با مموری خودش(مثلا 64 ) یا هر چی گوشی رو بالا بیار بعد مموری رو عوض کن. این طوری دیگه ریست و .. نمیشهنقل قول:
بعد فرمت کن.
با خود pc هم میتونی فرمت کنی
Printable View
با مموری خودش(مثلا 64 ) یا هر چی گوشی رو بالا بیار بعد مموری رو عوض کن. این طوری دیگه ریست و .. نمیشهنقل قول:
بعد فرمت کن.
با خود pc هم میتونی فرمت کنی
سلام دوست عزیزنقل قول:
من میخوام که گوشیم فارسی بخونه و بنویسه
ولی تو مموری درایو resource ساخته نمیشه چون این درایو بصورت سیستمی قرار داره تو z
حالا باید چکار کنم؟
واسه فارسی نشون دادن که لازم نیست توی درایو Z و c چیزی بریزی . توی مموری باید بریزی و اگه خواستی بعد از هک کردن توی c بریزی . و به z هم کاری نداریم چون مربوط به rom و سیستم عامل هست و و جود خارجی نداره .نقل قول:
طریقه فارسی کردن هم که پیوست پست یکی از دوستان هست .
هر چی سعی کردم نشد که پست ندم...نقل قول:
منظور امیر خان امضای اینجانب بود.
آموزشش رو بخون همه چی دستت میاد.
دوست من بايد از توى p3فايلهاى فارسى سازو بزنى!نقل قول:
يك سولا كاملا مبتدي !!! : براي 990 هنوز منشي تلفن و برنامه ضبط صداي مكالمه نيومده؟
نه عزیزنقل قول:
قید این جور برنامه ها رو بزن .
با عرض سلام خدمت دوستان ,
از دیروز به طور ناگهانی دکمۀ slide lock keyped حساس شده و مرتب همونطور که گوشی توی دستمه و انگشتم نزدیکش میشه صفۀ کلید را قفل می کنه..... (البته جالب هم هست چون با اشاره کار میکنه شبیه به سری یو سامسونگ )
این مشکل برای کسی پیش آمده ؟ راه حلی داره ؟ اگه احتیاچ به تعمیرات داره ,اصلاً می ارزه که خرجش کنم .
با عرض سلام خدمت دوستان ,
از دیروز به طور ناگهانی دکمۀ slide lock keyped حساس شده و مرتب همونطور که گوشی توی دستمه و انگشتم نزدیکش میشه صفۀ کلید را قفل می کنه..... (البته جالب هم هست چون با اشاره کار میکنه شبیه به سری یو سامسونگ )
این مشکل برای کسی پیش آمده ؟ راه حلی داره ؟ اگه احتیاچ به تعمیرات داره ,اصلاً می ارزه که خرجش کنم .
سلام. نمیشه واسه پی 990 یه کاری کرد مثل پی 1 وقتی اس ام اس میاد پیغام بده میخاین الان بازش کنید یا نه.
مثل w810 یا بقیه گوشیا؟
این برنامه هک ساین هم کار نکرد