میشه با سیم دیتا بسته شبانه و هم بسته روزانه فعال کرد یعنی دوتا بسته ؟ مثل ایرانسل
Printable View
میشه با سیم دیتا بسته شبانه و هم بسته روزانه فعال کرد یعنی دوتا بسته ؟ مثل ایرانسل
اسم رايتل كنار آنتن نيس.انگار موش خوردتش
نقل قول:
:n10::n10:
سلام
من یه سیم کارت دیتا خریدم که روی خودش یه بسته یکماهه 6 گیگ (3+3) داره
سیم کارت هنوز فعال نکردم و فعلا نیاز ندارم، بسته روش میپره؟
و اینکه بعد از فعال سازی سیم کارت اگر چند وقت استفاده نکنیم سیم کارت جمع اوری میشه؟
با خود رایتل تماس بگیرید راهنمایی میکنه به جواب دقیق برسید:نقل قول:
مرکز تماس مشتریان:
تماس از خطوط رایتلی: 200
تماس از سایر خطوط: 09202000000
مجدد اوایل هفته یک گزارش انتن دهی ضعیف (در حد یک خط به زور) در یک ساختمان را به رایتل گزارش دادم
ظرف یک روز تماس گرفتن و اطلاعات تکمیلی را دریافت و ظرف سه روز تماس گرفتن و گفتن اصلاحات لازم انجام شده و خواستن مجدد در ان محل چک کنم.
امروز هم چک کردم دیدم مشکل رفع شده و بین سه تا چهار خط انتن دارم و مکالمه و اینترنت مشکلش رفع شده.
ولی هنوز دو نقطه ای که به ایرانسل ۴ و ۱ ماه پیش گزارش کردم هیچ کاری نکردن!
ظرف یک روز
Sent from my iPhone 6s+
یکی از دوستان که یک سیمکارت دایمی خریده بود یک بسته یکماهه مجانی روش داشتنقل قول:
حدود ۲۰ روز بعد از ارسال ازش استفاده کرد مشخص شد بسته از همان زمانی که سیمکارت را ارسال کردن فعال شده و فقط ۱۰ روز به پایان بسته مونده بود.
اینا که اینقدر ادعاشون میشه بسته های متنوع برای سیم کارت های دیتا ارائه میدند ....
بسته ی یکساله ی کمتر از 36 گیگابایت ندارند :n02:
بسته ی 180 روزه ی کمتر از 18 گیگابایت هم ندارند :n02:
بسته ی 90 روزه ی کمتر از 9 گیگ هم ندارند :n02:
یعنی اگه مصرفت در ماه کمتر از 1 گیگ باشه باید بسته ی ماهیانه بگیری 400 مگ که اونم 10 هزار تومن میگیرن و به عبارتی در سال میشه 120 هزار تومن :n02: (باز لا اقل همین 400 مگ رو یکساله میدادن 102 تومن که اون رو هم حذف کردند)
کلاً روش های جدید و نوین دزدی و کلاه برداری و دور زدن مشتری و ... رو میبینیم :n02:
رایتل تنوع نداره درسته،اما به نظر من بهتر از ایرانسله که پول میدی بسته میخری اما نصف جاها تریجی نیست و اونجاهایی هم که علامت H+ هست،هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه،حالا هی بیاد تنوع بزاره.چه فایده وقتی کیفیت نیست؟نقل قول:
متاسفانه رایتل هم هیچ تنوعی نداره اما هرچی هست ثبات داره،من بسته سه ماهه پایه ۴ گیگ +۴گیگ شبانه زدم با قیمت ۲۴ تومن و از سرعتش هم راضی هستم.
این هدیه بوده اما واسه من پولش رر گرفتهنقل قول:
12 تومن پول سیمکارت دیتاس
من 27 تومن پول سیم کارت دادم
بعید میدونم هدیه حسابش کرده باشه