نقل قول:
توصیه میکنم همیشه شخصا (حضوری) از مغازه یا فروشگاه خرید کنید تا با همچین مشکلاتی بر نخورید:10:
یا حق:11:
نقل قول:
توصیه میکنم همیشه شخصا (حضوری) از مغازه یا فروشگاه خرید کنید تا با همچین مشکلاتی بر نخورید:10:
یا حق:11:
من مجبور شدم آپدیت کنم اهل لایو هم نیستم که بترسم از بن شدن ولی بعد از آپدیت جالب بود که گیمها همشون رو باز کرد حتی fable3 :5:
دوستان این قضییه ac brother hood چیه؟
نمیشه بازی کرد.
نقل قول:
دوست عزیز شما از سایت خاصی لینک می گیرید برای دانلود بازی یا تورنت استفاده میکنید؟
میگم ارزش داره دانلود بازی با این حجمش...مگه همین بازیهایی که تو بازار میدن( 1500 تومن هر dvd) مشکلی داره؟ مثل بازیهای ps2 که دستکاری شده نیست خدایی نکرده؟!!:31:
و یک سوال دیگه: این اسلیم رو چند خریدین و بجز کنسول چه قطعات و کابلهایی داخلش بود؟؟
ممنون!:20:
به نقل از سایت فروشگاه بازی که تو رشت ازشون خرید میکنم و مطمئن هستش:نقل قول:
بازی روی داشبوردهای قدیمی و جدید تست شد متاسفانه قابل اجرا نیست ، همچنین بازی با ویو سه پچ شد ولی باز هم اجرا نشد. اینطور به نظر میرسه که برای اجرای این بازی باید تا انتشار فریمور LT PLUS صبر کنیم. فعلا فقط میتونید دیسک بازی رو داشته باشید و منتظر اخبار جدید در این خصوص باشید...
اگه آدرسشو خواستی خصوصی بهم بگو
به قول دااشمون یه خازن هم با هم فرق ندارننقل قول:
شما اصلا ارکید و الایت رو دیدی؟:31:
سلام
کینت الان پیدا میشه تهران ؟کجا ؟چند هست ؟
میخواستم بدونم اگه الان کینت بگیرم ، میتونم وصلش کنم و بازی هایی مثل Dance Central یا kinect sports به صورت کپی بازی کنم ؟
داشبورد دستگاهم قدیمی هست.
خود دستگاه هم مدل Premium
ببخشید اگه سوالم تکراری هست
سلام. امروز که ندیدم جایی داشته باشه. ولی میگن ۲۸۰ هست.نقل قول:
سلام
کینت الان پیدا میشه تهران ؟کجا ؟چند هست ؟
میخواستم بدونم اگه الان کینت بگیرم ، میتونم وصلش کنم و بازی هایی مثل Dance Central یا kinect sports به صورت کپی بازی کنم ؟
داشبورد دستگاهم قدیمی هست.
خود دستگاه هم مدل Premium
ببخشید اگه سوالم تکراری هست
در مورد بازی ها نمیدونم. ولی حتما باید داشبورد اپدیت باشه.
سلام. یا الایت بخرید با اسلیم ۲۵۰ گیگ.نقل قول:
دوستان دیگه از این روز هاس که پولم واسه الایت یا اسلیم جور بشه(قبلا می خواستم آرکاد بخرم)
به نظرتون الایت بخرم یا اسلیم 4 گیگ؟
کدوم بهتره؟
پس نمیشه چون اگه داشبورد رو آپدیت کنم که نمیزاره بازی کپی اجرا کنم.
این LT + معلوم نیست کی میاد ؟
نقل قول:
سلام برادر:20: از لینک مستقیم دانلود میکنم... با سرعت 14مگ:31: کی حال داره بره بیرون؟:27:
بازی ها هم دستکاری شده نیست...
قیمت کنسولXbx360 Slim 250Gb تومن...
لوازمش هم کامل بودیه دسته مخصوص سری اسلیم و آداپتور و هدست و ....
فقط نمیدونم چرا وقتی داشتم COD Black Ops رو بازی میکردم توی یه مرحله تا میرسیدم به یه نقطه صدای بازی کلا قطع میشد.. حتی وقتی میومدم توی داشبورد هم صدا نداشتم تا وقتی که ریستارت کنم.... (چند سری هم بازی رو از همون مرحله آوردم تا میرسیدم به همون ناحیه صدا میپرید)
اون مرحله بازی باگ داره؟؟؟ چون دقیقه بعد از اون مرحله دیگه همچین چیزی اتفاق نیوفتاد..
14 مگ ؟؟؟ خونگیه ؟؟؟نقل قول:
با سرعت 14مگ
خیلی عجیبه تو ایران چنین سرعتی !!!
و علیکم عزیز! شما از کجا لینک مستقیم بازی گیر میارین؟ یه راهنمایی کنید بد نیست! اینجا نشد پ.خ.....ممنون میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه دستکای نشده که خوبه...من این اواخر چند تا بازی ps2 گرفتم...زیرنویس یا حتی دوبله فارسی( :27: ), بعضی قسمتهای بازی هم نمیدونم چرا بالا پایین شده بود!!!! :rolleye:
کجاش ؟ من همیچین مشکلی نداشتم.نقل قول:
وقتی داشتم COD Black Ops رو بازی میکردم توی یه مرحله تا میرسیدم به یه نقطه صدای بازی کلا قطع میشد.. حتی وقتی میومدم توی داشبورد هم صدا نداشتم تا وقتی که ریستارت کنم.... (چند سری هم بازی رو از همون مرحله آوردم تا میرسیدم به همون ناحیه صدا میپرید)
راستی تهرانی ؟ چطوری 14مگ سرعت داری ؟ V-sat و از این چیزها داری ؟ کلا چی داری ؟ هزینش چقدر شد واست ؟
اگه اینجا نمیشه لطفا پ.خ کن واسم
نقل قول:
بیا عزیز دل برادر...
[PHP]http://forum.B azicenter.com/showthread.php?t=33302[/PHP]
بازی ها هم دستکاری شده نیست خیالت راحت:20: (گفتی بازی دستکاری شده یاد مرحوم BLACK توی کنسول PS2 افتادم:27: عجب بلایی سر بازی آورده بودن)
ما خودمون Wisp داریم که روی سیستم AirMAX تا 300مگابیت پهنای باند رو انتقال میده کار میکنیم.( از یه شرکت لینک میگیرم که تا 14مگ برام باز گذاشته اما پول 1مگ رو هم نمیگیره:21:)
ما هم از این میخوایم.از کجا گرفتی به منم بگو روح ا...نقل قول:
14 مگ هم خیلی توپه.آدرسو همه چیز شرکتو بهم بگو.من آرزوی همچین سرعتیو داشتم
دمت گرم
سلام xbox رو میشه بگین چجوری میشه update کرد با adsl?
سلام.نقل قول:
سلام xbox رو میشه بگین چجوری میشه update کرد با adsl?
دوست عزیز این کارو افلاین انجام بدید خیلی بهتره هست
با کمال احترام برای شما ، کوفتت بشه !!!:31:نقل قول:
ما هنوز تو Dial-up موندیم ... اصلا ADSL یعنی چی ؟؟؟:31:
مگه سر Black چه بلایی آورده بودن؟نقل قول:
آقا این XBOX کابلی رابطی چیزی نداره بخواییم به مانیتور LCD کامپیوتر وصل کنیم و همزمان بشه هم XBOX و هم PC رو داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی وقتی میخواییم XBOX بازی کنیم رو XBOX جواب بده وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم بره روی PC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما احتمالا دستگاهتون LT ورژن 1 هست.نقل قول:
مال شما هم 1.6 هست که اجرا نمی کنه.می تونید بدین ورژن 1 بریزن ولی صبر کنین LT+ بیاد بهتره.نقل قول:
خود xbox همچین کابلی نداره اما خودتون می تونین جدا تهیه کنین.نقل قول:
شما فقط وصل بشی به لایو می گه می خواین آپدیت کنین یا نه.البته آفلاین آپدیت کنین بهتره.نقل قول:
آقا توی بازی Red Dead این پشم و پیله ها چیه توی تصویر؟:31: مثلا چیو خاستن با این کار نشون بدن؟:2: چشم درد گرفتم اینقدر از این خورده برگ و آت آشغال از روی تصویر رد شد...
نه نمیشه عزیز... من امتحان کردم مگه اینکه از اون دستگاه که دو تا PC رو به یه مانیتور وصل می کنه K نمی دونم چی چیه اسمش یادم رفته ولی من اونطور که رفتم تو بحرش به درد نخوره شاید چون از کیبورد متصل به PC برق رو می گیره... کلا پیچیده اس با تبدیل یک به دو ساده هم نمی تونی استفاده کنی چون کلا قاط میزنه و تصویر نویز پیدا می کنه و احتمال داره کلا بزنه LCD رو خراب کنه من که LCD رو کلا به ایکس باکس اختصاص دادم رفتم واسه PC یه CRT Flat پانزده اینچی پیدا کردم (15 تومن فقط:31:)نقل قول:
در هر صورت همزمان نمیشه واگه هم بشه به این سادگی نیست حداقل من نتونستم
ولی قسمت اول سوالت جوابش اینه:
اگه LCD شما ورودی HDMI داره فقط یه کابل HDMI بگیر که یه سرش میره به ورودی دستگاه یه سرشم میره به مانیتور این بشه که عالیه چون کیفیت بالایی خواهی داشت ولی اگه HDMI نداره یه کابل VGA ایکس باکس می خری 10 الی 15 شایدم بیشتر قیمتشه... جای تو باشم دنبال ارزونش نمی گردم و حقیقتا از جایی میگیرم که گرون ترین قیمت باشه در مورد قطعات جانبی ایکس باکس اصلا به فکر ارزون در آوردنش نباشید چون متضرر میشید بعدا سر خودم اومده در مورد کابل شارژر + باطری
موفق باشید:10:
آقا ممنون . نه کابل hdmiنمیخوره مانیتورم !! یعنی هر وقت با PC کار داشتم باید کابلو در بیارم بزنم به PC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته یه تلویزیون 20 اینچ ناسیونال قدیمی هم دارم تو اتاقم که ورودی کامپوننت نمیخوره بهش !! واسه اون چی ؟ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان دقیقا مانیتور شما چه وردی هایی داره؟نقل قول:
آقا ممنون . نه کابل hdmiنمیخوره مانیتورم !! یعنی هر وقت با PC کار داشتم باید کابلو در بیارم بزنم به PC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته یه تلویزیون 20 اینچ ناسیونال قدیمی هم دارم تو اتاقم که ورودی کامپوننت نمیخوره بهش !! واسه اون چی ؟ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بازیهای که برای کینکت میاد حتما باید کینکت داشته باشیم یا با دسته هم قابل بازی هستن
بله فقط مخصوص کینکت میباشد.نقل قول:
یا حق :)
سلام دوستان ... کسی ادرس تاپیک بازی red dead داره ؟؟؟؟
دیگه اینقدر هم که شما می گی مشکل نداره من خودم یکی دارم راحت هم باهاش کار می کنم.به اون قسمت موس و کیبورد هم هیچی نمیزنم و مشکلی ندارهنقل قول:
مرسی ولی دهنمون سرویس میشه هر دفه ببریمنقل قول:
ببینید کینکت یه وسیله جانبی برای کنترل هست یه تعداد بازی که این اوایل میاد احتمالا متخص کینکت باشه ولی بازی مثل هری پاتر که پس فردا ریلیز میشه بدون کینکت هم بازی میشه کرد یا با دسته ولی کسی کینکت داشته باشه می تونه با اون هم کنترلش کنه...نقل قول:
دوستان از کجا باید بفهمیم درایو دستگاهمون چیه؟
تو هري پاتر راه رفتن يا برگشتن به عقب چطوريه؟نقل قول:
چیه میخوای assassin :brotherhood بازی کنی؟؟؟:31::31:نقل قول:
راه اول :
پنل جولوی 360 باز کن
اگه سیم قرمز بود درایوت سامسونگه
اگه سفید بود درایوت BenQ ه
اگه زرد بود درایوت LiteOn ه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه دوم:
بدون نیاز به بازکردن پنل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این +LT کی میاد ؟
من میخوام کینت بگیرم......:41: الان اگه بگیرم نمیتونم بازی کنم :19:
برای اینکه برم live باید dashboard رو update کنم؟
منم سوالم همینهنقل قول:
پیش بینی می کنید حداکثر تا چقدر دیگه بیاد؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز...
فعلا بازار کنسول های ه_ک شده خرابه:31: برادران ps3 باز هم برای اجرای بازی های کپی شده با مشکلات دست و پنجه نرم میکنند....
فعلا یه چند ماهی باید همینجوری سر کنید تا یه روش ه_ک جدید بیاد بیرون...یا کلا داشبورد رو بزنن ه_ک بکنن خلاص بشیم:27: (اون وقت بازی ها و نرم افزار های دست ساز هم اجرا میشه):21:
سلام .ممنون:20:نقل قول:
چند ماه که خیلی زیاده(بد بخت شدیم رفت) :18: :19: :9::41:
والا توی ورژن های قبلش که من روی PC بازی کردم با جهت های کیبورد از نسخه جام آتش که یکی از بهترین ادنچر هایی بود که توی عمرم بازی کردم نسخه های محفل ققنوس و شاهزاده دورگه با کیبورد بود خیلی هم جالب بود برای من چون محیط رو شبیه سازی کرده بودد... حالا اینایی که من می گم چه ربطی به ایت تاپیک داره:31: سوال بود پرسیدی؟... البته من حدس میزنم منظورت از این سوال چی بود می خواستی بپرسی که سبکش چیه... خوب سبک بازی در نسخه های 1 2 3 اکشن سوم شخص بود در نسخه چهار کاملا ادنچر بود نسخه های 5 و 6 هم ادونچر سیمولیشن بود و کاملا روند داستان فیلم رو همراه با محیط شبیه سازی کرده بود تا حدودی هم چاشنی RPG داشت دو نسخه آخر چون میشد در قالب کاراکتر های دیگه داستان رو پیش برد... به هر حال واقعا سوژه جالبی هست استفاده از کینکت برای کنترل هری پاتر واقعا خوراکه برای این بازی کینکت و ظاهرا متوجه این مسئله شدن و کینکت رو برای هری پاتر می خوان آزمایش کنن ... چه فازی می گیرن گیمرهای هری پاتریست اوه اوه...نقل قول:
داخل پارانتز هم بگم که پس فردا روز رسمی دو بازی EA هست که یکی همین هری پاتر هست که شروع به کار کنترلر کینکت محسوب میشه یه جور هایی و همینطور بازی پرطرفدار Need For Speed Hot Pursuit که برای ایکس باکس واقعا بازی خوبی می تونه باشه... توصیه می کنم جفتشون رو تهیه کنید
موفق باشید:10: