والا من نمیدونم آیا واقعا اینا سرعت شبانه منو محدود کردن که سرعت از 70 بیشتر نمیشه یا اون یه هفته خیلی خود جوش سرعت 250 بود!
Printable View
والا من نمیدونم آیا واقعا اینا سرعت شبانه منو محدود کردن که سرعت از 70 بیشتر نمیشه یا اون یه هفته خیلی خود جوش سرعت 250 بود!
والا منم نهایت با 256 شبی 600 مگ بگیرم! خیلی جالبه الان 1 سال هست که اینجوری شده.. 5 شب دانلود نداشتم دیشب تست زدم از 32 سرعت بالاتر نمیاد. لعنتبهشون . سری بعدی میرم سه شرکت دیگه تا اینا ادم شن
بچه احتمالا یه راهی هست که سرعت دانلود رو میشه تو شب زیاد کرد!نقل قول:
التبه در حده حدسه ولی من چندروز تست کردم جواب میده!
اونم اینکه روز کانکت نشین و بعد ساعت 12 شب کانکت بشین! من که این کارو میکنم سرعتم رو 120- 230 هستش! اینکارو نمیکنم رو 50 میشه!
داداش احتمالا منطقه تون شلوغ شده!نقل قول:
دوستانی که سرویس 128 دارن و سرعت دانلودشون بالا هست و بعد از یه حجم مشخصی محدود میشن
128 10 تومنی رو دارن یا اون یکی 128 گرون تره؟
دوستان باگی که تا ساعت 7:15 برطرف شد؟
خیر هنوز کار میکنه.البته ساعتشون یکم جلوتره یعنی باید زودتر از 7:15 دیسکانکت بشین مثل 7:14.نقل قول:
چرا هر سیتی باز می کنم کجو کل و عکسها هم مس اینکه ویروس داشته باشی شده؟ برای شما درسته ؟:sq_21:
دوستان این اینترنت مارو محدود کردن
یعنی سه دقیقه اول سرعت خوبه بعدش کم میشه
میشه روش رو معرفی کنید که مودم هر ۳دقیقه یه بار قطع و وصل شه؟؟؟؟
معرفی کردیمنقل قول:
برو صفحات قبل
قبل از اینکه پست بزنید صفحات قبل رو بخونید:sq_5:
MTU روی 1300 ست کن بعد کش مرورگر رو خالی کن ، کانکشن رو رست کن. درست میشه:sq_25:نقل قول:
درسته :3: من دقت نکرده بودم. عذر میخام :25:نقل قول:
:sq_5: خداییش جواب میده!!! یعنی کلأ نباید در طول روز کانکت بشی؟نقل قول:
نمیدونم! ولی الان من چندروزه اینکارو میکنم جواب ذاذه!نقل قول:
مثلا دوروز قبل کلا طول روز کانکت بودم شب 700 مگ دانلود کرده بود
ولی دیروز خونه نبودم مودم کلا خاموش بود، شب اومدم زدم دانلود صبح پاشدم دیدم 2.9 گیگ زده بود!:sq_6:
سلام چنروزه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چکارکنم توی روزتاساعت حدود11شب میتونم کانکت بشم ولی بعض شبها از11به بعد اینترنتم قطع ووصل میشه حدود2ثانیه وصل وقطع میشه بازوصل وقطع میشه به تهران زنگ زدم گفتند نویز دارید گوشی تلفن روقطع کنی درست میشه اینکاروکردم فایده ای نداشت اگه نویز باشه توروزهم باید باشه.یکی ازدوستان گفت شایدازاینه که ازف ی ل ت ر ش کن اسفاده می کنی شما فکر میکنید علت چیه؟
مشکل نویز داری ولی تو خونه نهنقل قول:
تو مرکز مخابرات نویز داری
بهشون بگو نماینده بفرستن مرکز مخابراتی
اگه گفتن نه بگو پس خودتون بیاد تست کنید
MTU روی 1300 ست کن بعد کش مرورگر رو خالی کن ، کانکشن رو رست کن. درست میشهانجام دادم فرقی نداد اینم بگم که لود صفحات بشدت افت کرده حتا نمی شه نقل قول کردo-O
پس برش گردون سرجاش!نقل قول:
با یه مرورگر دیگه امتحان کن
ندارم یک چیز جالب هرچیrar دل می کنم خراب میشن موقع unrar فایل تصویری هم مثل سی دی خاش دار میشن چه خبر باز ؟؟؟خبری???
آقا تو مشکلت اساسیه!نقل قول:
زنگ بزن بهشون بگو احتمالا با کسی خط تلفنت خط رو خط شده!
منم همچین مشکلی دارم - ولی ساکن لاهیجان هستمنقل قول:
و تو ساعات رایگان از 1 تا 7 اینترنتم بیشتر از 1000 بار قطع و وصل میشه
تو روز هم مشکلی ندارم !!!
من نت مخابرات دارم واسه همین باید به اندیشه خبر بدم
2 هفته هست خبر دادم ولی پیگیری نکردن -- میگن ادمین مخابرات باید پیگیری کنه و به ما مربوط نیست
آدم همونجا به 7 جد و آبادشون فحش بده ---------
دیشب فجیعترین شب بود فقط 300 مگ دانلود کردم:sq_14:
یاد روزایی که از ترفند استفاده میکردیم بخیر.
.................................................. ..........
یه ترفند برای این طر جدید پارس انلاین :
همیشه 7:10 صبح دیس شید . یهچیچ عنوان از حجمتون کم نمیشه
تو این 10 دقیقه 100 مگ بیشتر دانلود میشه کرد البته با سرعت 256
یه ضرب المثلی هست که میگن: بعد از بهار ،کرفس. حالا حکایت همین پارسه.تازه بعد از یک ماه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن و سرویسای جدید رو معرفی کردن و بالاخره اعلام کردن که سیاست استفاده عادلانه فقط برای سرویسهای نامحدوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تا 7:15 میشهنقل قول:
5 دیقه از دستت رفته :sq_2:
فجیع ترین شب بود ولی من 800 تا زدم! :sq_15:نقل قول:
منم 800 تا
داغون کردن سرعت رو
دوستان پارس آنلاینی پینگتون با 4.2.2.4 الان تو پاکت های 30 تای تایم اوت نداره؟
من دیشب 1.5 گرفتم ! خیلی ضایع بود سرعت !
SNR رو چند باشه بهتره
???
بالای 20 باشه عالی محسوب میشه.نقل قول:
SNR Margin
SNR means Signal to Noise Ratio. Simply put divide the Signal value by Noise Value
and you get SNR. You need high SNR for a stable connection. In general, a higher
signal to noise ratio will result in less errors.
•6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and
frequent disconnections
•7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
•11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
•20dB-28dB. = Excellent
•29dB. or above = Outstanding
Note that most modems display value as SNR Margin and not pure SNR.
مال من روی ۶نقل قول:
زنگ هم میزنم میگن مشکل از طرف ماست
گفتم که بهت داداش نویز تو مخابرات دارینقل قول:
زنگ بزن بهشون بگو نماینده بفرستن مرکز مخابراتی
اینا بزور جواب میدم کسیرو بفرستن اونجا:sq_11:نقل قول:
برای خودم سؤال که چطور ئهو اینطوری شد بعداز اینهمه سال:sq_14:
ممنون رفیق
512 محدود توی ساعات مجانی چه سرعتی داره ؟
منظور از ما کیه؟ پارس آنلاین یا شخص شما؟نقل قول:
اسپلیتر (splitter) دارین یا نه؟
اگه دارین و snr اینقدر پایینه باید ببینید سیم تلفن توی مسیرش هیچ مشکلی نداشته باشه.اگه میتونید به مخابرات منطقه زنگ بزنید و بگین که خطتون مشکل داره.نیازی نیست که نماینده پارس بره تو مخابرات.مخابرات وظیفه داره یه خط سالم و بی نقص به شما تحویل بده.
دوستان من سرعت دانلودم با سرویس POL128 8GB حدود 240 کیلوبایت در ثانیه بود الان که POL 128 U خریدم شده 130 کیلوبایت در ثانیه !!!! دوستانی هم که این سرویس نا محدود خریدن نسبت به سرعت محدودشون افت سرعت داشتن ؟
من ميگننقل قول:
نه ندارم
اره برای منم اینطوری حجمی سرعت بالا میدن سریع تموم شه این 130 کیلو هم که نامحدو میده 20 تا 22 گیگ دانلود کنی سریع سرعتت میاد رو 15 کیلوبایت تا اخر ماهنقل قول:
دوستان من سرعت دانلودم با سرویس POL128 8GB حدود 240 کیلوبایت در ثانیه بود الان که POL 128 U خریدم شده 130 کیلوبایت در ثانیه !!!! دوستانی هم که این سرویس نا محدود خریدن نسبت به سرعت محدودشون افت سرعت داشتن ؟
یه اسپلیتر بگیرین.احتمالا مشکل رفع میشه.اگه از خود پارس آنلاین مودم خریدین که باید تو جعبه مودم یه اسپلیتر هم باشه اگر هم نیست فوقش 2 یا 3 هزار تومن قیمتشه.نقل قول:
وصل کردن مودم ADSL بدون اسپلیتر کار درستی نیست چون هم مشکل نویز خواهید داشت و هم اینکه تا یه نفر به خطتون زنگ میزنه فوری دیسکانکت میشین.
بهترین توصیفی که میتونم در مورد لزوم استفاده از اسپلیتر بکنم اینه:
استفاده نکردن از اسپلیتر برای مودم ADSL مثل استفاده نکردن از کفش برای راه رفتن تو خیابونه.میشه راه رفت اما به چه قیمتی؟
اینم یه جمله آمریکایی در مورد عوارض عدم استفاده از اسپلیتر: Sacking the splitter sacrifices speed
معادل فارسی : حذف اسپلیتر مساوی است با قربانی شدن سرعت.