این ورژن جدید وانت مزدا هست البته هنوز تکمیلش نکردم ولی سپر عقب و رنگش تغییر کرده ( از محمد رضا ممنونم بخاطر اموزشش ) شاید تا چند روز دیگه دوکابینه رو هم بزارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورژن جدید وانت مزدا هست البته هنوز تکمیلش نکردم ولی سپر عقب و رنگش تغییر کرده ( از محمد رضا ممنونم بخاطر اموزشش ) شاید تا چند روز دیگه دوکابینه رو هم بزارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك گرافيست گمنام:
سلام
بچه ها به اين تصاوير نگاه كنيد براي يكي هست اگه كاراش خوبه درخواست كنم تا بياد براي اين بازي ماشين بسازه
http://i32.tinypic.com/2yvl20w.jpg
کسی نیست جواب من را کامل و صحیح بده؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!
اگر زیادی تکرار میکنم ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو ببینین اگه کسی تا حالا اینو نساخته میشه از رو این ساخت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:20:نقل قول:
به اینجور عکسا می گن بلو پرینت ,تازه ساخت ماشین با تری دی مکس خیلی سخته اگه خواستی با تری دی مکس بسازی من آموزش اونرو توی وبلاگم که در امضا هست گذاشتم
با تشکر:40:
من یه مشکلی بانقل قول:
اینا دارم اونم اینه که چطور باید تو 3dmax تنظیم کرد من که اصلا نتونستم. اصلا با این بلو پرینت چکار باید کرد که درست بیاد تو 3d max
اگه از این بلوپرینت ها میخواین بگین....
سلام کارت خوبه ولی لین جور که بوش میاد پلیگانهاش زیاده و تا 100سال دیگه نمیتونی ببری توبازی.نقل قول:
من بلدم همونطوركه ديدي براي آر.دي هم ساختم . براي 405 هم شايد ساختم اما يه عكس از روشن چراغش ميخوام چون نميدونم كجاي چراغش روشن ميشه . مال آر.دي رو ميدونم ولي 405 فكر نميكنم اينجوري باشه .نقل قول:
لطفا هرچيزي رو جاي خودش مطرح كنين .نقل قول:
من یه مشکلی با
اینا دارم اونم اینه که چطور باید تو 3dmax تنظیم کرد من که اصلا نتونستم. اصلا با این بلو پرینت چکار باید کرد که درست بیاد تو 3d max
اگه از این بلوپرینت ها میخواین بگین....
موقع بازي دكمه ctrl و دكمه + رو بزن تا چهار بار بزني چهار نوع برف مياد .نقل قول:
من اين مود رو از gtainside گرفتم . نصبش كردم. چطوري اجراش كنم؟
SnowFX v1.01
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد ميخواستم بپرسم اصلا كار شما معلوم هست ؟ شما كه اين همه تخصص دارين بلد نيستن آژير روي سمند بزارن ؟؟؟آقا علي برجت خيلي عاليه .نقل قول:
سلام دانوش جان این اتفاق غم انگیز را تصلیت می گم و از این به بعد هر فایلی می گذاری سعی کن که بتوانی عکس هم بزاری.
دوستان عزیز لطف کنند لطف کنند سمند پلیس و پیکان پلیس را بزارند چون ما برای Grand theft auto Tehran به آنها نیاز مندیم و می خواستم بگویم اگر می شه یه ماشین پلیس با خط آبی برای پلیس صحرایی درست کنید و سایتش را بزارید.
با تشکر Abyss-knight
سلام لطفا به تمام سوالات من جواب دهید :27:
1 مودی هست که با اون فقط چراغ اژیر پلیس روشن بشه مثل گشتی ها و هر وقت خواستی صداشم بیاد
2 مود یا save editor که بشه همه چیز مثل انواع اسلحه و چیزایی که داری رو حذف یا اضافه کرد در کل میخوام چنتا اسلحه رو از cj بگیرم
3 ایا طول نور چراغ ماشینا رو میشه زیاد کرد (بیشتر از اون چیزی که تو handeling editor هست)
4ایا مودی برای ایجاد ترافیک های سنگین طبیعی در بزرگ راه ها هست
5 ایا میشه از تصادفات بسار مسخره درون اتوبان ها که باعث تصادف ذنجیره ای مسخره میشه جلوگیری کرد و اینکه بعد تصادف راننده ها پیاده نشن..
خیلی خیلی خیلی ممنون ومتشکر میشم اگر جوابم رو بدین:40:
میخواستم بدونم چطوری باید فایل های بازی رو که dff هستند چطوری باید با فایل 3d max یا zmodeler در بیارم؟
و بلعکس؟؟؟