مرسینقل قول:
از کدوم کاتریج ها باید استفاده کنم تا بتونم شارژشون کنم؟ اگه میشه آدرس سایتی که اینترنتی فروش داره رو بدید. آخه اینجا دسترسی ندارم به این تجهیزات. بازم ممنون
Printable View
مرسینقل قول:
از کدوم کاتریج ها باید استفاده کنم تا بتونم شارژشون کنم؟ اگه میشه آدرس سایتی که اینترنتی فروش داره رو بدید. آخه اینجا دسترسی ندارم به این تجهیزات. بازم ممنون
سوال من در مورد اچ پی 1320 است.
ویندوزم 7 64 بیت
پرینتر رو که با کابل usb وصل کردم خودش از طریق اینتر نت درایور رو نصب کرد و کار هم میکنه .
اما توی قسمت نرم افزار پرینتر که میری تو قسمت Qualityرزولیشن 300 و600 هستش.چطور میتونم براش Quality چاپ رو 1200 تعریف کنم.؟
در ضمن نرم افزار صرفا" برای ویندوز 7 تو سایتش نیست و فرمتی که نصب میشه PCL5 هستش.
سلام دوستان ... مشکل من اینه که وقتی توی آفیس 2010 یک فایل با هاشیه پرینت میگیرم قسمت پایین هاشیه چاپ نمیشه ؟؟؟
مشکل از پرینتره یا آفیس ؟؟؟؟ ممنون میشم کمک کنین .....
سلام دوستان
من یک پرینتر hp LaserJet P2035n خریدم و حالا باهاش یک
مشکل دارم اونم این است که روی کارت شبکه اون پسورد
گذاشتم و پسورد رو فراموش کردم حالا وقتی ایپی موبوطه
رو در مرورگر میزنم یک صفحه باز میشه مینویسه یوزر و
پسورد رو بزنید که هرچی میزنم مینویسه اشتباه است
حالا اگر کسی از دوستان اطلاعاتی داره دریغ نکنه
ممنونم علی
کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟نقل قول:
اپسون ها كارتريج قابل شارژ ميشه تهيه كرد. اگه مراكزي هستند توي شهرتون كه خدمات پرينتر انجام ميدن از اونها بگيريد اينجوري تست هم ميشن قبل خريد. سايت اينترنتي هم محاشاپ و پارس كپي و ... هستند.نقل قول:
بايد درايورش رو پيدا كنيد و نصب كنيد تا تنظيمات كامل رو در اختيار داشته باشيد.الان ويندوز نتونسته درايورش رو پيدا كنه و از درايور عمومي پرينترها استفاده ميكنه. راهي كه توي سايت هاي خارجي ديدم اين بود كه درايور قبلي رو پاك كنيد و از درايورهاي ويندوز ويستا استفاده كنيد. تست كنيد ببينيد چي ميشه.نقل قول:
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
شما قبلش توي پرينت پريويو نگاه كن ببين چطوره. اگه حاشيه ها نيومده بوده margins رو كم يا صفر كن.نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم با پرینتر های سوزنی هم میشه پرینت متن و عکس های معمولی رو گرفت؟ایا باکاغذ معمولی a4هم جواب میدن؟ رنج و حدود قیمتشون تو بازار چنده؟ اگه میشه سریعا راهنماییم کنید
شما قبلش توي پرينت پريويو نگاه كن ببين چطوره. اگه حاشيه ها نيومده بوده margins رو كم يا صفر كن.[/QUOTE]
داخل پیریویو کامل نشون میده ولی وقتی پرینت میگیرم قسمت انتهایی یعنی پایین هاشیه رو چاپ نمیکنه .
داخل پیریویو کامل نشون میده ولی وقتی پرینت میگیرم قسمت انتهایی یعنی پایین هاشیه رو چاپ نمیکنه .[/QUOTE]نقل قول:
توي قسمت page layout نگاه كن (2010 كه اينطوره؟ من 2007 دارم!) قسمت size رو روي A4 بذار چون پيشفرض بعد از نصب آفيس اندازه كاغذ روي كاغذ نامه هست كه بزرگتر از A4 هست.
اگه نشد بريم سراغ پرينتر كه ببينيم ايرادي داره يا نه ولي 99 درصد پرينتر هاي ليزري امكان نداره قسمت پايين يا بالاي برگه رو چاپ نكنن چون كارشون رولي هست يعني اگه چاپ نكنن بايد از بالا تا پايين چاپ نكنن.