شاید مشکل از برنامه یا ویندوز هست.نقل قول:
بعضی از برنامه هارو کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته مگر اینکه دوباره نصبشون کنم مثل Power DVD Puff µTorrent که بعد از رستارت دوباره از کار میوفته چجوری بدونه اینکه ویندوز عوض کنم درستش کنم ؟
Printable View
شاید مشکل از برنامه یا ویندوز هست.نقل قول:
بعضی از برنامه هارو کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته مگر اینکه دوباره نصبشون کنم مثل Power DVD Puff µTorrent که بعد از رستارت دوباره از کار میوفته چجوری بدونه اینکه ویندوز عوض کنم درستش کنم ؟
خب مشکلش چیه بدون ویندوز عوض کردن درست نمیشه ؟
سلامنقل قول:
در مورد پاور دی وی دی این اتفاق میوفته؟
میتونه از ویروس یا یه برنامه باشه که مشکل درست کرده.
با سلام
من وقتی روی یه فایل با پسوند swf کلیک میکنم تا اجراش کنم پنجره ی نصب flashplayer رو بهم نشون میده (در حالی که من قبلا نصبش کردم) مشکل از کجاست ؟ چی کار باید بکنم؟ اینم پنجره ای که موقع اجرا میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
نقل قول:
سلام
فلش پلیر 8 را بید نصب کنید مخصوص browser
اجرا کردن فایل های Swf داخل ویندوز، ربطی به Browser نداره که. :18:
شما باید StandAlone Flash Player رو دانلود کنی، از اینجا:
بعد از اینکه دانلودش کردی، توی فولدر Program Files اون رو کپی کن. بعدش یک دفعه باز و بسته اش کن. حالا روی یکی از فایل swf کلیک راست کن، از داخل Open with گزینه ی Macromedia Flash Player رو انتخاب کن.کد:http://rapidshare.com/files/175900435/SAFlashPlayer.exe
خیلی ممنون یه swfplayer دانلود کردم باهاش اجرا شد نمیدونم چه فرقی با flash player داره؟!نقل قول:
بله برای این 3 برنامهنقل قول:
Power DVD
Puff
µTorrent
میگین با ویندوز عوض کردن درست میشه؟
راهی جز اسکن و ویندوز عوض کردن نیست ؟
سلام. من دو مشکل دارم .1-در بعضی مادربوردهای مثل M4N 78-AM یا مادربورد قدیم در بعضی انها وقتی سیستم رو ریستارت می کنم و می خواهم توسط کلید F8 به قسمت SAFE MODE بروم به ان قسمت نمی رود و 3 گزینه می اید که در صحفه سیاه رنگ در یک مستطیل ابی رنگ 3 گزینه سی دی رام و فلاپی و HDD را نوشته .علت ازچیست که نوشته SAFE MODE را نمی اورد ..2-در بعضی سیستم ها وقتی می خواهم ویندوز عوض کنم بعد از لود کردن فایل های ویندوز و قتی که کلید اینتر را می زنم صخفه جدید می اید و در ان صحفه باید F8 را بزنیم کهصحفه بعد بیاید دیگر کیبورد کار نمی کند یعنی در قسمت SETUP ویندوز وقتی که می خواهم کلید F8 را بزنم و وارد صحفه جدید بشم کلید F8 کار نمی کند و مجبورم کیبورد را عوض کنم و مراحل را از اول طی کنم علت از چیست .( حتی در کیبورد کلید کلید SCORLL LOCK را می زنم و لی همان کلید F ها همه خاموش است ایا به جز کلید F8 کلید دیگری است استفاده کنم به جاب F8 )..ممنون
سلامنقل قول:
نسخه ای که ایشون میخوان نصب کنن active x هستش و مخصوص اجرای فایلهای فلش در Browser می باشد.
فرقشون اینه که swf player فایل های فلش داخل ویندوز رو اجرا میکنه و flash player فایل های فلش داخل Browser رو.نقل قول:
البته نسخه هایی از Flash Player هم هست که هردوتا کار رو میکنه.
من دارم اگه خواستید بگید تا قرار بدم براتون.
تو همه ی سیستم ها کلید ها یکی نیست و با هم فرق داره.نقل قول:
از کلید F5 استفاده کنید و وارد Safe Mode بشید.
در مورد گیر کردن کلید F8 هم باید بگم بعضی کیبوردها یه کلید دارن واسه قفل و باز کردن دکمه های F که معمولا در ردیف بالا و سمت چپ قرار داره و احتمالا کیبورد شما هم اینطور باشه.
موفق باشید :40: