فلیکر از فیلتر در امده ... فعلا.
Printable View
فلیکر از فیلتر در امده ... فعلا.
در برنامه توسعه 100 ساله اول که هیچ کلا از لیست خارج میشیم :46:نقل قول:
درود
من یک سئوال داشتم.میخواستم ببینم شاتل سرویسهای 64 نامحدودشو روی چه سرعتی تنظیم میکنه؟؟؟مثلا 256 رو روی 1مگ تنظیم میکنه.384 را روی 1 مگ.128 را روی 550.
البته به جز 64 بقیه رو آرت منظورم بود.
خواهش میکنم بگید میخوام ببینم توی مودم چند ست میکنه سرعت 64 را؟
مرسی از عزیزان.
96 بوده الان نمیدونم ولی بعید میدونم بیشترش کرده باشن. متوسط 10 دانلود میکنی.نقل قول:
یعنی مثل بقیه سرویسها روی 1مگ تنظیم نمیکنه؟؟؟!!!
آرت 4 را چطور؟؟روی چند تنظیم میکنه؟
آقا ما هم کندیم از شاتل :20:
پیش به سوی پارس آنلاین
میگن اونجا وقتی زنگ بزنی پشتیبانی درست جواب میدن اگه سرعت هارو کم کرده باشن راستو حسینی میگن کم کردیم
یه سری جواب از پیش تعیین شذه به آدم نمیدن ( ترافیک بالاست یا سرور رپیدشیر معنبر نیست :27: )
سرعتشم که دوستمون گفت 160 هم روز هم شب
دیگه مسخرشو در اوردن
دارم با 2 دانلود میکنم
این ای دی اس ال یا دایل آپ ؟
والا پوله ای دی اس الو از ما گرفتن !!!!!
آره بابا منم دیشب با یکیشون صحبت کردم یارو گفت الان درستش میکنم که بعد از 4 -5 دقیقه سرعتم رفت رو حدود 45 که 90 مگ دانلود کردم بعد قطع شد و دوباره 0 کیلو بایت شد . خوب این کاملا مشخصه دیگه...:41:نقل قول:
خیلی جالبه من از سر شب کانکت بودم از ساعت 1:01 شروع کردم به دانلود سرعت عالی بود،ساعت 1:04 خودبخود دیسکانکت شد الان که وصل شدم سرعت اومده رو صفر، این مشخص میکنه این قضیه کاملا عمدیه و پائین بودن سرعت بخاطر شلوغی دروغ محضه.
خب منم چندين بار گفتم كه يوزر و پسورد رو روي مودم كانفيگ كنيد ،چند بار قطع و وصل كنيد تا سرعت بره بالا ،اگه رفت همونو نگه داريدنقل قول:
من الان 3 شبه آي پي كه باهاش وصلم ، تغييري نكرده و سرعت بالاست
نميدونم چرا اين شركت دوست داره به كاربراش آزار برسونه
به هر حال هر چقدر ترافيك شبكه بالا باشه ،نبايد سرعت به 1 كيلو يا 0 كيلو برسه!
قضيه عمدي بنظر مياد!
احتمالا پشتيبانيش هم اينو ميدونن ،چون لحنشون يكمي عوض شده!
فعلا با همين روشا سر ميكنيم ،دوره بعد انشاا... شاتل را ترك ميگوييم
اقا من سرویس سه ماهه گرفتم الان یک ماه نیمش رفته اگه بخوام تغییرش بدم و رانژه رو خطم برداشته بشه میشه زود برش داشت مثلا یکی دو روزه
من حدود 3 ماهه که موقع ظهر تا غروب افت سرعت پیدا می کنم شدید یعنی سرعت دانلودم از 4 یا 5 بالاتر نمیره
از ART4 استفاده می کنم
زنگ میزنم میگن ترافیک مرکز بالاست!! سه ماهه که پیگیرم ولی جواب نمیدن
بدبختی هم اینه که تو شهر ما فقط شاتل اینترنت پرسرعت میده
آرت 3 دارم منم چند وقتی بود سرعتم افتضاح شده بود (رو 0 دانلود میکردم!)
ولی الان 3 4 روزه سرعت کاملا روی 130 هست. مودم هم ریست میشه یه ip دیگه میده بازم روی 130 دانلود دارم
:8:
قضیه چیه؟ شاتل دوباره میخواد چه غلطی بکنه؟
من هم با آرت 1 رو 130 دانلود میکنم جریان چیه ؟؟؟ تا کی همین جوری میمونه چون اول خرداد باید تمدید قرارداد کنک اگه همین جور میمونه نرم سراغ اکو
سلام
من اكو 512 دارم و 1 هفته است كه شبها سرعت روي 4 و 5 و 0 است ديشب با پشتيباني چت كرذم ميگه مخابرات مشكل داره صبر نماييد.....بهش ميگم چطور روزها سرعتم 70 است ولي شبها روي 2 ؟ميگه ديتاي مخابرات مشكل داره....گفتم لااقل يه دليل قانع كننده تر بيار مثل اينكه فقط همين يه جمله رو يادت دادن شب خوش خوب بخوابي چون فكر ميكنم همين يه كارو بلدي...تا صبح هم 180 مگ دانلود داشتم.
يادش به خير اون زماني كه به مشتركين ارزش قايل بودن و زنگ ميزدند به همراهم و 10 دقيقه وقت ميزاشتند تا مشكل برطرف بشه....الان زورش مياد جواب نوشتاري بده واسه هر جمله تكراري 10 دقيقه بايد معطل بشي:41:
اگه از پارس بگيرم اين مودم فعلي رو ساپورت ميكنه؟؟؟يا باز بايد مودم بخرم؟؟؟و آيا در پارس شبها رايگانه؟
BILLION wireless
آخ دمت گرم . داغ دلمونو تازه کردینقل قول:
آقا من دیشب یه حرکت جالب زدم یه نتیجه جالبم گرفتم.
حدود 1گیگ لینک از فایل فلایر دارم تو دانلود منیجر . من الان حدود 3 ساله از downoad manager استفاده میکنم . قبلش نزدیک 1 سال orbit downloader استفاده میکردم و قبلشم یه 2 سالی flash get . هر شه تاشو خوبن .
حالا میگید به ما چه؟!
اینکه میدونم دانلود منیجر از همشون بهتره . من اون یه گیگ فابلو الان حدود 2 هفته است اصلا نتونستم دانلود کنم چون کلا سرعتم رو 0 هست . دیشب فایل شماره 1 رو از رو download manager استارت کردم بازم 0 بود . بعد رفتم و همزمان رو orbit که تازه گیا نصب کردم همون فایلو استارت کردم . جالب این که اوربیت شرو به دانلود کرد با سرعت 25 تا 30 ولی دانلود منیجر همچنان 0 بود . در صورتی که دانلود منیجر همون فایلو صبح که استارت کردم شرو به دانلود کرد با سرعت 50 تا 60 .
بالا خره دیشب 300 مگ دانلود کردم به این طریق .
حالا نظر شما چیه؟
به به دوستان شاتلی
شاتل امروز جوگیر شده؟؟؟:18:
تاحالا همچین وضیعیتی نداشتم خیلی کم اتفاق میفتاد اینجوری شه اما الان دارم از اکثر سایت ها با 120 دان میکنم حتی مدیا فایر و رپید!!!
خدا کنه همینجوری بمونه،خیلی حال میده آخه:27:
من که میدونم همچین که پست ارسال شه چشم میخوره میاد رو 20:13:جنبه هم نداره ازش تعریف نکنید
آقا هیچ کس مشکل قطعی نداره ؟؟؟ من روزی چند بار send و receive ام قطع میشه ... میگن مودمت مشکل داره ... برو zyxel بخر
آپدیتش کن شاید درست شهنقل قول:
دیشب از 2 تا سایت مختلف میخواستم فیلم و موزیک دانلود کنم سرعت دانلود هر کدوم در حد دیال آپ بود اما الان که میذارم برا دانلود با حداکثر سرعت دانلود میکنه(اکو512). با این اوضاع بد منم به فکر ترک شاتل هستم.
بچه ها شما میتونید تو سایت فارسی سابتایتل برید؟
پشتیبانی شاتل بهتر بود حداقل جوابتو میدن ! بیا پارس زنگ بزن پشتیبانی اگه تا نوبتت نشه از صف شوتت نکنن ! (بیشتر شهرستانیها رو) و اگه جوابتو هر مشکلی داشته باشی یه راه حل دارن !نقل قول:
اگه مودمت رو ppoe باشه میگن بزارش رو پل با کانکشن وصل شو اگه با کانکشن باشی میگن مودمتو بزار اتومات ! همین بعدشم اگه بگی امتحان کردی این کارو و مشکل برطرف نمیشه گوشیتو قطع می کنن. خلاصه اگه فکر میکنی پارس پشتیبانی داره سخت در اشتباهی اومدی اینور به روح پدر پشتیبانای شاتل صلوات میفرستی. حداقل همه جره هم با تلفن هم با چت تا آخرین دقیقه اگرچه دیر جواب میدادن. و کم نمیوردن گوشیرو قطع کنن یا اصلا شبا جواب شهرستانیارو ندن. همون چتش به تمام پشتیبانی پارس میرزید.
پارس یه مشکل دیگم داره اینکه زیاد ارور tcp میبینی تو سایتا که اصلا شاتل این مشکلو نداشت.
میای میبینی حالا :41:.
میشه رفت ولی باید از فیلـتر رد بشی...نقل قول:
من كلي سر همين قضيه باهاشون درگير بودم. 4 بار پشتيبان حضوري اومد! آخر به اين نتيجه رسيديم مشكل فقط با مودم زايكسل حل ميشه چون تجهيزات آشغال شاتل زايكسل هستن و با هيچ مودمي به جز زايكسل (تازه اونم بابعضي مدل هاش!!!) سازگار نيست. كلاً ديگه الآن عادت كردم. :31:نقل قول:
دوست من دقيقاً امروز شد 1 هفته كه في*_*ل_تر شده! :19:نقل قول:
اوضاع سرعت شبانه هنوز خرابه من 512 اکو دارم الان 3 شبه متوسط سرعتم حدود 15 کیلو بایته بعضی وقتها
هم سرعت 0 میشه! این دیگه چه وضعشه ؟؟ :19:
برا شما که خوبه برا من کلا صفره .:13:نقل قول:
نقل قول:
منم که کماکان دارم صلوات میفرستم به روحشون
میگم چطوره همگی مثلا 3روز دیگه ساعت 10شب بریزیم چت انلاین شروع کنیم ال و بله
مطمئنا میخواد بگه بعد از یک بگو اما ادم سفت پاشو میذاره که شما همین الان واسه دیشبتو چک کن
یه کم سرو صدا کنیم میبینن یکی دو نفر نیستن . یکم قاطی بازی در بیاریم بد نیستا
گرچه اخر سر اب توی هونگ کوبیدنه
لول
قاطی بازی چیه دلت خوشه؟نقل قول:
از چت آنلاین به جایی نمیرسی
خرجش برای پشتیبانی یه کلیکه که شما رو بن کنن!
یکیشون دیروز به من گفت شاتل بهترین ISP ایرانه ، بهش گفتم چقدر حقوق میگیری ، دسترسی منو بست!:27:
اصلا رفتارشون کاملا تغییر کرده ، قبلا میگفتی سرعت پایینه میگقتن شناسه کاربری تون چیه
الان دیگه زحمت چک کردن رو هم به خودشون نمیدن!
سرویس art4 را شاتل روی چند میبنده؟؟؟art3 را روی 1مگ میبنده.ولی art4 را روی چند؟؟
من نمیتونم فریمور مودم رو آپدیت کنم! مشکل از کجاست؟ مودمم هم zyxel هست
از خود شاتل گرفتم (wireless دار)
از یکی پرسیدم گفت اینا دستکاری کردن نمیشه آپدیت کرد
یعنی من بیخیالش بشم؟
میگم فکر نمیکنید همه اینا سر مخابرات باشه ؟ وقتی توی این 2 هفته اکثر سایت های فیلم رو و حتی ساب تایتل رو شیلتر کردن
انگار نمیخوان کسی فیلم یا اصلا ویدئو دانلود کنه . چون ملت هم اکثرا به خاطر محدودیت ترافیک شبا دانلود میکنن شاید این مخابرات مسخره به همه ISP ها گفته شبانه ها رو کم کم تخته کنید . چون امروز توی فروم صبا هم که بودم دیدم از سرعت شبانه دارن مینالن و مثل من سرعت روزانه بی مشکل هست و سرعت شبانه افتضاح
نمیدونم داستان چیه اما بعید هم نیست زیر نظر دوستان عزیز تر از جان مخابرات باشه
با تورنت دارم 8 کیلوبایت دانلود میکنم :|
برای شما این چند هفته اینطوریه؟
دم به ساعت قطعی. دیسکانکتی. چراغ Wan مودم خاموش شدن و چشمک زدن های متوالی بدون ثابت شدن, سرعت 0 شدن. آیا برای شما هم اینطوریه؟
ویرایش: پست ها رو خوندم. یعنی واقعا مال مودمه و حتما باید Zyxel داشت؟ چجوری بود که تا حالا بدون مشکل کار میکرد؟ لعنتی ها باز دوباره یه چیز یاد گرفتن. خدا لعنتشون کنه.
ای خدا... این ملت بیچاره, این ملت بیگناه, ببین دست چه گرگ هایی افتاده. همین الان که این پست رو داشتم مینوشتم 2 بار اینترنتم قطع شد.
حروم خوری تا کجا؟ تا کی؟ خدا نیامرزه شما رو. با این نفرین ها انشا الله هرگز عاقبت به خیر نشید (خطاب به بانی و دست اندکارانی که باعث این فلاکت شدند)
الان 2 شبه که گذاشتم چیزی دانلود کنه اما با کمال تعجب میبینم که چراغ ُSend / Recieve که برای بعضی ها همون Wan هست, هنوز وصل نشده و داره چشمک میزنه.
حالا حالا, گوش بدید یه داستان دیگه:
چند شب پیش, من خودم رو کشتم تا اون شب بتونم چند تا فایل دانلود کنم و دانلود هم کردم اما یه اشتباهی از کامپیوتر سر زد و به جای اینکه ساعت هفت دیسکانکت کنه دیسکانکت نکرد. من خودم دقیقا راس ساعت 7:15 اومدم دیدم تو همین 15 دقیقا بیشتر از 315 مگابایت دانلود کرده. بیشتر از 315 مگ اون هم فقط و فقط در عرض 15 دقیقه.
حالا برید خودتون رو بکشید ببینید میتونید شب همینقدر دانلود کنید اون در طی چند ساعت؟
سرعت دانلود اکو 128 من دوباره شب ها خیلی کم شده روش دیسکانکت هم فایده نداره؟!!
شما چطور؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من چه طوره ؟
همیشه آریا تدبیر می نوشت این دفعه یه چیز دیگه چرا ؟
خاموش و ورشن کردنمودم موقعی که ازش استفادهنمی کنم ایرادی نداره؟
سلام
دوستان مودم ایسوز 602 هستش اگه بخوام صبا بگیرم یعنی باید عوضش کنم
چند روزه مودم من کانکت میشه ولی هیچی باز نمیشه و هیچ تبادلی هم ندارم . بد تر اینکه وقتی میخوام کانفیگش کنمو میزرنم 192.168.1.1 هیچی باز نمیشه . البته اگه یوزر نیم و پسورد رو غلط بزنم کانکت نمیشه مودمم هم tp link td8811 مشکلش چیه؟
فكر ميكنم مشكل براي هم ههست مدتي ميشه واسه منم همينطوره تقزيبا شبها بي خيال دانلود شدم
واسه من که از چهار شنبه شب عالی شده .آرت 1.
سرعت ثابت روی 117 .دیگه دیسکانکت و اینا هم نمیخواد.
پنجشنبه و جمعه هر روزش تقریبا 9 گیگ دانلود کرد.
دیشب بالای 2500 مگ دانلود شبانه داشتم که واسه خودم رکورد بود !
tinypic دوباره نابود شد !
خدا باعثو بانیشو لعنت کنه. من کلی دانلود دارم که همش مونده . خیلیم مهمهنقل قول:
نقل قول:
بیشمار منم همین طور :10: