کسی میدونه دلیل ارور زیر چیه؟ نمیتونم واردهیچ رومی بشم:
The request for signing in to chat took longer than expected.please try again later
راهنماییم کنین ممنون میشم:11:
Printable View
کسی میدونه دلیل ارور زیر چیه؟ نمیتونم واردهیچ رومی بشم:
The request for signing in to chat took longer than expected.please try again later
راهنماییم کنین ممنون میشم:11:
تشکر به خاطر راهنماییتون.همون چیزیه که می خواستم.:11:نقل قول:
این سایت فقط on یاoffیا invisible رو نشون میده.درسته؟من می خواستم تصویر اون فرد رو هم نشون بده.نقل قول:
ولي من جديدا ايدي هاي زيادي رو ميبينم كه دي اكتيو شدن حتي با اينكه 360 هم نداشتن فكر كنم اگه چند نفر از يه ايدي شكايت كنن ياهو ايدي اون شخص رو ميبنده فقط لينكش رو بلد نيستم فكر كنم لينكش يه چيزي تو مايه هاي .w w w .help.yahoo باشهنقل قول:
من جستجو کردم چیز خاصی ندیدم . چون یاهو در قبال ایدی ها و گفتگو های بین افراد مسئولیتی نداره
اما تو قسمت 360 یه بار از یه صفحه که عکسای شخصیه دوستم رو گذاشته بود Report as Spam دادم
اونا بهم جواب دادن که باید 3 نفر گذارش بدن و اون دوستم یه عکس از خودش بفرسته
دوباره تو جوابشون براشون توضیح دادم و 2 تا دیگه از دوستام گذارش دادم و زودی صفحش پاک شد
بیرای ایدی چیز خاصی پیدا نکردم . فقط میگه میتونید ایگنور کنید
با سلام خدمت همگی
می خواستم بدونم آیا می شه تاریخ آخرین دفعه ای که یکی از ادلیستهایمان در یاهو لوگین کرده رو به دست آورد؟
حقیقتش من این سوال رو از هر کسی پرسیدم نتونسته جواب بده خواهش می کنم هرکی بلده بگه ممنون می شم حیاتیه:41:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
من تا حالا جايي رو نديدم كه اين مورد رو نشونت بده
ولي در سايت زير بعد از ساختن يه اكانت ميتوني با دادن آي دي طرف فعاليت 24 ساعت گذشته اونو ببيني البته در حالت استفاده رايگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر مياد اگه پول بدي بيشتر هم نشونت ميده
موفق باشي
ممنون wordist جان ولی اگه می شه ببین می تونی کاملترش رو هم پیدا کنی خدا خیرت بده
سلام دوستان
خوبین؟!!
من چند وقته میخوام برم تو رومهای یاهو مسنجر ولی وقتی تو روم وارد میشم به جز خودم و help یاهو کسه دیگه نیست یعنی نمیتونم چت کنم!!!
باید چیکار کنم این مشگل حل بشه؟
نکنه اونم به خاطر تحریمه!
نقل قول:
این سایت فقط on یاoffیا invisible رو نشون میده.درسته؟من می خواستم تصویر اون فرد رو هم نشون بده.
کد:http://yahoo-invisible-detector.persiangap.com/
سلام حاتم جان
ببین وقتی که اون صفحه ای که می گی باز شد سمت چپ صفحه یه لینک آبی هست روش کلیک کن یه صفحه باز می شه که باید در اون صفحه کد امنیتی رو وارد کنی و دکمه submit رو بزنی بعد از یکی دو ثانیه روم باز می شه
لازم به ذکره که بگم یاهو این کد رو برای این قرار داده چون تا قبل از این ربات هایی بودن که می رفتن و روم ها رو پر می کردن ولی حالا دیگه اون ربات ها نمی تونن این کد رو بخونن و برای همین روم ها به این آسونی ها پر نمی شه
با تشکر