بچه ها پینگ گوگل برای شما چنده الان؟ واسه من یکی دو هفتست پایین تر از 270 نمیاد اصلا!
Printable View
بچه ها پینگ گوگل برای شما چنده الان؟ واسه من یکی دو هفتست پایین تر از 270 نمیاد اصلا!
سلام
در منزل ما موجودی به نام «خواهر» وجود داره که غذای اصلیش پهنای باند اینترنت منه!:n14: بنابراین قصد دارم براش یه ADSL جدا بگیرم تا بیشنر بیچارم نکنه :n13:
با این اوصافی که HiWeb داره میگه سرعت 8 مگ میده سرویس 9ماهش برای من ایده آله. من خودم ParsOnline استفاده می کنم و خوبه. اما درمورد HiWeb چیزی نمیدونم. بنابراین:
میخواستم بدونم دوستانی که از HiWeb استفاده می کنند آیا از آن راضی هستند؟1. سرعت دانلودش در بهترین و بدترین حالت چقدره؟
2. پشتیبانیش چطوره؟
3. آیا قطعی و وصلی داره یا پایداره؟
4. رضایتمندی شما در کل از این شرکت چطوره؟
چون میخوام قبل از ورشکستگی کامل (!) سرویس ADSL خواهرم راه اندازی بشه، ممنون میشم همه دوستانی که از HiWeb استفاده می کنن من را راهنمایی کنند.
پیشاپیش از لطف همه دوستانی که بزرگواری مکنن جواب منو میدن ممنونم. :n16:
1.بیشتر مواقع خوبهنقل قول:
2.برای شیرازش که عالیه
3.پایداره ولی بعضی مواقع پینگ بالا پایین میشه
4.بله
ولی شما ازش نگیر چون پهنای باند برای ما کم میاد:n02:
اتفاقا برای همین دارم از یه ISP دیگه میگیرم که پهنای باند پارس آنلاینو نخوره :n08:نقل قول:
ولی شما ازش نگیر چون پهنای باند برای ما کم میاد:n02:
پس با این اوصاف تاییده و یه وقت قطع/کم سرعت نمیشه دوباره بخواد بیاد سراغ اینترنت من؟!:n19:
1-معمولی اما روزهای تعطیل و 5شنبه جمعه داغونه سرعت و شب ها.نقل قول:
2-بیسواد
3-جدیدا خیلی زیاد بخصوص از ظهر به بعد
4-معمولی
چند نکته هم خودم اضافه کنم
بیش از حد حجم کم می کنه
تو روز ثبات نداره اونوقت شما می خواهید 9 ماهه بگیرید؟! تو ایران یک شرکت بیشتر از یکی دوماه ثبات نداشته در بهترین حالت
پینگ دایم بالا پایین میشه
بیشترین فیل....ت..ری..نگ تو بین همه شرکت ها که امتحان کردم داره و پیش قدم هستش. چون تو تلویزیون تبلیغ داره
در ضمن گول تبلیغات تلویزیونی و برنامه نود و بیلبوردها هم نخورید
شرکتی که 15 ماهه نت میده میدونه که داره پهنای باند کم میاره و باید مشتری برای بعدا هم داشته باشه.
amirbrad جان ممنون از نکاتی که اشاره فرمودید
یک نکته دیگر که امروز حس کردم اینه که عملا پشتیبانی نداره! صبح ها کسی جواب نمیده! نه فروش نه خدمات نه....:n13:
ولی اون فشفشه های 1 روزه وسوسه بر انگیزه:n13:
1. سرعت دانلودش در بهترین و بدترین حالت چقدره؟
میخواستم بدونم دوستانی که از HiWeb استفاده می کنند آیا از آن راضی هستند؟
2. پشتیبانیش چطوره؟
3. آیا قطعی و وصلی داره یا پایداره؟
4. رضایتمندی شما در کل از این شرکت چطوره؟
[/QUOTE]
بسته به شهر و منطقه مخابراتی میتونه کاملا متفاوت باشه،مثلا من که مشهدم و منطقه مون خلوته سرعت بدک نیس و در کل به تمام شرکت ها ترجیحش میدم چه به لحاظ قیمت چه به لحاظ کیفیت نتیجه اینکه شما اول تحقیق کن ببین تو منطقه خودتون های وب چطوریاس....
1-من512دارم 4مگ بسته شده سرعت دانلود روزانه 460،اما تایم رایگان سرعت60،بعضی اوقات هم تایم رایگان4مگو بهت میده(سرویس 1مگ های وب :روزانه همون 4مگو میده،تایم رایگانش 2مگ بهت سرعت میده)
2-من تا حالا با پشتیبانی صحبت نکردم نتیجه اینکه اوضاع خوب بوده برام:n09:
3-تو منطقه ما اصن قطعی نداره و بدک نیس:n09:ولی تو روزای تعطیل پینگ میره بالا:n02:ا
4-ما همچنان به های وب وفادار هستیم:n06:
ولی ممکنه تو منطقه شما وضعیت کاملا بر عکس باشه پس حتما خوب تحقیق کن:n18:
خوشام اومد بلاخره های وب یه حالی به ما داد
دیشب تایم رایگان سرعت دانلودم 480 بود:n04:
ولی پینگم بالا بود
1مگ
آقا داغون از نظر شما یعنی چقدر ؟نقل قول:
اما روزهای تعطیل و 5شنبه جمعه داغونه سرعت و شب ها.
چون دوستان اینجا میگن با سرویس 1 مگ میشه حدودا شبی 2-3 گرفت ! ( اونم تو 3 ساعت ! )
به نظر من عالیه
چون پارس آنلاین 256 دارم الان 2 هفته هست شبا بیشتر از 600 مگ نمیتونم بگیرم ! ( تو 5 ساعت )