امتحان کردم درسته سرعت خوبه فقط این بازیه کلید کرده بد بختی اینه که از جایی هم نمیشه دانلود کردنقل قول:
Printable View
امتحان کردم درسته سرعت خوبه فقط این بازیه کلید کرده بد بختی اینه که از جایی هم نمیشه دانلود کردنقل قول:
مال من یه مدتی سرعت دانلودم پایین بود برای اپدیت(12حداکثر میرفت 20) یکی میگفت تیک همون پیر تو پیر رو بردار بعد برنامه ی پاندورا یه همچین چیزی بود تو کنترل پنل انینستال اپلیکیشن رو انینستال کن.(من خودم انجام ندادم چون یه روز خودش خود به خود درست شده بود)
خدا کنه بعد انتخابات فیکس بشه ! :n03: وگرنه ...!
همونتور که دوستمون گفت 6 tryndamere بهش fury(همون خط قرمز رنگ جای mana) میده که با این fury اتکات کریت میدن ,هم چنین برای 5 ثانیه ضد ضربه میشی و hp یت روی 1 میمونه(بعنی 6 زمانی باید بزنی که hp یت داره تموم میشه و در حاله مرگی) 6 tryndamere حتی تو حالت های stunned,silenced,suppressed هم کار میکنه,البته اینم بگم که اکتیوش 0.5 ثانیه delay داره پس باید حواست باشه و درست از 6 استفاده کنی,6 tyndamere زمانی که hp داره هیچ فایدهای نداره جز fury دادان هم چنین در برابر Nexus Obelisk فایده ای نداره و کار نمیکنه,حالا چنتا نکته: قبل ازینکه 5 ثانیه ulti تموم بشه از درگیری جیم بزن :n02: Q رو هم همیشه داشته باش و آخرای ulti ازش استفاده کننقل قول:
Draven بدون جمع کردن Axe ها : یه adc خیلی معمولی. با قابلیت اینکه هیچکی نمیتونه از دستش در بره.نقل قول:
Draven با یه دونه Axe : بهترین ADC دمیج عالی کریت های فضایی.
Draven با دو تا دونه Axe : هیولا - Monster :n09: فکر کنم بازیکنی که بتونه تو تیم فایت شلوغ دوتا Q رو نگه داره یافت می نشود حداقل با پینگ ما :دی
من تو درگیری های lane خودم فقط میتونم اونم یه ساپورت باید حواسش به بقیه چیزا باشه! تو تیم فایت همیشه به خاطر حرکت های غیر قابل پیش بینی یکی میره چپ یکی میره راست :n19:
گرفتن axe ها هم خیلی سخت نیست انقدر سریع نیستن که با پینگ ۳۰۰ نشه بازی کرد. من با پینگ ۵۰۰ یه بازی با یه دونه axe بازی میکردم تا دقیقه ۷۰ کشید چون هر دو تیم draven داشتن :n02: بازیش ۴ تا اسپکتیت فقط از رفقای خودم داشت :دی
edit :
به این بیلد هم هنوز اعتقاد دارم مگه اینکه دیگه خیلی armor ببندن که حالت معمولی و تیم بالانس پیش نمیاد و همین خوبه فوقش یه دمیج اضافه تر:دی پس از کلی آزمون خطا بهش رسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب کامپیوتر و نت رو روشن گذاشتم تا خودش دانلود بشه ، نزدیک به 1.5 گیگ (!)از آپدیت Step 2 تموم شده بود .
صبح که پاشدم دیدم هیچی رو صفحه نیست ! خواستم برم تو بازی دیدم دوباره آپدیت Step 2 رو از اول آورده ... . :n08:
حسی که تو اون لحظه داشتم رو تصور کنین ... :n04:
کسی اینجا هست که تو دو یا چند مرحله آپدیت رو دانلود کرده باشه یا همه تون توی یه مرحله ؟
نقل قول:
من تازه دانلود کردم اونم تو 20 مرحله اما مشکل نداشتم و خیلی خوب هربار ادامه قبل رو میرفت.
اما هنوز وقت نکردم بازی کنم.
کسی راهی پیدا نکرده ؟ من بد بخت هی دیسکانکت میشم !
احتمالا میرم صاحب Pars onlineرو میکشم...:n24:
بابا پارس آنلاین که خیلی عالیه بهترین سرعت کشور مال پارس آنلاینه بهترین اپراتور از نظر سرعت هست !
من با 512 پارس آنلاین سرعت دانلودم رو 400 یا 450 بود .