سلام دوستان عزیز
بنده یه مشکلی برام پیش اومده شاید هم قبلا کسی مطرحش کرده، اما چون تعداد صفحات زیاد هست نتونستم چک کنم که آیا تکراری هست یا نه. ممنون می شم اگر کسی راه حلی داره در اختیارم بذاره.
یه پراید 131 sx مدل 90 با کارکرد 32000 کیلومتر از یکی از دوستان خریدم، که خیلی ماشین نگه دار نیست! یعنی موتورش از 405 موتور 2000 سال 80 خودم خیلی بد منظره تره!!! البته بیشتر گرد و خاک و گل و لای هست و یه کمی هم روغن انگار هست روی موتور. می خواستم بدونم اون روغن طبیعی هست یا نه؟ و مشکل اصلی من در مورد رادیاتور هست. ماشین رو به یکی از دوستان بنگاهی نشون دادم که برآورد قیمت کنه، تا نشست پشتش گفت آب رادیاتور نداره، دمای آب یه کم از وسط بالاتر بود که همون موقع کم کم در رادیاتور (موتور خاموش) رو باز کرد که مایع داخل رادیاتور قهوه ای خیلی تیره (انگار زنگ آهن توش باشه) بود و یه کمی ازش خارج شد و این دوستمون حدود 1 بطری آب معدنی از آب شیر ریخت توش! (هم داخل رادیاتور هم داخل اوم منبع کناری) و گفت الان اگه با این وضع رادیاتور ضد یخ بریزی توش واشر می سوزونه!! حالا می خواستم بدونم مشکل رادیاتور واقعا چیه؟ و باید چه کرد؟ برای شست و شوی خود رادیاتور و تعویض کامل مایع خنک کننده چه پیشنهادی دارید.
و یه مشکل دیگه! اونم این که به من گفت ماشین از جلو تصادف داشته و دلیلش هم اینه که رادیاتور کولر (رادیاتور جلوییه) شکم داره! از بالا رادیاتور انکار کمی گوده اما من از جانب دوستم مطمئنم که تصادف نداشته با این ماشین. حالا این مشکل چی می تونه باشه؟
و سوال دیگه در مورد شست و شوی موتوره. آیا به نظر شما صحیحه که موتور شویی انجام بدم یا نه؟ اگر راهکار و توصیه ای در مورد شست و شوی موتور دارید ممنون می شم که بگین.
ببخشید که این قدر مفصل نوشتم و وقت شما رو گرفتم. منتظر راهنمایی دوستان با تجربه هستم.
با سپاس