امیر جان من پارس افلاین دارم سرعت روزانش خوبه ولی شبانش اصلا تعریف نداره تبریز همارا و ماکس هم بد نیستن ولی خیلی متغیرن اگه مثل من برای وب گردی بخوای همین پارس خوبه :8: من دانلود امو دانشگاه می کنم:31:نقل قول:
Printable View
امیر جان من پارس افلاین دارم سرعت روزانش خوبه ولی شبانش اصلا تعریف نداره تبریز همارا و ماکس هم بد نیستن ولی خیلی متغیرن اگه مثل من برای وب گردی بخوای همین پارس خوبه :8: من دانلود امو دانشگاه می کنم:31:نقل قول:
نقل قول:
ایول بابا . اولین پستت رو تو تاپیک ما زدی .
واقعا ایول داره اولین پست رو اینجا بزنینقل قول:
اونم از سال 2005 تا حالا!!!
من اولین پستم در انجمن نرم افزار بود و در مورد درخواست قیلتر ش ک ن بود:31::31:
زرشک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با کنسرو چی تماس بگیریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این کنسرو چیه ؟:27:
دوستان یک توصیه کاملا دوستانه . دوروبر این کنسرسیوم A&D نرید اگر ازشون بپرسید معنی کنسرسیوم چیه خودشون هم نمی دونند.نقل قول:
یک کلاهبردارهایی هستند که بیا و بپرس .
گفتی کنسرو چی ؟نقل قول:
ممنون از راهنمایی خوبتون.
برای مثال سرعت دانلود سرویس 128 خانگی همارا سیستم چقدر هست؟ سرعت دانلود 64 چقدره؟
یا سرعت دانلود سرویس 128 ماکس نت چقدر هست؟
اگه 128 نامحدود مکس نت مورد نظرته اینم از تست امروزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود هم بین 22 تا 26 میچرخه
این اعداد رو تقسیم بر 8 کن سرعت دانلود به دست میاد.برای مثال 64 حداکثر با 8 دانلود میکنه.(ارتباطی به شرکت هم نداره.)نقل قول:
اگه بخایی مقدار دانلود تو یه ساعت رو به دست بیاری ضربدر 3600 کن.مثلا با سرعت 64 هر ساعت میتونی 28 مگ دانلود کنی.(یکی دو مگ اینور اونور)
128 هم حداکثر تا 16 دانلود میکنه ولی ماکس نت یه مقداری بیشتر باز گذاشته و تا 160-170 میره.ولی نوسانش برای من خیلی خیلی زیاده.درست مثل ضربان قلبه.یه ثانیه صفر میشه یه ثانیه میره رو 25.:27:
نقل قول:
واسه همین به مکس نت میگن قلب تپنده اینترنت و نواوری در ایران:31: