[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعتا واسه همه اسمی شده؟
یا هنوزم سرعتا بالاس؟
خیر اسمی نیست دیگهنقل قول:
فرشاد گفتی که یه شرکت سرویس نامحدود میده
512 ماهانه چه قدره؟؟؟؟
از اونجا که اقا فرشاد ناراحت فرهنگه و دلواپسه از اعلام شماره معذوریم . ولی اگر سرچ دقیق و زمانبری انجام بدید گیر میاد . من حول و حوش 200 تا شماره تست کردم .نقل قول:
نه بابا اگه داشتم که الان باید تو زندان اب خونک میخوردم. مشارشو تو سامانه که فقط شماره میخواد پسوور نمیخواد زدمنقل قول:
جالب اینجاست از دیروز که فهمیدم تا الان آفلاینه . اخه حیف این نت نیست افلاین باشه؟ ای کاش جراتشو داشتم بهش بزنگم بگم فقط برای 12 روز بده چه قدر پول میخوای بگو بدم .
یه اکانت هم بود طرف 24 گیگ حجم داشته ولی خط تخلیه شده بود . ببین مخابرات چه سودایی میکنه .
من الان حتی آمار نت سالن مرکز مخابرات ازادی اهواز رو هم دارم !!!!!
اگه ممکنه شماره چند تاشون که نامحدود دارن یا حجم زیاد دارن تو پیغام خصوصی بگونقل قول:
حذف شود ........
سرویس 128 27560توماننقل قول:
سرویس 256 38160تومان سرعت این سرویس میگن 60کیلوبایته
سرویس 512 103000 تومان هنوز کسی نگرفته و سرعتش نامعلومه
آدرس:خیابان طالقانی-روبروی طلا فروشان-پاساژ بهپوری
دوستان از اکانت های مخابرات سوء استفاده نکنید در غیر اینصورت عواقب جبران ناپذیری در پی خواهد داشت
ببینید پینگ من چی شده امروز:n05:
سلامنقل قول:
لطفا اون عواقب جبران ناپذير رو يه مقدار توضيح بديد
Sent from my iPhone using Tapatalk
فرشاد من چند صفحه قبل تو همین تاپیک پینگ 60 گذاشته بودم البته یه روز بیشتر اینجوری نبود.نقل قول:
داداش ما که به اکانت نفوذ نکردیم و مطمئمن باش هیچکس اینجا -- بلد نیست . اگر هم بلد بود پای خودش . هکه و عواقب داره . ما فقط یه شماره تلفن زدیم تو سیستم پارتاک که جدیدا اضافه شده و اطلاعات رو داد . مثلا بزن 118 بگو شماره تلفن یا نمابر مرکز ازادی رو بهت بده بعد بزن تو اونجای پارتاک اطلاعاتش میادنقل قول:
با تصویب نمایندگان مجلس هر كس به طور غیر مجاز به اطلاعات یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی كه به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده، دست یابد به 91 روز تا یك سال حبس و 5 تا 20 میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
باز سروکله ی 2.189 پیدا شده امروز سرعتش هم عالیه
سلام دوستان
من آبادان زندگی میکنم و مشترک پارس آنلاینم (تا 20 روز دیگه)
این شرکت دانلود شبانشو برداشته و از اون به بعد من هر 2 روز یه بار دارم یه گیگ اعتبار میخرم
میخواستم بدونم مخابرات خوزستان سرویساش دانلود شبانه دارن ؟ یا اصلا سرویس نامحدود داره ؟(سرعتش کم باشه مهم نیست فقط محدودیت حجمی مثل 100 یا 200 گیگ نداشته باشه)
وضعیت پینگ مناسب بازی آنلاین هست؟
بدرد بازی نمیخوره ولی برا دانلود عالیه محدودیت هم ندارهنقل قول:
سرویس 512 سرعتش 250کیلوبایت
1مگ 550کیلوبایت
2مگ 650کیلوبایت
البته اول باید یک سرویس 5یا 10مگ بدون شبانه رایگان بگیرید که دان استریم شما رو بالا ببرن بعدش بیای روی 2مگ به پایین که شبانه رایگان با سرعت هایی که گفتم داشته باشید
یکسری ipجدید اضافه شدن مثل آی پی ibs که با 80.191.224.2xx شروع میشن برا کسی از این ipها اومده تا الان؟
نقل قول:
سلام ممنون بابت پاسخت
این سرویس هایی رو که گفتین سایتی نیست که بشه براشون ثبت نام کرد یا تعرفه ها رو دید ؟
من زنگ زدم 2020 گفت که اینرنت مخابرات رو 4 تا شرکت ارائه میکنن :ضحی کیش اواسین و دو تای دیگه .شما از کدومشون داری ؟
سلام سایتی هست که بشه برا این سرویس هایی که شما گفتی بشه ثبت نام کرد و یا تعرفه ها رو دید ؟نقل قول:
یا باید برم مخابرات ؟
اگر 60 باشه بد نیستنقل قول:
نمی دونی از کجا می تونم اطلاعات دقیق بگیرم؟
هیچ فرقی با هم ندارن فقط پشتیبانیشون با هم فرق داره ضحی پشتیبانی بهتری دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به کلیه مبالغ فوق 8%مالیات بر ارزش افزوده لحاظ میشود.
سایتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حضوری هم میتونی بری ازشون بپرسی ولی سرویس 256که گرفته بودن گفتن 60کیلوبایته 512هم فکر کنم 130باشه
من 2.189 رو دو روز پیش شکار کردم :n10:نقل قول:
این ایپی 80 که گفتی چطوره؟ ارزش داره عوض کنم؟
تو آبادان ip رو محدود میکنند و سرعتت اسمی هست . این سرعتایی که فرشاد گفت برای اهوازه .نقل قول:
من خودم آبادان ضحی دارم . تو آبادان کمتر مرکز مخابراتی وجود داره که بتونه بالای 2 مگ رو ساپورت کنه .
خب این سرعت اسمی حداقل دانلود شبانه داره یا نه؟ یا برم از آسیا تک یا شاتل بگیرم ؟نقل قول:
خود شما اگه آبادانی از کدوم شرکت داری ؟
برا من که نیومده من گفتم کسی هست که 80.191واسش اومده باشه چون از 4-5 روز پیش راه افتادهنقل قول:
الان من روی 2.189قفل شدم
باز ibs داره صفر میزنه از ساعت 12کنتور نمیندازه همش صفر و بایت میزنه و در نتیجه credit used:0
نمودار پهنای باند ibs همین چند دقیقه پیش.
فرشاد میگم سرویس شبانه چه جوره؟؟؟نقل قول:
خیلی وقت پیش گفتی که خوبه
اگر برا شبانه میخوای فعلا مخابرات خوبه سرعتا رو برده بالا سرویس 2مگش 650کیلوبایتو میده لقمان هم شبانش خوبه 2مگش 230کیلوبایته از ساعت 1تا7 رایگانهنقل قول:
فرشادنقل قول:
1-تک کانکشن روز چه قدره؟مثلا برای آپدیت از play store
شب مهم نیست
از وقتی که ipها قفل شدن سرعت تک کانکشن روزا شده 30-150کیلوبایت ولی موقع شبانه رایگان 650کیلوبایت میشه سرعت تک کانکشن بستگی به ipداره مثلا آی پی هایی که با 37شروع میشن پینگ خوبی دارن ولی سرعتشون خوب نیست ولی 2.185 و 2.189 سرعت بهتری دارننقل قول:
قبلا که ipها قفل نبودن سرعت تک کانکشن شب و روز کامل بود مثلا 10مگش شب و روز سرعت تک کانکشنش 1.2مگابایت بود
لقمان هم سرعت تک کانکشن خوبی میگن نداره
واس من اسمیه واس پسر همسایمون اسمیه واس عمو م اسمیهنقل قول:
احتمالا دان استریمتون پایینهنقل قول:
90 درصد کاربرای مخابرات دان استریم اسمی دارن که کاریش نمیشه کرد
گرفتن دان استریم بالا از مخابرات کار حضرت فیله , حتی 2 مگ رو روی 2046 میبندن لامصبا
من 2 مگ رو روی 2496 بستننقل قول:
پس شانستون خوب بودهنقل قول:
اما مشخصه که با 2496 نمیشه 650 کیلو سرعت گرفت
برای گرفتن 650 کیلو به طور کامل باید دان استریمتون حدودا 7 مگ باشه
من و فرشاد که میبینید سرعتمون رفته بالا چون دان استریممون بالاست
خط من بیشتر از 5 مگ رو ساپورت نمیکنه لامصب زیر ساخت خوبی هم نداره اهواز شرکت های هم که هستن مزخرفننقل قول:
پس حتما خیلی از مرکز مخابراتی دورریدنقل قول:
منم خط قبلیم تا 5 مگ میکشید چون کیلومترها از مرکز دور بودم:n02: