دوستان شما واسه بازکردن سایتهای با پروتکل https مشکلی ندارید؟
Printable View
دوستان شما واسه بازکردن سایتهای با پروتکل https مشکلی ندارید؟
دوستان اسیاتکی امکانش هست که یک tracert از مسیرتون بزارید؟
دوستان چی شده چرا دیگه نمیشه ماهیانه شارژ کرد؟ امروز من اومدم شارژ کنم سرویسمو دیدم دیگه نمیشه ماهیانه یا دو ماه و سه ماهه شارژ کرد، فقط شش ماهه و یک ساله، یعنی الان باید یهو حداقل صد و بیست تومن پول شارژ شش ماه رو بدم، قریب به ده ساله یوزر آسیاتکم با همه مشکلاتش سوختم و ساختم، ولی این یکی رو دیگه نیستم، زنگ زدم میگه از مهر وسه مراکزی که مشترک زیادی دارن اینجوری شده، بهش گفتم آخه یعنی چی، شما این همه تبلیغ میکنید یوزر جمع کنید که بعد اینکه زیاد شدن اینجوری کنید باهاش؟ این دیگه چه سیاستیه آخه؟ الان منی که نمیتونم اینقدر پول شارژ شش ماهو یهو بدم تکلیفم چیه؟ این پستم دارم با مشقت تمام با gprs همراه اول ارسال میکنم!
دوستان یک سوال ! الان اگر 512 نامحدود بگیرید باید سرعت قاونی 64 ثابت باشه و محدود کردن هم خلافه ! حالا به سازمان تنظیم مقررارت شکایت کنی ممکنه سرعت رو روی 64 فیکس کنن ؟ :n13:
شما سعیتو بکن ، ولی سازمان تنظیم همیشه حقو به شرکتا میده !!!نقل قول:
الان من چون همیشه یک ماهه میگرفتم میخوام شارژ کنم فقط یه ماهه داره !نقل قول:
وسه ما که الان فقط شش ماهه و یکساله میشه شارژ کرد، من با این وضعیت درخواست جمع اوری میدم، آخه این یعنی چی که نتونی زیر شش ماهه شارژ کنی! مسخرس !نقل قول:
من اینترنت مخابرات دارم میخواستم عوض کتن رفتم تو سایت آسیا تک دیدم خوبه بد نیست حالا یه چند تا سوال داشتم ((سرعت 2 میگ ماهی 10 گیگ دانلود (2 تا 8 رایگان ))
سرعت دانلود 2 مگ چنده ؟؟؟
نوع مودم فرق میکنه ؟ مودم من تی پی لینک هسا پشتیبانی میکنه ؟
اینجا زده یک ماه ه بعد یک ماه چی میشه خود به خود یک ماه دیگه تمدید میشه ؟؟
گیگ خوری هم میکنن یا منصفانه حساب میشه ؟؟
شبانه مثلا 2تا8 رایگانه ولی شبی 1گیگ از شارژم داره کم میکنه!!!! کسی این مشکل داره ؟؟از تورنت دانلود میکنم ممکنه ربط داشته باشه؟
خاک برسرشون
دیشب برای اولین بار یه فیلم گذاشتم دانلود بشه ولی صبح دیدم تمام حجمش رو کم کرده !!!!!!!!
طرح من 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگانه...... آخه من چجوری ساعت 5 صبح پاشم مودم رو خاموش روشن کنم !!
از مخابرات رفتم صبانت و از صبانت اومدم آسیاتک . فقط به خاطر شبانه isp عوض کردم اگرنه بقیه ارزونتر از آسیاتک هستن
جایی برای شکایت داره ؟
هیچ وقت تو مخابرات و صبانت مشکل حجم کم کردن رو نداشتم.... همیشه بدون خاموش روشن کردن مودم خودش میرفت رو ساعات رایگان
فقط یک بار مخابرات 4 گیگ از حجمم رو کم کرد که بعد از شکایت همش رو برگردوند
همیشه از ساعت 2 شروع به دانلود نکن بذار 15دقیقه رد بشه بعد بذار دانلود.نقل قول:
و سعی کن نیم ساعت قبل 8 قطع کنی.
امروز برای من ساعت 5 اینترنت قطع شده بود ساعت 6 وصل شده بود رفته بود رو حالت غیر رایگان. عوضی 1.5 گیگ حجم من رو خورده.
نقل قول:
فکر کنم دیشب نرم افزارش قاطی کرده بوده . برای منم حجم کم کرده.
ساعت 5 که قطع شده 6 که وصل شده رفته رو حالت غیر رایگان
احتمالا همین بوده!نقل قول:
چون معمولا 2:15 شروع ب دانلود میکنم
ولی دو سه روز 1 گیگ حجم میخرم صبح ک بیدار میشم حدود 900مگ ازش کم شده!
Sent from my HTC One
نقل قول:
فقط دیشب برای من اینطوری شده بود.
ساعت چند قطع می کنی ؟
دیشب فک کنم 2:08 شروع ب دانلود کردم و 7:58 تموم شد!نقل قول:
Sent from my HTC One
7:45 قطع کن ببین باز کم می کنه یا نهنقل قول:
به نظر من که این مشکل زیر سرخودشون هست....... قبلا مشکلی نداشته ولی تو این چند ماه اخیر ایجاد شده !
خود شرکت میندازه گردن نرم افزار !
دوستان اینجا کسی سرویس 128 حامی داره ؟ اگه داره آیا Downstream رو 6 مگه ؟چون من واسه یکی از اقوام 1 مگ گرفته بودم ،پورت رو 10 مگ بود..امروز 128 کردمش تا 2 ساعت همون 10 مگ میداد بعد شد 6 مگ!
سلام دوستان 256 6گیگ ماهیانه دارم از 5تا8 رایگان بنده دو روز از ساعت 7 تا 8 دانلود داشتم حجمم از 4 گیگ رسیده به 800 مگ این چطوری دزدی هست:n13:
سلام دوستان
قضیه چیه این همه شارژ میخورن اینا ؟ طی 3 روز نزدیک به 7 گیگ از شارژم کم شده و این وسط نهایت نهایت من 3 گیگ اونم شاید، استفاده کرده باشم تو ساعت غیر رایگان.
مشکل اینجاست که تو ساعات رایگان کم می کنهنقل قول:
کسی باهاشون تماس گرفته ببینیم چرا اینجوری دارن دزدی میکنن ؟ من که هرچی به پشتیبانی زنگ میزنم جواب نمیده :|
تو ساعات عادی هم کم میکنه واسه خودش، الان توی ریز مصرف، ساعت 8 دیشب واسه من 3.8 گیگ مصرف زده !!!!!!!! من اصلا همچین دانلود سنگینی نداشتم تو اون ساعت، از قضا هم این Net meter ما هم لایسنسش تموم شد 4 روز پیش و دیگه بیخیالش شده بودم که این اتفاق افتاد :|نقل قول:
مشکل اینجاست که تو ساعات رایگان کم می کنه
مطمئنم هیچ چیزی هم اینا گردن نمیگیرن !
این سایتی که برای خرید سرویس بود چی شده ؟ (111.asiatech.ir)
مزخرف ترین شرکته اسیاتک
کسی میدونه چرا وقتی 1 ساعت از ساعات رایگان کم کردن ساعات رایگان شبانه 1 تا 7 نشد؟
دوستان یعنی کلاهبردارتر از مدیرعامل و برنامه نویسان این شرکت هیچ جا نمیتونید پیدا کنید.این کلاه بردارها کاری کردن سیستم هر 3 روز یا 4 روز یکبار از حجم کاربرها در زمان رایگان کسر کنند و هیچ راهی نداره جز اینکه خود کاربر ساعت2 شب مودمش را قطع کنه وگرنه هر 3 روز از حجم کاربر کم میشه این جریان مختص کاربرای سرویس محدود تنها نیست و کاربرای سرویسای نامحدود به شکل دیگری ازشون حجم دانلودشون کمتر بشه مثلا کسی که سرویس 1مگ نامحدود با حداقل 40گیگ داره روزی 1 گیگ میتونه باسرعته 1مگ دانلود کنه اما این حرام زاده کاری کردن که هر 3روز یکبار این سهمیه اجرا نشه و تنها راهشم اینه کاربرای نامحدود ساعت 12 شب مودم را خاموش و روشن کنن .
کلا این حجم خوری های از موقعی که سیستم جدید این شرکت کلاهبردار تغییر کرده اینجوری شده،قبلا خود سیستمشون ساعت 12 شب دیسکانکت میشد اما از چند وقت پیش سیستم دیگه قطع نمیشه اونم بخاطر دزدی و کلاه برداری از کاربران است.یعنی کسی که میتونه از این شرکت بره و همچین کاری را نکنه واقعا حماقت کرده.
براى منم كه ٨ تا ١٠ صبح رايگانه ٤ گيگ كم كرده!! زنگ زدم ميگم چرا ميگه از ساعت ١٠ تا ١١:٣٠ دانلود داشتى!!! در صورتيكه من اصلا سيستمم خاموش بود! اينم از اسياتك كه ميگفتن بهتر از بقيه اس
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد از نیم ساعت که مودم را خاموش روشن کردم دوباره سرعتم یک سوم شده حالا که ریز مصرفم دیدم زده ضرف نیم ساعت 1 گیگ مصرف شده:n21:چی بگم....
من که یه ایمیل تند تیز واسشون فرستادم هنوز که جواب ندادن کلا من دو ساعت تو 2 روز دانلود داشتم 4 گیگ کم کردن بقیه روزا کامپیوتر روشن نمی کردم
من که دیشب اصلا نذاشتم واسه دانلود
اصلا ارزش نداره 1گیگ دانلود کنی 2گیگ از حجمت کم کنه!!!
ديروز بعداز ظهر پيگيرى كردم ،الان ٢ گيگ برگردوندن تو اكانتم!!! ٤ گيگ كم كرده بودن ٢ گيگ برگردوندن! باز از هيچى بهتره
دوست عزیز شما چجوری پیگیری کردی؟نقل قول:
من تماس گرفتم فایده ای نداشت
كارخاصى نكردم عزيز جان،باهمين شماره ١٥٤٤ تماس گرفتم وبا اون مسئول پشتيبانيش صحبت كردم.اونم ظاهرا يه چيزى داشت تايپ ميكرد،البته حقيقتا خودمم انتظار نداشتم كارى بكنن،اصلا بيخيالش شدم مجدد زنگ بزنم پيگيرى كنم كه همينجور شانسى اكانتمو چك كردم ديدم حدود ٢ گيگ اضافه شده!! احتمالا از دستشون در رفته!!!نقل قول:
میگم شما دوستان عزیز چرا با نرم افزار ثابت نمیکنید که حجم مصرفیتون با ریز مصرفی که تو سایت آسیاتک میزنه مغایرت داره؟ تقصیر خودتون هم هست قبول دارید؟ من الان 4 گیگ از حجمم کم شده. در صورتی که در طول روز فقط چند تا پیج خبری باز میکنم و فقط تو ساعات رایگان دانلود یکنم. تو 2 روز 4 گیگ حجم مصرف کردم!!من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم 8 گیگ میخریدم تازهتا آخر ماه اون 8 گیگ هم تموم نمیشد الان از 20 گیگ حجمم 11 گیگش رفته.تو 6 روز.
الان کسی میتونه آموزش دقیق استفاده از نرم افزار net meter رو بگه؟ هر روز داره از حجمم کم میشه.
من حقیقتا هنوز نفهمیدم این بخش ریز مصرف چجوری کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان یعنی 97 مگ ، 9780 مگ ، 9780.654 مگ چی زده دقیقا یعنی من از 5م تا همین الان اینقدر مصرف کردم چقدره دقیقا ...
الان که اصلا ریز مصرف ِ داغونشون هم که کلا خرابه، حجم هم که نشون نمیده، میترسم فردا صبح بیام ببینم کلا 20 گیگ شارژم به فنا رفته و طبق معمول هم اینا خودشون رو مقصر نمیدونن.
20 گیگ در ماه داشتم اونم نزدیک به 7 گیگش رو خوردن مونده 13 گیگ، ببینم امشب چه بلایی سرمون میاد.
آره واقعا پر رو هستن ! سیستم اکانتیگشون مشکل داره ، ولی مشکلشو به خودشون مربوط نمیدونن ، انگار اکانتیگ مال ماست نه اونا !!!نقل قول:
امروزم واسه من 600 مگ سرعت اسمی واسم اعمال نشده و از همون اول روز سرعتم یک سوم شده !! حرومشون باشه .
من نرم افزار نصب کردم
ساعت های غیر رایگان که هیچی ، چون با گوشی و لپ تاپ و ... استفاده میشه
ولی ساعتهای رایگان من فقط با PC دانلود دارم
طبق محاسبه من روز یکشنبه باید 758 مگ کم میکردن که 2300 کم کردن
هرچی هم تماس میگیرم فایده ای نداره
سلام هر چی تماس ایمیل می زنم اصلا جواب نمی دن یکی از نمایندیگی هاشون هم گله داشت من که حجمم تموم بشه جمع اوری می زنم:n09:
آقا کسی میدونه جریان آسیاتک چیه؟ چش شده؟
برای من روز 30 مهر یک اس ام اس آمد که "مشترک گرامی ، با عرض پوزش ، به علت بهینه سازی شبکه ، سرویس ADSL شما از مورخ 93/07/30 الی 93/08/06 ، دارای احتمال اختلال می باشد. از شکیبایی شما سپاسگزاریم . آسیاتک "
شماره اش هم 50001544 ...
بعد الان 5 روزه اینترنتم قطعه و با خط دیگم الان وصلم ... امروز وارد اکانتم شدم دوباره دیدم حجم و روز باقی مانده رو زده 0 ؟
بعد به پشتیبانی زنگ زدم دیدم میگه "سرویس مسدود کردن تماس های خروجی فعال می باشد" ؟
کسی دیگه ای این مشکل رو داره ؟
با سلام
من معمولا اگه سرعت دانلود بالا پایین بشه صدام در نمیاد چون معمولا دانلود ها رو از بیت المال دانشگاه تهران با سرعت نور انجام میدم و خیلیم راضیم اما اگه پینگ بالا بره خلق ما تنگ میشه حالا من از 1 ماه پیش تا 2 هفته پیش مشکل قطعی رندوم توی بازی ها تو سرورهای خارجی رو داشتم جوری که پینگ خوب همچی خوب اما یهو مثلا از LEague of legends قطع میشدم و دیگه هم وصل نمیشدم اما به همه جا هم پینگ میدادم....... حالا اون گذشت و از 2 هفته پیش تا الان دیگه قطعی نداشتم ولی از ساعت 3-4 ظهر تا 1 شب پینگ ایران 160-180 میشه و پینگ خارج هم به همین مقدار بالا میره اما مثلا توی بازی League of legends کاملا مشخصه که تایم اوت هم دارم
به پشتیبانی هم زنگ میزنی میگی آخه پدرت خوب مادرت خوب آخه مگه میشه پینگ ایران هم 180 باشه که میگه پینگت خوبه مشکلی نداره
حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان هم این مشکلو داره یا مشکل ار این مرکز مخابراتی شتر بازه ماس
آساتک - تهران - مرکز مخابراتی مالک اشتر
برای من 12 روز اینجوری شد بعد زنگ زدم 1544 گفتم به اپراتور دوباره اضافه کردن ، ده روز هم هدیه دادن!نقل قول: