سلامنقل قول:
نه چینیه
کلا جنسایه چینی که کیفیت ساختشون خیلی پایینه هیچی ازش تو اینترنت پیدا نمیشه
به خاطر قیمت پایینش سایتای مختلف ایرانی دارنش
سلامنقل قول:
نه چینیه
کلا جنسایه چینی که کیفیت ساختشون خیلی پایینه هیچی ازش تو اینترنت پیدا نمیشه
به خاطر قیمت پایینش سایتای مختلف ایرانی دارنش
سلامنقل قول:
به نظر من ایرانیها رفتن سفارش دادن براشون ساختن.
سلام
پخش kdc 300uvm با کنترل پشت فرمون 206 سازگاری داره یا باید کابل اینترفیس بگیرم؟چقده قیمتش
سلام.پخش a100 سونی فرمت flac رو ساپورت میکنه؟
سلامنقل قول:
توی مشخصات مدل A100U جز فرمت های قابل پخش هست
MP3/WMA/FLAC
سلامنقل قول:
حدود 300 تومن هست.باید اینترفیس براش بگیرید اونم فکر کنم حدود 55 باشه.
سلام خدمت همه دوستان پی سی ورلد.:n16::n16:
حدود یک ماه پیش با کمک و راهنمایی دوست بسیااااار عزیزم حمید آقای گل، سیستم صوتی رو روی پرشیا بستم و الان می خوام یه توضیح مختصری بدم تا شاید دوستان استفاده کنن.
اول قطعات و قیمتهاشون:
هدیونیت: کنوود 7016 که از قبل داشتم و الان دیگه تولید نمی شه. ولی از نظر ظاهری کاملا شبیه 8019 هست که حدودا قیمتش 600 هزار تومنه.
یه هدیونیت خوش صدا و به نسبت قیمتش تنظیمات کامل. تنها عیب اون هم ال سی دی اونه که در نور روز خوندن اون خیلی مشکل می شه.
کامپوننت M165- Gladen: قیمت دو ماه پیش که خریدم 360 هزار تومن. الان یه کم گرونتر شده قیمتش. 85 وات توان آر ام اس و حداکثر 125 وات.
کامپوننت RS165-Gladen: من شهریور ماه به قیمت 500 هزار تومن خریدم که الان گرونتر شده. 100 وات توان آر ام اس و حداکثر 150 وات.
آمپلی فایر M-Line 95.4 - Gladen: قیمت شهریور ماه 650 هزار تومن. ولی الان بالای هفتصد هزار تومنه. روی چهار اهم، چهار تا 95 وات خروجی می ده و در صورت بریج بستن، دو تا 270 وات روی چهار اهم.
آمپلی فایر RS 150.2 - Gladen: قیمت 850 هزار تومن. توان روی چهار اهم، دو تا 150 وات و در صورت بریج کردن، 460 وات رو به چهار اهم می تونه بده.
ساب ووفر M12 - Gladen: قیمت خرید من 225 هزار تومن. (قیمت قدیمش بوده.) توان این ساب 300 وات و حداکثر 450 وات هست.
باکس سیلد با حجم حدودا 30 لیتر (80 هزار تومن)،
پک برق استریت وایرز گیج 4 (حدودا 160 هزار تومن. قیمت دقیق یادم نیست)،
کابل RCA مارک Gladen ( سی و پنج هزار تومن)،
سیم 2*2.5 برای دو جفت کامپوننت (14 متر، هر متر 7000 تومن) و سیم 2*4 برای ساب ( 2 متر، هر متر 9500 تومن)
نصب سیستم رو دوستان حمید آقا زحمتش رو کشیدن.
استیج عقب، کامپوننت M165 روی تاقچه فابریک و به جای بلندگوهای فابریک نصب شدن. بدون نیاز به تغییرات خاصی. توویترها هم کنار اونها، بدون برش، روی تاقچه با چسب دو طرفه چسبونده شدن.
استیج جلو، کامپوننت RS165 به جای بلندگوهای فابریک داخل درهای جلو قرار گرفتن. خوشبختانه بدون برش و تغییر خاصی.
توییترهای جلو هم انتهای روی داشبورد که برای همین منظور در نظر گرفته شده، زیر توری قرار گرفت.
چهار کانال آمپلیفایر M-Line 95.4 به این چهار کامپوننت وصل شد.
آمپلیفایر RS 150.2 بصورت بریج به ساب که در باکس سیلد نصب شده بود، وصل شد.
بعد هم تنظیم گین و ... و تماااااااام :n01::n01::n01:
به توصیه حمید عزیز، تا تموم شدن دوره Break In، با صدای متوسط آهنگ گوش دادم تا اینکه کم کم جنس صدا عوض شد و صدای نهایی که دنبالش بودم رو از سیستم شنیدم. :n10:
کیفیت، تفکیک، حجم صدا، بیس عااااالی. شاید حجم بیس از نظر بعضی افراد یه مقدار کم باشه، ولی با معیارهای شنیداری من، همه چیز بسیار خوبه.
حمید آقای گل هم صدای سیستم رو شنیدن و ایشون هم که تجربه ی خیلی زیادی در زمینه سیستم صوتی دارن، صدا رو کاملا تایید کردن. :n12::n16:
از حمید عزییییییز و دوست داشتنی که بسیاااااار بهشون زحمت دادم ، به خاطر شنیدن صدای با کیفیت و لذت بخش ممنون و سپاسگزارم. برات بهترینها رو آرزو دارم دوست خوبم.:n12::n12::n12:
سلام
دوستان تو این دوتا لینک میتونین یک خط تولید اسپیکرهای چینی به نام Booster رو ببینید که چطوری تعداد بالایی از اسپیکر رو میتونن با قیمت پایین تولید کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
حمید جان یه جفت کواک ارزون قیمت تو مایه های 200تومن ترجیحا چی پیشنهاد میدی .پخش x400چون اکثر پخش های کنوود یکم صداشون بمه اگه کیفیت بانده بیشتر باشه بهرته چون بیس و از ساب میگیرم.
من خودم موندم 7158جی وسی یا6965v2یا9633رفرنس اینفینیتی یا نظر دیگه ای دارید.
یه سئوال دیگه این پخش جدید کنوود 300uvmبا اکولیزر13باندی به نظرتون بهترx400 میشه تو کیفیت صدا یا همونه .من میتونم عوضش کنم 300uvmرو بگیرم نظرتون چیه ؟؟
سلام ، صاحب قبلی ماشینم (206 ) هد یونیت 9650 پایونیر به همراه pro 6900 پایونر به عنوان باند استفاده کرده ؟
کامپونت اگه Helix Esprit E62C بندازم اکی میشه یا جور در نمیاد با باند پایونییر
آمپ چی استفاده کنم ؟
آمپ ماسکونی اکی هست ؟ گیر میاد تو تهران جایی؟
لطفا کمکم کنید امروز حمعش کنم :n31:
سلامنقل قول:
تو این رنج همون 7158 یا 6965V2 مناسبه.
من صدای 300 رو شنیدم خوشم اومد.البته X400 هم خوبه به نظرم اگر اهل اکولایزر بازی نیستی نه دستش نزن.
سلام کامران جان.نقل قول:
خیر مقدم عرض میکنم ورودتون رو به جمع p30world:n12:
با توجه به کواک 6900 بهتره جلو از کامپوننت قویتر بهره ببرید. مثلا SQX165
در مورد آمپ ماسکونی هم بله موجوده بنده میتونم براتون تهیه کنم.
سره one دو کانال چهار کانال و مونوش موجده
سره AS هم AS100.4 موجوده.
ممنون.نه اهل اکولایزر بازی نیستم ولی حس کردم ون اون 13باندی صدای شفاف تری بشه ازش گرفت نسبت به x400. آخه x400صدای زیر خیلی کمی داره .نقل قول:
پس 6965v2گزینه بهتریه حتی نسبت به 6995پایونیرکه 2تا تیوتر بیشترم داره ؟؟!!واینفینیتی رو هم ترجح نمیدید.
فقط اگه 7158بگیرم تو جای کواک های قبلیم نمیتونه جابگیره چون یک اینچ بزرگتره باید بازم گشادش کنم.
و یه چیز دیگه نمیشه بجای یه جفت کواک از یه جفت کامپوننت استفده کردیا تیوترهاش بهتر نمیشه از مثلا یه جفت6965v2 .
واینکه کامپوننتها رو استیج عقب ببندی صداش بد میشه حتما باید توی در باشه وفضای باکسش کم ؟؟
سلام
راهنماییم کنید ممنون میشم
من دو جفت باند jvc 7158 و یه آمپ چهار کانال jvc AX 3204
نمیتونم از تمام قدرت باندا استفاده کنم آلبته پخشمم پایونر 1750
تو ولم 35 کم میاره
گین آمپ رو نمیدونم رو چه مقداری باید تنظیم کنم
دیگه کلافه شدم
لطفا کمک کنید
حمید جان سلام . ب کمکت برای کامل کردن سیستمم نیز دارم هر چند همیشه اقایی کردی و جواب سوال هام رو دادی . ممنون
چیزایی ک دارم . امپ 9604 و ساب 305t و ضبط 9650 . اما برای تکمیل شدن صدای با کیفیت نمیدونم . بکمکت نیاز دارم .
نظر من
1: 2عدد میدرنج 8 اینچی درگ استیر و سوپر تیوتیر هرتز st25
2: 2جفت کواک 6965v2 و سوپر تیوتر 350 پایونیر ویا بجای سوپر تیوتر ی کامپ هرتز
سلام
من یه جفت 609گلیدن دارم با آمپ 60.2
میخوام یه ساب M12 بهش اضافه کنم
یکی از دوستام یه آمپ بوشمن دو کانال بهم داده فکر کنم xr222 باشه
میخواستم بدونم تا پول دستم بیاد و یه آمپ بهتر مث M615D یا 8106 بگیرم میتونم از آمپ بوشمن بصورت بریج استفاده کنم
مشکلی واسه ساب پیش نمیاد
ممنون
سلامنقل قول:
من فکر کنم کمی شفاف تر شده صداش.
به V2 بهتره.
7158 درسته 7*10 هست ولی جای برشش همون 6*9 و مشکلی نداره برای نصب.
اتفاقا من همیشه گفتم کامپوننت هم صدای بهتری داره و هم تفکیک شده هست. منتها باید با ساب ووفر ترکیب بشه تا رنج فرکانسیش کامل بشه.
نه کامپ رو عقب هم ببندی صداش خوبه ولی ممکنه اگر ساب ووفر قوی تو صندوق باشه به خاطر SPL کمی تو کارکرد کامپ اختلال ایجاد کنه.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
خوش آمد میگوئیم خدمت شما دوست عزیز :n16:
احتمالا آمپ شما توانائیه درایو کردن اسپیکر رو نداره.این اسپیکر حد اقل 100 و حد اکثر 150 وات نیاز داره برای کارکردن.
در مورد تنظیم گین لطفا صفح دوم لینک زیر رو مطالعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
متاسفنه نمیدونم چه مشکلی پیش اومده ،چند روزه تو پاسخ دادن سایت مشکل داره.خلاصه با زحمت تونستم این چنتا پاسخ رو ارسال کنم.
بسیار ساب خوش صدا و با کیفیتیه.اگر بریجش 300 وات خروجی میده به طور موقت میتونید استفاده کنید.
سلام و وقت بخیر خدمت مدیر و اعضا محترم.
بنده در مورد سیستم صوتی خودرو هیچ اطلاعاتی ندارم.
به تازگی پراید تهیه کردم میخوام سیستم ببندم .
لطفا راهنمایی بفرماید در حدود 700 _800 تومن نهایت دو تا چک بزارم بقلش تا یک میلیون چی میتونم ببندم که بعدها قابل ارتقا باشه و صدایه خوبی هم داشته باشه.
ولوم دادن رو دوست دارم ولی بوجه سیستم بالا رو ندارم.
یه چیزی میخوام با این قیمت جور باشه و کیفیت صدا و کار کرد شم خوب باشه.
حمید جان مطمئنی 7158تو جای باند9*6میشینه آخه چجوری میشه یک اینچ بزرگتره.نقل قول:
ولی اگه مطمئنی خودم عوضش میکنم اگه نیازی به برش نباشه .
پس بین 7158با6965V2 هرکدومو شما بگیم بر میدارم فکر کنم 7158خیلی قویتر از6965باشه
هرکدوم شفاف تر صداش یه به قولی کریستالی تره اون بهتره.البته هرچی باند باکیفیت با پخش کنوود ببندی تریبلش نصف میشه:n13:.
کامپ هم باشه ایشالله بعد عید که ماشین و عوض کردم.دیگه کواک نمیبندم.
درود بردوستان گل
عزیزان یه سوال دارم میدونم تکراریه ولی خب گشتن پستها ادمو خسته میکنه ،،،
یه پخش و یه جفت باند خوب واسه پراید 111 تا رنج 600 میخوام ،، اگر شد شاید بعدا امپ هم بستم ،،،
فعلا یه چیز خوب و جواب ،،، سیستمی که هم کیفیت خوب داشته باشه و هم قدرت صداش راضی کننده باشه
با تشکر
دوستان سلام
بعد از یک سال با کلی فراز ونشیب و سیستم بازی بالاخره به صدای مطلوبم رسیدم ...
از شما دوستان در مورده یک چیری که خیلی بهم استرس داده سوال دارم ... من به صدای ساب خیلی خیلی حساس هستم و هر صدایی رو دوست ندارم.کوبش لرزش کیفیت خلاصه همه چجیز و با هم میخوام .صدای مطلوبم همیشه 1260 بوده ولی خب اون مال سیستم های کیفیتی و خیلی سبک هست وفقط هم روی 206 خوب جواب میده .حالا بدون اینکه از هیچ سابی تست بگیرم رفتم یک ساب mtx615-44 برداشتم و از صداش خیلی راضیم اول اینکه با خودم میگم نکنه از این بهتر میتونستم با این پول پیدا کنم شما دوستان که سر رشته دارید این ساب چجوریه ؟؟؟ 800 قیمتش هست .منه بد قلق رو راضی کرده .من برند دوست دارم از گرند زیرو و هرتز و پایونییر خوشم نمیاد.آلپاین تایپ R رو شنیده بودم خوبه راکفورد هم دوست داشتم.الان نگرانم باز بیماری سیستم بیاد سراغم و برم عوض کنم . میشه یک نظر در مورده این ساب و این برند بدین ... ممنونم ازتون
نقل قول:
سلام
برادر من نظرم اینه : کنوود 300uvm و باند پایونیر 6965v2 یا 6965v3 .
نقل قول:
سلام اقا خوبی ؟؟؟؟ ببین سیستم بازی کلا پوله عشقه .دوما اگه با صدای چیزی حال کردی عوضش نکن که پشیمونی داره . سوما چیزیو که خریدی دلتو بد نکن چون همیشه بهتری وجود داره . چهارما برند ام تی ایکس خیلی دوس داشتنیه من خودم یه ست کاملشو جمع کرده بودم قبلنا خیلی قبلنا :)) فوق العاده بود در رنج قیمت خودش . چیز بد نساخته والا تا حالا من که دوسش دارم .
برند امریکایی با کیفیتسابهاش هم دقت زیادی داره تا حالا نشنیدم کسی بد از سابهاش بگه .
سلام...
آقا من یه باند Cadense ZRS710 Ultra و یه ضبط Pioneer DEH-8350SD دارم... آمپلی فایر تا قیمت 400 - 350 چی پیشنهاد میکنین؟
صدای تیز هم دوست ندارم.
این دو مدل چطوره؟؟
Pioneer GM-A5602 Car Amplifier
Pioneer GM-A6604 Car Amplifier
سلام
باندای من بیسش نابود شده
کیفیت صدا خوبه ولی اصلا بیس نداره
باندهام گلیدن ۶۰۹ هست
------------------------------------------------------------------------
متوجه شدم وقتی بالانس پخش وسطه اصلا بیس نداره و وقتی به سمت چپ یا راست میچرخونم هر چی به عدد 15 نزدیک میشم بیس هم بیشتر میشه
پخشم آلپایم 140 هست
کسی به این مورد برخورده
سلام دوستان :
من 1 ساب 303 پایونیر دارم که چند ساله دارم استفاده میکنم و فکر میکنم کیفیتشو از دست داده. بین دو ساب rs12 گلیدن و p12 هلیکس شک دارم . امکانش هست این دو ساب رو مقایسه کنید؟
همچنین قیمت این دو ساب و حجم باکس مورد نیاز برای هر کدوم رو بم بگید. فکر میکنم باکس سیلد برام مناسبتر باشه .
آمپ مونو : 9105 کنوود
پخش: 7056
کامپ : mx165 آدیو سیستم
کواک: 6902 پایونیر
آمپ 4 کانال : megavox 105x4
خازن : 2 فاراد . آمریکن اکسسوریز
پک کبل 4 گیج
ممنونم :n16:
سلامنقل قول:
دوست عزیز 100%سیم مثبت و منفی یکی از بانداتون رو اشتباه وصل کردین سیم یه دونه از بانداتون رو جا به جا کنید درست میشه
سلامنقل قول:
من با 5602 موافقم.
سلامنقل قول:
بدون شک RS12
من صدای p12 نشنیدم. ولی سایز 10 ش رو شنید همچنین RS10 گلیدن خیلی بیس نرم تر و کیپ تری میزنه.به نظر من متریال و ساختار گلیدن بهتره
باکس مورد نیاز گلیدن RS 12 32 لیتر خالص هست.یعنی 35*35*35 ابعاد بیرونی رو باید برش بزنید و سر هم کنید.
قدرت RS12 بین 400-600 وات RMS هست. اما هلیکس 350وات RMS.
قیمت RS12 هست 400 تومن
قیمت P12 هم 479 تومن.
سلام قدرت پرتاب و بیس کاپا11 نسبت به 7158 jvc چطوره؟
کاپای 11 کیفیت صداش بی نظیر من دارم با پخش 7056 کنوود پرتاب صدا هم عالی ولی به نظر من بیسش ضعیفه البته من ساب دارم و بیس باند برام مهم نیست
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
سلام
یکی از دوستان 405slx گرفته میخواد برای استیج عقب یه جفت کواکسیال بگیره بنظر شما mc609 بدون آمپ گزینه بهتریه یا e69x؟ چون ایشون نمیخوان آمپ بگیرن موندم بین این دو تا
از طرفی میخواد فردا بگیره نصب کنه، منم نمیدونم اگر قرار باشه mc609 براشون بگیریم از کجا باید تهیه کرد چون آدرس نمایندگی گلیدن رو پیدا نکردم
سلام مهدی جان.نقل قول:
به فروم خودتون خوش آمدین:n16:
هردو کواکسیال خوبی هستند. کیفیت صداشون خوبه.گلیدن به خاطر وات بیشتری که داره قدرت بیشتری داره. بدون آمپ هم کیفیت صدای خوبی دارن ولی چون آمپ پخشها ضعیفن و قدرت درایو کردن اسپیکرهایز بالای 25 وات رو ندارن، نمیتونن تو ولومهای بالا استیبل باشن و هر دو اسپیکر صداشون دیستورت میشه و به هم میریزه.
توصیه اکید میشه برای گرفتن حد اکثر کارائی اسپیکرها، صرف نظر از انتخاب هر کدوم،در اولین فرصت حتما براشون آمپلیفایر تهیه بشه.
[QUOTE=hamidR15;8801680]سلام
من با 5602 موافقم.
سلام... آقا من نظرم عوض شد... بخاطر اینکه ممکنه یه روز ساب هم بگیرم تصمیم گرفتم امپ 4 کاناله بگیرم...
به نظرتون مدل Pioneer GM-D8604 خوبه یا چیز دیگه پیشنهاد میکنین؟
باند Cadense ZRS710 Ultra
ضبط Pioneer DEH-8350SD
سلام
من میخوام روی سمند یه سیستم تو حدود قیمت 1.5 تا 2 تومن ببندم ، یه راهنمایی میخواستم پخش و تو دریای جلو و طاقچه عقب و ...
فقط واسه پخش خودم پخش 9650BT رو خوشم اومده ازش اگر از نظر شما هم چیز خوبی باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
9650 کیفیت صداش اصلا خوب نیست من دارم بازش کردم یه کنوود 7056 بستم صدا زمین تا اسمون فرق کرد پایونیر نگیر صداش خوب نیست
[QUOTE=babak_ss;8802071]سلامنقل قول:
به نظر من 9604 بگیر قویتره
سلام.ببخشید آیدیتون چیه؟فکر کنم خواستین انگلیسی تایپ کنید رو حالت فارسی بوده و دقت نکردین و سیو شده درسته؟نقل قول:
ساب هم میخواهید یا نه؟
منم با 7056 موافقم.
آیا امکان افزایش در بودجه هم دارید یا نه؟
[QUOTE=hamidR15;8802713]سلام ، دقیقا همینجوری شده ، همون چندسال پیش که اکانت رو درست کردم اینجوری شد و دیگه موند :Dنقل قول:
بله ، ساب هم میخوام ، افزایش بودجه رو فعلا ندارم ، ترجیها توهمین رنج قیمت باشه ولی مگر اینکه الان یه بخشی رو بگیرم و بعدا ساب و آمپ ساب رو بعدا ببندم
واقعا ممنون
راستی من نت میگشتم نظر خیلیا روی کواکسیال کاپا11 بود ، به نظر شما چطوره؟
[QUOTE=لاخمظخئ;8802715]من کاپا 11 دارم واقعا صداش عالیهنقل قول: