نه اون کولینگش فقط zalman هست کلاک ها همه پایه هست .نقل قول:
Printable View
نه اون کولینگش فقط zalman هست کلاک ها همه پایه هست .نقل قول:
چرا دعوا داری ؟؟! من گفتم یه سرچی زدم کجا گفتم خیلی مطلب خوندم .برای مسخره کردن بقیه حرف تو دهنشون ننداز پروفسور.درسته در مورد اور اشتباه کردم دقیقا همون 8800GT است که Rrmark شده و تغییر نام داده و احتمالا ترفندهای خاص برای فروش بیشتر است ولی در مورد قدرتش چه اشتباهی کردم ؟؟ اگه اصرار داری باشه اصلا از 4870 هم قویتره ؟نقل قول:
امیدوارم راضی شده باشی.
چرا دعوا میکنید در تاپیک کارت گرافیک همه چیز مشخص هست.نقل قول:
چرا دعوا داری ؟؟! درسته در مورد اور اشتباه کردم . دقیقا همون 8800GT است که Rrmark شده و تغییر نام داده و احتمالا ترفندهای خاص برای فروش بیشتر است ولی در مورد قدرتش چه اشتباهی کردم ؟؟ اگه اصرار داری باشه اصلا از 4870 هم قویتره ؟
امیدوارم راضی شده باشی.
تا 9800GT بیاد ایران کارتهای جدیدتر تولید میشن.
lمی تونی بگی 4870 تو مشهد الان با چه برند(هایی) پیدا می شه؟نقل قول:
می تونی بگی 4870 تو مشهد الان با چه برند(هایی) پیدا می شه؟نقل قول:
من تو کی دو تا تاپیک دیگه هم این مطلب رو گفتم اگر به چیزی اطمینان ندارید یا شک دارید یا فکر میکنید اطلاعاتتون قدیمی هست لطفا اول یه سرچ کوچیک بزنید یا اینکه کلا بیخیالش بشید بزارید دوستانی که اطلاعات کامل دارن جواب بدن باید اینو در نظر بگیرید که نظر غیر صحیح شما میتونه خیلی ها رو به اشتباه بندازه نه برای من , برای من اهمیتی نداره اصلا . مشخصا وقتی بخواید کارت گرافیک بخرید دوست عزیز مطمئن باشید این مطالب که فکر میکنید خیلی بی اهمیت هستن خیلی هم اهمیت پیدا میکنن پس ببخشید منو اگر کسی اطلاعات اشتباه بده مخصوصا برای خرید من اگر چیزی درموردش بدونم حتما میگم در هر موردی که باشه . از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید . اگر روزی من هم اطلاعات اشتباه دادم بیا همین حرف رو به خودم بزن .نقل قول:
آهان این مطالبو خوب اومدی . دست پیش میزنی پس نخوری تو داری میگی 9800gt از 4850 قویتره و برای من A,B,C می نویسی اونوقت من دارم بقیه رو به اشتباه میندازم.خوب شد دوستمون میکروسیستم بنچمارک ها رو گذاشت اشتباه شما رو گفت و درستی حرف من اثبات شد وگرنه مارو تیربارون میکردی.!!!!!!نقل قول:
در ضمن منم یه مطلبی برای گفتن دارم:
اگر به چیزی اطمینان ندارید یا شک دارید یا فکر میکنید اطلاعاتتون قدیمی هست لطفا اول یه سرچ کوچیک بزنید یا اینکه کلا بیخیالش بشید بزارید دوستانی که اطلاعات کامل دارن جواب بدن باید اینو در نظر بگیرید که نظر غیر صحیح شما میتونه خیلی ها رو به اشتباه بندازه نه برای من , برای من اهمیتی نداره اصلا . مشخصا وقتی بخواید کارت گرافیک بخرید دوست عزیز مطمئن باشید این مطالب که فکر میکنید خیلی بی اهمیت هستن خیلی هم اهمیت پیدا میکنن پس ببخشید منو اگر کسی اطلاعات اشتباه بده مخصوصا برای خرید من اگر چیزی درموردش بدونم حتما میگم در هر موردی که باشه . از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید از دادن اطلاعات اشتباه خودداری کنید
توضیحت درسته ولی ارتباط اون تصویر با برتریش(قدرت) رو نمی فهممنقل قول:
اون تصویر یه جورایی برتری تکنولوژیکی 9800GT به بقیه رو نشون می ده نه قویتر بودن اون رو !
اغلب پیش میومد که دوستان از سایت guru3d مطلب ، عکس، بنچمارک و ... بذارن.
حالا قضیه برعکس شده:
بری اولین guru3d اقدام به انتشار عکسی از سطح شهر تهران در یکی از خبرهای خود نمود!
این عکس رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشه سمت راست - بالا یه 206 ، گوشه سمت راست - پایین یه پیکان و سمت چپ هم یه مسافربر شخصی(خطی) !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:کد:http://www.guru3d.com/news/parking-moves-online/
دوست عزیز ایا این موضوع ربطی هم به این تاپیک داره ؟نقل قول: