سما در مورد پلیر مشکلی نداره. گیرندگیش خوبه اما عالی و فوق العاده نیست. اما تأکید می کنم بد نیست. اگر شما منطقتون خوب پوشش می ده یا همسایه هاتون مشکلی ندارند شما هم مشکلی نخواهید داشت. هم چنین در صورت داشتن آنتن هوایی مشکلی نخواهید داشت.نقل قول:
Printable View
سما در مورد پلیر مشکلی نداره. گیرندگیش خوبه اما عالی و فوق العاده نیست. اما تأکید می کنم بد نیست. اگر شما منطقتون خوب پوشش می ده یا همسایه هاتون مشکلی ندارند شما هم مشکلی نخواهید داشت. هم چنین در صورت داشتن آنتن هوایی مشکلی نخواهید داشت.نقل قول:
این شبکه تماشا کی میخواد سراسری بشه؟ قرار بود بعد از صفر سراسری بشه.
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
بنده یک کارت تی وی دیجیتال و آنالوگ با قایلیت کپچر تهیه کردم ولی هر کاری می کنم نه در حالت دیجیتال و نه در حالت آنالوگ نمیتونم کانالهای ایران رو دریافت کنم. کشور های ایران،بلژیگ،آلمان و ایرلند رو هم در کالت کابل و هم در حالت آنتن تست کردم ولی فایده ای نداشت.
می خواستم بدونم یکی از دوستان میتونه من رو راهنمائی کنه
دوستان یه سوال. این گیرنده های دیجیتالی که تازه من گرفتم موقع بازی فوتبال که سرعت بازی زیاده و حرکت و بازیکنان میدون تصویر افت کیفیت پیدا می کنه و یه جوریایی وضوحش رو از دست میده به شدت!! می خاستم ببینم اینا تو تصاویر دیجیتال برای این حالت طبیعیه؟؟ گیرنده من xvision 353 هست . اینو بگم که در سایر موارد که سرعت فیلم و تصویر و حرت پایینه کیفیت خیلی خوبه فقط توی مسابقات فوتبال کیفیت شدید افت می کنه !!!
علت از چیه؟؟:n15:
ایراد از فرستنده هست به گیرنده خودتون دست نزنیدنقل قول:
در مورد فوتبال چون معمولا برای پخش پول نمیدن و از سایر شبکه ها سرقت میکنن هر اتفاقی ممکنه بیفته (کند بشه تند بشه ، قطع بشه و ...)
ولی اگر در مسابقه های فوتبال داخلی هم اینطور شد برو به قسمت تنظیمات اندازه تصویر و حالتهای مختلف رو امتحان کن
مجله تلویزیون دیجیتال
شماره : 10
دانلوداز سرور1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلوداز سرور2
دانلوداز سرور3
سلام
دوستان من میخوام یدونه گیرنده بگیرم . تا حالا هم نداشتم . حالا موندم چه مدلی بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن اینم بگم که انتن خونه ما خیلی خیلی ضعیفه . یه دستگاهی باشه که انتنش قوی باشه بقیه چیزاشم خوب باشه
مرسی
در مورد آنتن دهی ایکس ویژن 353 و دنای بسیار خوبند.نقل قول:
نقل قول:
قیمتش چنده؟
بدرد میخوره؟
کسی امتحانش کرده؟
اینجور که تو عکس نوشته ظاهرا فرمتهای mkv و vob رو ساپورت نمیکنه!
نه عزیز هر چیزی که مابقی برندها ساپورت میکنه اینم ساپورت میکنه -نقل قول: