با سلامنقل قول:
نصف شدن به اینصورته که مثلا اگر سایت داخلی 10 مگ دانلود کرده باشید براتون 5 مگ حساب میکنند
Sent from my E2333 using Tapatalk
Printable View
با سلامنقل قول:
نصف شدن به اینصورته که مثلا اگر سایت داخلی 10 مگ دانلود کرده باشید براتون 5 مگ حساب میکنند
Sent from my E2333 using Tapatalk
معلوم نیست چکار می کنن، الان من چندتا شرکت که بچه ها استفاده می کردن تست کردم پینگ همه بالاستنقل قول:
جدیدا فقط آسیاتک پینگش خوبه (چند روز پیش با 110 بازی کردم) که اونم متاسفانه مشکلات خاص خودشو داره
من 4 روزه پارس آنلاین گرفتم پینگم دقیقا مثل شماست ، زنگ زدم پشتیبانی میگه 150 که عالـــــــــــــــه ! تا 250 هم عالیه !نقل قول:
من مخابرات با مینگ 98 CSgo بازی میکردم ، الان با پینگ 170 با پارس آنلاین ، تازه گیمینگ هم فعاله
لطفا اسم اسیاتر آشغال رو نیارید شاتل هم اگه راست میگه سرعت شبانه رو تعطیل نکنهنقل قول:
دوستان این پارس انلاین چرااینجوری snrثابت روی یه شماره نمی بونه شب پائین روزعادی نگیم خوب متوسط برمن الان12هست شب میشه6:n27:
سلام
کسی تجربه ای از سرویس Game پارس آنلاین داره؟
دیشب ساعت 1:59 روشن کردم مودم رو و ساعت 7:00 خاموش کردم.
الان تو پنل 1.5 گیگ تو این بازه رایگان از من کم کرده!!!!!!!!
فیلم بگیرید مستندات تهیه کنید که بشه محکم شکایت کنید وگرنه اعلامش هیچی ثابت نمیکنه و فایده ندارهنقل قول:
تو 195 ازشون شکایت کن. منم چند بار سر همین قضیه شکایت کردم که فقط 2 برابر حجم کم شده رو به عنوان جبران خسارت برگردوندند.نقل قول:
سلام دوستان ...من الان پنج ساله که مشترک پارس انلاینم و بیست روز دیگه قراردادم تموم میشه و میخوام ای اس پیم رو تغیر بدم...آخه این این چه وضعشه هر روز گرون تر از دیروز نه تخفیفی نه چیزی ...تخفیف هم میزاره برا مشترکای جدید هست..الان مثلا تخفیف برای تمدید گذاشتن 42 گیگ اینترنت یک ساله رو گذاشته 88 هزار تومن در حالی که آسیاتک 60 گیگ 18 ماهه رو به اضافه مودم رایگان گذاشته 95000 تومن یعنی تقریبا با همون قیمت 18 گیگ ترافیک بیشتر + 6 ماه زمان بیشتر + یه مودم رایگان گیرم میاد , خب ببخشیدا آدم مگه مغز خر خورده که تمدید کنه... یا مثلا ایرانسل 100 گیگ اینترنت شش ماهه نسل 4 ثابت رو به اضافه مودم نسل 4 گذاشته 199000 تومن بعد پارس انلاین 120 گیگ اینرنت رو (بدون مودم و دانلود شبانه رایگان) گذاشته 261000 تومن...خب مگه خل شدم میرم ایرانسل میگیرم هم سرعتش خیلی بیشتره و هم اینکه لااقل یه مودم 4 جی رایگان گیرم میاد.. والا..خود مودمه نزدیک 250000 تومن پولش هست...بعد هم شرکتهای دیگه تند و تند تخفیف میدن الان اسیا تک 80 گیگ رو گذاشته 81000 تومن و نوشته تا آخر قرارداد هم مهلت استفاده داری در حالی که من تا حالا از گیگی 3000 تومن ارزون تر از پارس انلاین نگرفتم ( از حجم دزدیهاشم بگذریم ..به قول معروف شما جیب ما رو نزن تخفیف پیشکش ) نه سایتی داره مثل شاتل لند ..آسیا دی ال ... فیلیمو و... و نه طرحی مثل فشفشه ... گیگ باکس و ...والا خودم هم موندم چرا تا حالا اینهمه صبر کردم ... یا حق