برند ایسوز گیر میاد برای 4850 این بهتره یا برند His ????
گرافيك رو نوشتم ( XFX - GeForce 5500 128 )نقل قول:
بله هرسه شون جواب ميدند. گرافيك فعليت چيه؟ پاور فعليت چيه؟
حدود 60 تومن
پاور هم MODEL P4-350W
سلام دوستان من يك كارت گرافيكي ميخوام بخرم كه كرايسيس رو براحتي روي high اجرا كنه ميتونيد يه دونه خوب و بصرفش رو بهم پيشنهاد كنيد ؟
البته نظرم روي 4850 ati هست كه بگيرم اما به نظرم با يكي ارزونترشم فك كنم بشه رو high بازي كرد... نه ؟
ممنون
در كل فرق چنداني بين اينها نيست هيز چون ارزونتره بهتره.نقل قول:
پاورت فكر نكنم ريل باشه اعداد و ارقام روش رو بخون ببين رو خط 12 ولتش چند آمپر ميده.نقل قول:
گرافيك رو نوشتم ( XFX - GeForce 5500 128 )
پاور هم MODEL P4-350W
مانيتورت چيه و حداكثر رزولوشنش چيه؟نقل قول:
سلام دوستان من يك كارت گرافيكي ميخوام بخرم كه كرايسيس رو براحتي روي high اجرا كنه ميتونيد يه دونه خوب و بصرفش رو بهم پيشنهاد كنيد ؟
البته نظرم روي 4850 ati هست كه بگيرم اما به نظرم با يكي ارزونترشم فك كنم بشه رو high بازي كرد... نه ؟
ممنون
بابا اين كرايسيس بازي خيلي خفنيه همون 4850 واسش لازم منتها اگه پولت نميرسه با Xpertvision 9600gso 384m sonic هم ميشه اين بازي رو نه روي خيلي High بازي كرد قيمت اين حدود 130 تومن هست.
مسابقه است؟نقل قول:
ATI Radeon HD 4870 کدومه؟!
اولي و آخري كه 4870X2 هستند. دومي هم كه فكر كنم 4850 است بنابراين فقط سومي بايد 4870 باشه.