گزارش مصرف سایت ecare مخابرات تو 25 مرداد گیر کرده! :n34:
Printable View
گزارش مصرف سایت ecare مخابرات تو 25 مرداد گیر کرده! :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان من مخابرات رو خط فيبر نوري داشتم از نظر پينگ و كلا كيفيت خيلي راضي بودم الان من مخابرات واسه خط مسي بگيرم باز همون كيفيت داره يا نه ؟؟؟؟
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان من مخابرات رو خط فيبر نوري داشتم از نظر پينگ و كلا كيفيت خيلي راضي بودم الان من مخابرات واسه خط مسي بگيرم باز همون كيفيت داره يا نه ؟؟؟؟
نقل قول:
دوست گرامی مشکل شما چی شد بالاخره؟
سرویس شما را تمدید می کنن؟
منم سرویسم مثل شماست ولی پس پرداخت
میخواستم بدونم این سرویس های به قول خودشون ویژه تمدید میشن؟
خیر فعلا فیبر اخرین تکنولوژی در دنیا هست مسی از رده خارجهنقل قول:
چند بار که پیگیر شدم گفتن حجم بخری فقط همین 1 ماه و تا تاریخ انتضای 1 ساله سرویس اعتبار داره. به همین دلیل و اینکه حجم دزدی شد دیگه حجم نخریدم. گاهی اوقات از شبانه رایگانش استفاده میکنم فقط تا این 1 ماه بگذره و ببینم چی میشه.نقل قول:
شما که پس پرداخت هستین هم داخل ecare تاریخ انقضا مشخص شده براتون ؟
دوستان تو سرویس پس پرداخت 100 گیگ حجم خریدم ولی تو پنل چیزی نیومده چجوری میتونم بفهم 100 گیگم برام اومده ؟
زنگ بزنم بهم میگن که 100 گیگ اضافه شده و تایید میکنن ؟
الان که نمیشه وارد ecare شد ولی قبلا که دیده بودم یه تاریخ پرتی رو نوشته بودند.نقل قول:
قائدتا تا مشترک خودش سرویس رو تغییر نده نباید خودشون عوضش کنن.
از سرویس من هم یک ماه مونده.
مخابرات خیلی بی در و پیکره!
نه ترافیک باقیمانده رو میشه دید. نه معلومه سر یه سال میخوان چیکار کنن.
همین گزارش مصرف رو هم درست آپدیت نمی کنن.
چند وقته تو 25 مرداد گیر کرده. حالا دیگه سایتش کلا بالا نمیاد.
چقدر به پایان سرویست مونده؟نقل قول:
حتما زنگ بزن چک کن.
تو پس پرداخت ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.
ولی متاسفانه تو جزییات پنل من اینطور زده و می ترسم که نشه همین طرح را تمدید کرد به تاریخ دقت کنید تا یک سال فقط اعتبار دارد.نقل قول:
اگر از این تاریخ بگذره من حجم بخرم و تمدید نشه پول خریدن حجم از دست می ره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هیچیش درست نیست.نقل قول:
این تاریخ ها هم الکی هستند. واسه من تاریخ انقضا 95/1/1 زده!!
در حالیکه مهر 95 سرویس رو گرفتم!
باید صبر کنیم سر سال قرار دادمون ببینیم چی میشه.
اگه کلا اینترنت حجمی رو بردارن شاید تمدید نکنن.
ممکنه مجبورمون کنن بریم از این سرویس های نامحدود 10 گیگ بخریم!
بعد بصورت نامحدود تا سقف 10 گیگ دانلود کنیم!!!!!
امشب وضع اینترنت خیلی خرابه
چطور میشه اینترنت یه خط تخلیه کرد؟ خط به اسم برادرمه که ایران نیست!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
کارت ملیش یا کپیش رو بردار برو مخابرات اونجا زور بزنی میتونی تخلیه کنینقل قول:
منم همين سرويس رو دارم و ديروز سرويسم منقضى شد، زدم ترافيك بخرم ديدم ترافيكى براى خريد نيستش و سه تا گزينه براى خريد قرارداد هست ولى چون توضيح نداده بود چيه شك داشتم بخرم، از طرفى ديدم قيمتش همون قيمتيه كه من پارسال دادم، ديگه خريدم و ديدم همون سرويس يك سال ديگه تمديد شد[emoji1] دوستان مى تونين تمديد كنيد همين سرويسو، فعلا بهترين گزينه س چون هم ترافيك اضافه ش قيمتش خوبه هم شبانه داره!نقل قول:
من سرویسم پس پرداخت هست.نقل قول:
اگه تبدیلش کنم به پیش پرداخت چطوری میشه؟
یعنی گزینه های تمدید میاد؟
بنظرتون صبر کنم ترافیکی که خریدم ( 100 گیگ - موقع خرید سرویس پارسال) تموم بشه؟
یا درست سر سال قرار داد باید عوض کنم؟
نمیخوام ترافیکم بسوزه.
راستش نحوه ى تغيير به پيش پرداخت رو نمى دونم ولى دوستان نگران تمديد سرويس بودن گفتم بهشون اطلاع بدم[emoji4]نقل قول:
این تاریخ مربوط به بسته ترافیکی هست که خریدید نه خود سرویس.نقل قول:
شما الان هر چی ترافیک بخرید به احتمال زیاد فقط تا همین تاریخ 96/8/28 قابل استفاده خواهد بود و بعدش حجمی هم اگر مونده باشه صفر میشه.
بعد از این تاریخ یعنی 96/8/29 وقتی از داخل پنل اقدام به خرید ترافیک می کنید فقط همون بسته ای که در ابتدای طرح خریداری کردید رو براتون ارائه میکنه که میزان ترافیک و مهلت استفاده رو نوشته و شما میتونید برای همون مدت دوباره سرویستون رو تمدید کنید.
اینقدر هم بی صاحاب نیست، اگه سرویس قابل تمدید نباشه قطعا بسته ترافیکی هم برای خریدن وجود نخواهد داشت.
اقا تو سایت، تعرفه طعم تابستان همه ی سرویسهاش زده ترافیک ماهانه 2 گیگ،یعنی این همه پول واسه دو گیگ؟بعد سرعت دانلودش مثلا برای سرویس 128-4m چقدره؟شبانه رایگان داره اگه اره حجمش چقدره؟
نت مخابرات من نیم ساعته پکیده. بقیه دوستان در چه وضعن؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دیشب دو سه ساعتی کلا قطع بود قبلشم قطع و وصل میشدنقل قول:
منقل قول:Sent from my SM-G920I using Tapatalkنقل قول:
میدان چدومنقل قول:Sent from my SM-G920I using Tapatalkنقل قول:
من چند روز پیش درخواست داده بودم و الان نتم وصل شده، ولی مودمو که کانفیگ کردم اصلا چراغ DSLش روشن نمیشه
فقط چراغای پاور و وای فای روشنن
به 2020 هم زنگ زدم گفت مودمو بدون اسپلیتر و مستقیما وصل کن به تلفن، ببین همینجوری میمونه یا نه، که این کارو هم کردم بازم اصلا فرقی نکرد، انگار اصلا مودم به تلفن وصل نیست
مشکل از چی میتونه باشه؟
اگه اشتباه کانفیگ کرده باشم چراغش نباید قرمز بشه؟ الان کلا خاموشه
سلامنقل قول:
کانفیگ هم اشتباه باشه، باز چراغ Adsl باید روشن بشه. شما هنوز اینترنتت وصل نشده. ضمنا مودم رو اگر قبلا اینترنتی روش بوده، کامل ریست کن و بعد درست کانفیگ کن.
منم برای فامیلمون گرفته بودم طرف زنگ زد گفت وصل شد. ولی چراغ dsl روشن نمیشد. رفتم تو ecare تیکت خرابی باز کردم نوشتم لینک نداره. فرداش یکی از مخابرات اومد رفت از سر خیابون درستش کرد.نقل قول:
----
دوستان تاریخ انقضای سرویس منو تو ecare زده بود 4 شهریور ولی پیامی مبنی بر تمدید برای من نیومد و هنوزم بدون مشکل داره کار میکنه و حجمی که خریده بودم سر جاشه ولی الان موقع حجم خریدن گزینه خرید سرویس میاد فقط. ظاهرا تا وقتی حجم دارم کار میکنه و بعدش باید همون سرویس رو دوباره بخرم (پیش پرداخت-کمپین یاقوت جدید).
نقل قول:
چه جالب! یعنی یکسال از تاریخ خرید بسته حجم اضافه حساب میشه نه از تاریخ خرید سرویس!
این مخابرات اصن معلوم نیست سیستمش چجوریه. تو هر کمپین یه جوره. 2020 هم که کلا هیچی نمیدونن.نقل قول:
نقل قول:ممنون ازتون. تو سایت تیکت ثبت کردم و امروز صبح یکی اومد از سر خط چک کرد دید لینک نداره و گفت تا 72 ساعت آینده از مرکز وصل میکنن.نقل قول:
حذف
حذف
حذف
حذف
اقا سریع ترین DNS مخابرات تهران که قطع و وصلی نداشته باشه چیه؟
راستی به نظرتون DNS اولیه رو DNS مخابرات داخلی بزاریم و DNS ثانویه رو DNS خارحی؟ یا اینکه DNS اولیه رو یه DNS خارجی بزاریم و DNS ثانویه رو DNS مخابرات؟
سلام دوستان برا من از این شماره +98211818 این اساماس اومده:
مشترك شماره ......
به منظور بالابردن سطح كیفیت سرویس Adsl شما، ضروری است برند و مدل کودک خود را در اسرع وقت همچون مثال ذیل، به همین شماره پیامك نمایید.
شماره تلفن :.....
برند: Dlink
مدل: 2730u
این از طرف مخابراته؟
سلام دوستان ما کرمانشاه هستیم و نقل مکان کردیم به مرکز مخابراتی رسالت کرمانشاه قبلا های وب داشتم اینجا فقط مخابرات سرویس میده نمیدونم چرا:n34:
از کسایی که اینترنت مخابرات دارن لطف کنن بگن که الان چه طرح هایی هست که به درد بخوره
من حداقل ماهی 20 گیگ مصرف دارم. لطف کنید جشنواره ای چیزی معرفی کنید که سرعت بالا باشه و ترافیک هم در حد مصرف من جواب بده
سپاس
- - - Updated - - -
سلام دوستان ما کرمانشاه هستیم و نقل مکان کردیم به مرکز مخابراتی رسالت کرمانشاه قبلا های وب داشتم اینجا فقط مخابرات سرویس میده نمیدونم چرا:n34:
از کسایی که اینترنت مخابرات دارن لطف کنن بگن که الان چه طرح هایی هست که به درد بخوره
من حداقل ماهی 20 گیگ مصرف دارم. لطف کنید جشنواره ای چیزی معرفی کنید که سرعت بالا باشه و ترافیک هم در حد مصرف من جواب بده
سپاس
سپاس
نقل قول:
الان معروف ترین طرح مخابرات طرح همسفر هست.که سرعتش از 128 تا 16 هست.یعنی ممکنه یه ساعتی در روز سرعتش 128 باشه یه ساعت بعدش 512 باشه یه ساعت بعدش 16 .کاملا متغیره
تعرفه ها رو کامل برایتان گذاشتم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خیلی ممنون از شمانقل قول:
بعد این بسته های ترافیکی سرویس کامل هستند ؟ یعنی من 300 تومن بدم برای 300 گیگ و تموم دیگه؟
طرح همسفر شبانه رایگان نداره؟؟
مخابرات دیگه برای طرح های جدیدش شبانه رایگان نمیده.
یه چند وقت قبل هم یادمه با مثلا 3 گیگ!! میداد که اونم جمع کرد.
واقعا چقدر سخاوتمند بودند 3 گیگ!!
اشک تو چشام جمع شد
سلام و عرض ارادت خدمت دوستان
ببخشید دوستان من در تاریخ 31 اردیبهشت 1396 در طرح پس پزداخت همسفر ثبت نام کردم اما الان می خوام قرار دادم را فسخ کنم.سوالم اینه ایا امکانش هست ؟(آخه نوشته بود قرار داد یکساله هست)سپاسگذار میشم راهنمایی کنید(من ساکن شهر همدان هستم اما متاسفانه تاپیک همدان فعال نیست)
سایت ecare.tct.ir مجددا از دسترس خارج شده!
در مورد این هم کسی اطلاعی داره بیزحمت بگه برای من هم 2 بار پیامک شده!نقل قول:
ایا تراست هست؟
هدف از طرح اعلام شده؟