نرم افزار ایرانسل من برای شما کار میکنه.؟
Printable View
نرم افزار ایرانسل من برای شما کار میکنه.؟
منم با برداشتن نيم ساعته موافقم
كلا طرحهاي اينجوري بدون فكر گذاشته ميشه نيم ساعته يك ساعته!
هي هم نگين دانلود مگه كار بديه!
نه كار بدي نيست من خودمم خيلي دانلود ميكنم!
اما وقتي شبكه كشور كشش اينقدر دانلود رو نداره اين طرحهاي اينجوري فقط باعث ضعف شبكه و كم اوردن پهناي باند ميشه!
موقعي اينا جواب ميده پهناي باند كافي واسه دانلودرها باشه
من خودم حاضرم خيلي از دانلودهام انجام ندم اما در عوض در طول روز سرعت از سرورهاي خارجي قابل قبول باشه!
نه اينكه ١٣-١٤ مگ داخلي سرعت باشه اما هارجي به زور به يك مگ هم نرسه
اينجوري ميشه كه شبكه واسه وبگردي و استفاده روزانه غير قابل استفاده ميشه و فقط به درد دانلودرها ميخوره كه اونم واسه سود دهي شبكه ضرر هست!
يه مشكل ديگه اي هم كه اين طرحهاي ساعتي داره اينكه بعضي اوقات شما ميزني طرح فعال بشه اما نميشه و گير ميكنه و خودش مثلا چند ساعت بعد طرح رو فعال ميكنه وقتي ديگه شما نميدوني!
اين باعث ميشه شما پول كم شده از حسابت اما هيچ استفاده اي نكردي ازش
امروز تو کانال D ترکست تبلیغ 4.5g رو میکرد شرکت ترکسل
Z5 PREMIUM DUAL
یکی به میخ زدی یکی به نعل!نقل قول:
بالاخره خوبه یا نه؟؟
دوستان هر طرف باد بياد سريع چهارشاخ ميزنن
ضرب المثل ها
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
اولش گفتم موافقم با برداشته شدن طرحهاي اينجوري تا موقعي كه پهناي باند كافي وجود ندارهنقل قول:
ایرانسل از خر لوسیفر بیا پایین بسته نیم ساعته رو برگردون افزایش قیمت هم بدی من راضی ام
سلام. من تا حالا از 3G استفده نکرده بودم ولی الان میخوام برای دانلود استفاده بکنم. وقتی با خود گوشی تست میکنم سرعت 300 تا 350 KB میده و با H+ وصل میشه ... این برای 3G طبیعیه ؟
ولی وقتی با USB Tethering به سیستم وصل میکنم میره رو E وسرعت 20 تا 30 KB میده... کسی با این مشکل مواجه بوده ؟ گوشی هواوی P6 ...
گوشیتون رو بزارید روی حالت 3g onlyنقل قول:
سرعت نسل سه اول به سیگنال و بعد پهنای باند منطقه و آنتن و تعداد کاربرها بستگی داره
با سیگنال -72 میشه 19 مگ سرعت گرفت اگر همه شرایط مهیا باشه
نداره اینو ... فقط 2g only داره :n19:نقل قول:
سیگنال -65 تا -79 برای E دارم , -79 تا -110 برای H+ :n35:نقل قول:
در کل شاید 3 بار از این بسته های نیم ساعته استفاده کردم ولی چیز کاربردی ای بود. من هم خوشحال می شم اگه با حذف این بسته کیفیت افزایش پیدا کنه ولی جالبه از همون روز نه تنها کیفیت افزایش نداشته بلکه به نظر من کاهش هم داشته!!
گوشیتون چیه؟نقل قول:
یعنی چی 79 تا 110 یعنی توی یک نقطه مشخص اینقدر نوسان دارید؟
بعضی گوشی ها wcdma دارن اون حالت رو برای شبکه انتخاب کنید
من خودم طرفدار این بسته بودمنقل قول:
این حرف رو خطاب به این دوستانی گفتم که می گفتن این بسته شبکه رو خراب کرده
میگم همچین ارزون هم نبود که بخواد خیلی رو شبکه تاثیر بذاره
شادی ارواح مومنین و مومنات بالاخص بسته نیم ساعت نامحدود ایرانسل همه با هم فاتحه مع الصلوات
با اینکه من چندبار با این بسته مشکل داشتم اما سرجمع بسته مناسب و کار راه اندازی بود مخصوصا برای کسانی که دانلود عجله ای داشتن.
خلاصه حرف ایرانسل اینه که خیلی با 195 ور برید از ریشه و اساس می زنم:n28:
بالاخره بعد از مدت ها ایرانسل یه نگاهی به اصفهان انداخت
وضعیت 3g خیلی بهتر از قبل شده
چرا راضیینقل قول:
همین کارا رو میکنیم اپراتورا بجای پیشرفت پسرفت میکنن :n03:
دارم خرش میکنم صداشو در نیار :n01:. من تا 800 هم بده راضی امنقل قول:
احتمال داره که ایرانسل بسته نیم ساعته رو بیشتر برای معرفی نرم افزارش ارائه داده بود
تا حدودی هم موفق بوده
پس نتیجه گرفته حالا دیگه بسته کارایی نداره
البته من به این شرکت حق میدم که هر بسته ای دوست داره ارائه بده
ولی این که هر چند وقت یک بار بسته ها رو حذف کنی یا ساعت های اون ها رو تغییر بده چندان جالب نیست
اینجوری مشتری حس بی اعتمادی به شرکت داره
- - - Updated - - -
احتمال داره که ایرانسل بسته نیم ساعته رو بیشتر برای معرفی نرم افزارش ارائه داده بود
تا حدودی هم موفق بوده
پس نتیجه گرفته حالا دیگه بسته کارایی نداره
البته من به این شرکت حق میدم که هر بسته ای دوست داره ارائه بده
ولی این که هر چند وقت یک بار بسته ها رو حذف کنی یا ساعت های اون ها رو تغییر بده چندان جالب نیست
اینجوری مشتری حس بی اعتمادی به شرکت داره
بطور کلی وضعیت آنتی دهی اپراتورها در اصفهان زیاد ربطی به خود اپراتور نداره شهرداری اصفهان سنگ اندازی میکنه در توسعه شبکهنقل قول:
دوست عزیز من اینا کارهاشو قبول ندارمنقل قول:
این اپراتور من مقایسه می کنم با ای دی اس ال خونگی قابل مقایسه نیست
حداقل ای دی اس ال خونگی بیشتر شون واسه جذب مشتری طرح های بهتری نسبت به سال های قبل ارائه می دن ولی ایرانسل
فقط داره به سمت عقب می ره داره طرح هاشو می بنده و هر روز خدا با قرار دادن طرح های مسخره اش اعصابمون خرد می کنه این چه کاری دیگه !!!!
در ضمن ایرانسل تو حجم هم داره دزدی می کنه من وقتی به نت وصل می شم هیچ کاری نمی کنم 1 یا دو مگ می کشه بالا ( فقط تو رو خدا نگید برنامه ات دادره اپدیت می شه از این حرفا که .... همه رو بستم هیچکدوم اپدیت نمی شه )
در کل ایرانسل می بایست حداقلش طرح شبانه 2 تا 8 صبح رایگاه می ذاشت ( نه از مسخره بازی ها 1 یا دو ساعتی که پول هم باید بدیم یک یا دو ساعتیش استفاده کنیم )
اون موقع تازه می شد گفت کمی راضی کننده هست
الان باب شده هر اپراتوری می آد اول طرح های رایگان می زاره بر جذب مشتری بعد یواش یواش همه رو جمع می کنه دست اویل مثل مخابرات
که اینترنت نامحدود ارائه می داد بعد اومد بست و حجمی کرد بعدش خیلی از این شرکت ها هم همین کارو کردند تا کی سر ملت و کلاه می خوان بزارن
من دیگه تا وقتی که سرویس رایکان ارائه بدن استفاده می کنم وقتی سرویشون قطع شد دیگه استفاده نمی کنم اینا همه باید انجام بدن تا ماها هم بهشون یاد بدیم اینا کارشون می تونیم اینطوری جبران کنیم
واقعا مملکت ....!!!!!
ویدئوهای اموزشی درباره تکنولوژی llte
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله واقعا مملکت وقتی متخصص مخابراتش شما باشی که نمیدونی وقتی به اینترنت وصل میشی بلافاصله یه مقدار کمی تبادل دیتا بین کامپیوتر شما و سرورهای ISP برقرار میشه برای sync کردن و شما این رو میگی حجم دزدی دیگه واقعا همین مملکت میشه دیگه!!!!!!!نقل قول:
شما انتظار داري تو بهشت باشي فكر كنمنقل قول:
از خواب پا شي بد نيست
من بسته نیم ساعته میخوام خودت ظهور کن
چیزی که مشاهده میشه با حذف این بسته هم کیفت فرقی نکرده
من نمیدونم چه کاریه اومد شبانه رو حذف کرد ساعتی کرد اگه مثل قدیم بود اونایی که 3g داشتن هم عادلانه تر میتونستن استفاده کنن
دوستان سمت منطقه ما وقتی صبح و ظهر شبکه ایرانسل سرچ میکنی هم 3g هم LTE میاره ولی رجیستر نمیشه. غروب به بعد کلا اثری از شبکه های نسل سه و چهار نیست.علت چیه؟
Sent from my E2333 using Tapatalk
اصفهان وضع بهتر شده نسبت به قبل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین چه کردن که مردم به این راضی شدننقل قول:
احتمالا شما اخرین قسمت پوشش هستید و سیگنال بسیار ضعیفی دارید و زمانی که تعداد یوزرها و استفاده شبکه بالا میره دیگه اون سیگنال هم از بین میره حدود 5 6 صبح بهترین سیگنال هست معمولانقل قول:
داخل سایت ایرانسل اصلا این منطقه تحت پوشش نیست.نه نسل سه نه نسب چهار!نقل قول:
Sent from my E2333 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: تک کانکشن
محتوای مخفی: سیگنال
محتوای مخفی: پینگ تعجب برانگیز
ما که دیگر قید ايرانسل زدیم. اصلا اوضاع خوبی نداره
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
دوست من مورد بهتري ميشناسين معرفي كنيننقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
خوبه خودتونم تو جملاتتون گفتین این بسته یه جورایی اینترانت بود نه اینترنت ؟ آیا اینترانتم مشکل پهنای باند داره ؟ معلومه نه و این بسته هیچ ربطی به ضعف سرویس نداره .نقل قول:
فراموش نکنیم شرکتها هر گیگ میدنه 4000 تومن .نقل قول:
ارزانترین شرکت های وب گیگی 720 تومن تهش حجم بالاش 600 تومن . بعد ملت مثل هلو بسته 30 گیگیشو میخرن 20 تومن حال میکنن بعد شما 5 یا 4 گیگ دانلود میکنین 500 تومن باز اعتراض دارین که ارزون نیست ؟
واسه یک روز میشه 24 هزارتومن ؟ شما تو یک روز میخوای 144 گیگ دانلود کنی ؟ بعد در ماه 4 ترابایت میخوای دانلود داشته باشی ؟ اگر شما شرکتی پیدا کردی با 720 تومن تونستی 4 ترابایت دانلود کنی منو خبر کن . من تازه کمتری میزان گرفتم با هر بسته 3 گیگ دانلود کنی . یه چیزایی میکین اینگار اروپاست .نقل قول:
مشکل اینه این اینترنت رو با ADSL مقایسه میکنید حتی یک پیج هم نمیشه باز کرد فقط بدرد دانلود میخورهنقل قول:
بعد خیلی جاها 4g نیست 90% بزور 3g دارن که 500 هم نمیده
مقایسه باید واقعی باشه نه اینکه آیدهآل یکی رو با واقعی دیگری مقایسه کنیم
در ضمن گرونترین شرکت ها هر گیگ 3600 هست نه 4 تومن
3600 خامه با عوارض 3960 یعنی 4000 تومن . کسی با adsl مقایسه نمیکنه ولی یه چیزی هست این مشکلاتی که دوستان میگن مگه توی adsl نیست ؟ یه جا خوبه یه جا بد یه مرکز مخابرات خوبه یه جا بد ؟ یه شهر شبانش خوبه یه جا بد ؟ تو یه شر خوب تو یه شهر بد ؟ 4g هم همینه . پس نمیشه گفت چون 4g برای من بده پس باید برای بقیه هم بد باشه یا بقیه چرا استفاده کنن من نکنم .نقل قول:
من این حرف رو خطاب به اون دوستانی گفتم که می گفتن بسته رو حذف کنن تا شبکه بهتر بشهنقل قول:
من خودم طرفدار بسته نیم ساعتی هستم