سلام.من فریمویر 35 رو دانلود کردم می خواستم ببینم نرم افزار داره برای نصب راهنمایی کنید.
Printable View
سلام.من فریمویر 35 رو دانلود کردم می خواستم ببینم نرم افزار داره برای نصب راهنمایی کنید.
نقل قول:
سلام
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی. :46: انشالله مدیر شدنتون رو ببینم! :10:
می تونید اینجا پاسخ پرسشتون رو پیدا کنید:
شاد و پیروز باشین :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
والله مال من که خیلی افتضاح شده و مال بعضی از دوستانهم اینجوری شده احتمالا مال شما اینجوری نشده مانیتوره من رزولیشن 1200*1920 داره افت کیفیت کاملا محسوس هست و گرنه دروغ نداریم .نقل قول:
:33::33::33: ای وای صبر کن:33::33::33:نقل قول:
کاش این پست تو زود دیده بودم:41: هرگز به ورژن 35 آپدیت نکن چون هیچ مزیتی نسبت به 31 نداره که هیچ تازه ممکنم هست که گوشیت خرابتر هم بشه مال من که اینطوری شد فروختمش :41:
اگه میخای آپدیت کنی به همون 31 آپدیت کن اگه 31 هستش دیگه هیچ کاری نکن که ممکنه بد جوری پشیمون بشی :19::19:
سلام.راستشو بخواین من گوشیمو قبلا آپدیت کردم شد 31 از اون روز به بعد هیچ نرم افزاری روش نصب نمیشد وساین هم نمیشدبه خاطر همین گفتم آپدیتش کنم شاید درست شد.
دوستان دوران 82 سر امده تا پول میکنه بفروشین ان 86 یا سامسونک 8000 امنیا بکیرن من که با یک 78 عوض کردم 50تومن سر گرفتم از 82 منهای دوربین کلا سره قابل مقایسه نیست؟بعد هم یک سونی ایکس وان خریدم فقط ال سی دیش 82 رو میارزه میری تو نت مثل لپ تاپ میمونه گرفتم دست دوم 280
در مورد اپ کردن به ورزن 35 بگم در کل بهتره این را بدون غرض میکم چون فروختمش% سرعت بالا میره% عکس تغییری نمیکنه فقط اختیارت دستی بهتر عمل میکنه؟هنک کمتر میشه پخش ریل پلیر بهتر وروانتر از 31 میبشه؟این روبا بیت ریت بلا تست کنید متوچه میشید؟
وبدترین نکته ه ک نمیشه ؟
به 35 هیچ وقت آپدیت نکن. گوشیتو میتونی راحت هکش کنی تا برنامه هات بدون ساین کردن نصب بشن:46:نقل قول:
سلام دوستان
گوشی من قاطی کرده خفن
من آهنک ریختم به گوشیم ولی وقتی تو music player ریفرش میکنم تا آهنگ های جدید add بشن اصلا اون آهنک هارو نمیشناسه و add هم نمیکنه
چی کار کنم؟
معمولا با یه خاموش و روشن کردن درست می شه. اما اگه نشد یه فاکتوری ریست کن. اگه باز هم نشد مستر ریست... :دینقل قول:
درضمن! من تا موقعی که تم افکت این نیم وجبی رو فعال نکنم نمی فروشمش! :دی عقده شد برام!!! :27: