6 ماه اضاف میخوری ولی قابل بخششهنقل قول:
Printable View
6 ماه اضاف میخوری ولی قابل بخششهنقل قول:
سلام خدمت دوستان
خواستم یه سوال بپرسم که اگه خدمت نری و کارت پایان خدمت نداشته باشیم میشه گواهینامه رو تمدید کرد؟ سند خونه بنام زد؟ و اینکه سن معافیت که مورد عفو رهبری قرار میگیره چند سالگی هست؟
گواهینامه نمیتونی تمدید کنی.نقل قول:
طبق قانون جدید میتونی سند بنام بزنی.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
عفو معافیت رهبری چه سنی هست؟
واقعیتش در این مورد اطلاعات نداشتم، واسه همین چیزی نگفتم.نقل قول:
تا جایی که من میدونم 50 سالگی هستنقل قول:
Sent from my C6603 using Tapatalk
البته به موارد بالا اینم اضافه کنم شاید واست مهم باشه.نقل قول:
بدون کارت پایان خدمت، میتونی حساب جاری باز کنی و دسته چک بگیری.
البته یه آشنای معمولی تو بانک میخواد و راحت بهت میدن.
من شنیده بودم که 30 سالگی یا 34 سالگی هستنقل قول:
در بعضی اوقات 35 سالگی هست ولی بیشتر همون 45 برن بهتره چون یهو دید اعلام کردن وقتی رفتین اعزامت میکنن.نقل قول:
لیسانس به پایین از 1354 به قبلنقل قول:
فوق 1352
دکترا 50
دکتری پزشکی 1344
tapatalk
سلام کسی اعزامی 19 بهمن هشتم شکاری هست؟ :n18:
کسی با این پادگان اشنایی داره؟ تجربه ای داره ؟ :n27:
با دیپلم اذیت مینن؟ :n27::n28:
ممنون میشم اطلاعات بدبد
آقا یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
من وروردی بهمن 88 کارشناسی ناپیوسته هستم ... تا الان در حال تحصل بودم .. 6 ترم مجاز + 2 ترم سنوات + 2 ترم ارفاقی نظام وظیفه رو رد کردم ...
یعنی الان 8 ترم گذردوندم و الان دارم وارد ترم 9 میشم ... رفتم نظام وظیفه بهم اجازه داد تا 1393/06/30 بخونم و گفت اخرین مهلتت هست و از طرف دانشگاه هم بهشون تهعد مهظری ندادم ... مثل اینکه تا همین ترم پیش باید دانشججو میرفت و مهظر تعهد میداد که همه چیز رو به عهده بگیره هر اتفاقی براش افتاد ...
تو نامه ای برای من نوشتن قید شده 1393/10/01 مهلت معرفی من به نظام وظیفه هست وگرنه وارد غیبت میشم ...
سوال اینه که من تا 06/30 نمیتونم درسم رو تومو کنم و نیاز به ترم دیگه ای هم دارم ... آیا میتونم ترم دیگه ای رو هم داشته باشم ... آخه تاریخ معرفی من رو 10/01 تو نامه نوشته .. اگر بخوام برای ترم اضافی که لازم دارم برم نامه مهظری بدم درست میشه ؟؟؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید ..تشکر
----------------------
یه سوال خیلی مهم دیگه یادم اومد اونم اینکه ..امدیم و من نتونستم تا 06/30 تموم کنم ... آیا میتونم تا همیت تاریخی که خوندم انصراف بدم و برم خدمت و بعد اتمام خدمت تطبیق برنم و بقیش رو بخونم تو همین مقطع .. میتونم وسط خدمت سربازی امتحان بدم همین مقطعی که الان میخونم رو اگر قبول شدم از سر خدمت برم برای ادامه ... اگر بخوام همین ناپیوسته رو ادامه بدم باید کنکور ناپویسته بدوم اگر جایی رشته ی من رو ناپیوسته نداشت باید کنکور کاردانی بدم بعدش همه رو تطبیق بزنم ؟؟ درست ؟؟یا ابوالفضل کی میره این همه راه رو ...
الان سنم 26 ساله بخوام برم خدمت میشم 27 ..برم برگردم میشم 29 .. تازه باز اون موقع شروع کنم ..چه شود ... تازه بعد 2 سال سربازی کی مغر خوندن درس ها رو داره ... ای وای من
یه راه دیگه هم داره که همینجوری بخونم و برم تو غیبت بعد که مدرک رو گرفتم برم خدمت البته معدلم در حد 13 بیش تر نیست ( اگه وارد غیبت بشم فکر کنم باید قید دوره 45 روزه رو حذف آموزشی رو بزنم !!!!! ) ... آیا میشه من لیسانسم رو با هر معدلی بگیرم دوباره همین رشته ی الان خودم رو دوباره شرکت کنم مثلا داشگاه تهران برم که هم بتونم تطبیق بدم هم انیکه معدلم بهتر شه برای استخدامی و هم اینکه داشنگاه بهرتی قبول شم ... حتما با خودتون میگید این چیزا به عقل جن هم نمیرسه .. خوب رام سوال پیش اومده !!!!!!!!!
قید استخدامی رو با این معدل در پیت باید بزنم اون وقت ( فکر کنم الان همینجوری از نظر سنی شرایط استخدامی رو از دست دادم رفته پی کارش به امید کار آزاد باید باشم ) .. مقطع بالاتر پیش کش .. دوستان راهنمایی کنید ... سرم داره منفجر میشه ..تنبلی کردم اینم نتیجش . خدایا به داد برس .. با بی مبالاتی زندگیم به فنا رفت تنها امیدم اینه که هنوز 24 ماهه نشده
ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید
با سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
اما مثلا یه شخصی الان 24 سال سنش هست و مثلا میخواید وایسه تا 35 سالش بشه ، آیا این تاریخ ها که گفتید برای امسال هست یا واسه 10 سال دیگه هم همین متولدین فقط معافیت عفو رهبری دارن؟
نقل قول:
سلام دوست من شما بهتره سوالتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید .. اونجا قطعا دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند
بعد هم با مسئول امور نظام وظیفه دانشگاهتون صحبت کنید اونم باید بتونه راهنمایتون کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما حرف 10 سال دیگه رو میزنید ؟؟ قانون دو ماه دیگه مشخص نیست ...نقل قول:
اگر فردی الان 24 سالش باشه و لیسانس یعنی متولد 1368 ..با قانون حال حاضر اگر تغییر نکنه که صد در صد تغییر میکنه. 14 سال دیگه معاف میشه ...1406...
سلام به دوستان
اعزامی اول اسفندم صبح رفتم نظام وظیفه قسمت خدمات الکترونیکی، دیدم آموزشی افتادم نیرو انتظامی شهید باهنر کرمان :n03:
بعد از کلی امیدواری که یه پارتی داریم ما رو میندازه سپاه و بعد از کلی رفتن به افسریه و نیرو زمینی که آره ما میفتیم همینجا، بد حالم گرفته شد
فقط به خاطر اینکه بسیجی نداشتم، حالا با مدرک لیسانس باید وایسم سر چهارراه :n13:
کسی اطلاعاتی درباره اونجا داره؟
سلام دوستان
امروز برگه اعزام من اومد
افتادم نیروی انتظامی - مرکز اموزش مرزبانی کرمانشاه :n04::n14::n28:
کد قبلیم سپاه بود نمیدونم چرا شده نیرو انتظامی :n04::n04::n04:
اینطور که فهمیدم هر کی اونجا اموزش میبینه میفرستنش لب مرز :n04:
دوستان هر کی درمورد پادگان رجایی کرمانشاه اطلاعات داره بهم بگه
کد قبلی یعنی چی؟
قبلا آموزشی رفتی؟
من دیروز رفتم پلیس +10 گفتن هنوز مشخص نشده! برای شما چطور مشخص شده؟؟؟نقل قول:
آقا تو خدمت باید ریش بزاری یا ریشاتو بزنی؟ پرفوسوری قبول میکنن؟:n02::n02: یا با چوب میندازن ردمون :n24::n25:
فکر کنم امروز اومده باشهنقل قول:
اگه تهران باشی میتونی بری نظام وظیفه از سمت چپ اول بزرگراه یه اتاقه که سر درش نوشته خدمات الکترونیکی مشخصات رو میزنی تو سیستم بهت میگه کجا افتادی
پلیس +10 رو نمیدونم بهت میگن یا نه
افتادم نیروی زمینی ارتش تهران:n27: کدش یادم نیست 01 بود یا 02 ولی گفت سه راه نمیدونم چی چی:n01:نقل قول:
خوشا به حالت ای روستایی :n02: بهت تبریک میگم لااقل بهتر از منه که افتادم کرماننقل قول:
اگه 01 باشی اتوبان بسیج سه راه تختی
من یک بار سال 87 و یک بار سال 90 تمدید کردم اون وقتهام یادم میاد که هر دو بارش هم آموزشیم باهنر کرمان بود، انگار قرارداد باهام بسته بودن نامردا بزور من میخواستن ببرن کرمان :n03:
به قول دوستان چون میگذرد غمی نیست
سه راه تختی نبود . فکرکنم افتاده باشم 02 :n23:نقل قول:
نه نرفتم کد قبلیم سپاه مالک اشتر ارومیه بودنقل قول:
کسی از پلیس +10 تا حالا گرفته برگ سفید رو؟ اعزامی 1 اسفند
نمیدونم سوال رو تو همین تاپیک باید پرسید یا نه . میپرسم اگه لازم بود بگید تا به تاپیک دیگه ای منتقل بشه
سوال :
میخاستم بیمه ی دوران سربازی رو بخرم و وارد سابقه بیمه ام بکنم ، ولی یه جایی خوندم وقتی میخای تقاضا بدی واسه خرید بیمه سربازی باید حداقل 2 سال سابقه بیمه داشته باشی . حالا میخاستم ببینم این قضیه جز قوانین فعلی نظام وظیفه و تامین اجتماعی هست یا صحت نداره ؟
نه هنوز اماده نیست . باید بری خود نظام وظیفه بپرسینقل قول:
دوستان عزیز بنده اعزامی 1 اسفند هستم.کسی میدونه ساعت کار نظام وظیفه میدان سپاه کی هستش؟و اینکه برای گرفتن کد مرکز اموزشی حتما باید مراجعه کنی به نظام وظیفه یا اینکه تلفنی هم میشه گرفت؟
5 شنبه تا ساعت 12.30 هستن فک کنمنقل قول:
نقل قول:
راستش من حدود 10 سال اونجا زندگی کردم و محیطش بد نیست، مهم ترین نکته اینه که نیروی هوایی معمولا خوبه و اذیت نمی کنن البته من دقیق از داخل پادگان آموزشی هشتم شکاری خبری ندارم
کدهای آموزشی اسفند ثبت شده و می تونید از نظام وظیفه شهرتون بپرسید
اما هنوز تو سیستم پلیس +10 نیومده و احتمالا یک هفته بعد بیاد
برگه سفید هم که تا 7-8 روز دیگه احتمالا بیاد در خونه
ولی سریع ترین راه همینه که برید نظام وظیفه بپرسید
منم امروز پرسیدم ، افتادم نیروی انتظامی شهید باهنرنقل قول:
یعنی دنیا دور سرم چرخید، یکی از افتضاح ترین مرکزای آموزشیه
دوستم که پارسال اردیبهشت اونجا بود خاطرات وحشتناکی ازش برام تعریف کرده بود
سلام ب دوستان وایییییییییییییییی کد ارتش برای من خورده با اینکه یکماه پیش پذیرش سپاه گرفتم.میخوام بدونم میشه کد مرکز آموزشو به سپاه تغییر دادخدااااااااااااااااااا چرا اینجوری شد.
سلام دوستان
1.اگر سربازیم سپاه باشه کار دارن ریشم چقدر بلند باشه یا باید از یک حدی بیشتر نباشه؟
2.اگر من اول اسفند دفترچه بگیرم تاریخ اعزام رو چقدر می شه عقب انداخت؟
سپاه چراااااااااااااااا نشد بدبخت شدم ارتش هم خدمته واقعا که.............. نههههههههههههههههههههه
اشتباه کردین اخر سال پذیرش سپاه خیلی سخته و باید حداقل 2 ماه قبل اقدام کنین.نقل قول:
از راه عادی امکان پذیر نیست و باید در نظام وظیفه پارتی کله گنده ای داشته باشین.
در ضمن سپاه تا اردیبهشت سال بعد سهمیه نداره.
فقط با تیغ نزنین و ته ریش داشته باشین کافی هست.نقل قول:
شانسی هست،اگه 1 اسفند ارسال کنین درخواست رو ،اگه دیپلم باشین که اگه تو اعزام 19 ام جا باشه میخورین همون تاریخ ولی اگه فوق دیپلم به بالا باشین میرین واسه به احتمال زیاد اردیبهشت.
سلام دوست عزیزنقل قول:
یعنی قبلا استعلام کرده بودی سپاه بود، الان برگه اعزام که امده شده مرزبانی کرمانشاه؟؟
متاسفانه تا اونجایی که من میدونم ( البته کامل مطمئن نیستم ) مرکزهای آموزشی مرزبانی بعد از تقسیم فقط برای مرزبانی استفاده میشه، توصیه ای که دارم ( از خدمت کرده ها شنیدم ) اینکه آموزش ها رو دقیق یاد بگیر چون توی مرزبانی همه اش به کار میاد ( مهمه ) . اصلا هم نترس، همه مرزها الان درگیر نیست، خیلی ها مزربانی بودن و هستن و خدمتتشون از کسایی که توی کلانتری و پلیس امداد و ... که با جرم و جنایت سر و کار دارن راحتر بوده. توکل به خدا. ایشالا بهترین ها برات رقم میخوره.
میشه بپرسم اعزامی کی هستی؟ اول اسفند یا 19 بهمن؟
مدرکت چیه؟
[/QUOTE]
فقط با تیغ نزنین و ته ریش داشته باشین کافی هست.
شانسی هست،اگه 1 اسفند ارسال کنین درخواست رو ،اگه دیپلم باشین که اگه تو اعزام 19 ام جا باشه میخورین همون تاریخ ولی اگه فوق دیپلم به بالا باشین میرین واسه به احتمال زیاد اردیبهشت.
من ریشم بلند هست باید کوتاه کنم؟برعکس متوجه شدین شما :n06:
و اینکه می گن می شه اعزام رو چند مرتبه عقب انداخت صحیح هست ؟واگر بله برای چه مدت می تونم عقب بندازم؟
سلام دوستان . خبر ندارین کارتهای پایان خدمت صادره از سال 60 به بعد رو که باید تعویض کنیم چند روز تعویضش طول میکشه ؟
[
بله از یه حد بیشتر بشه گیر میدن .. این حدو هم در ارتش و ناجا و سپاه فرق میکنهنقل قول:
من ریشم بلند هست باید کوتاه کنم؟برعکس متوجه شدین شما :n06:
و اینکه می گن می شه اعزام رو چند مرتبه عقب انداخت صحیح هست ؟واگر بله برای چه مدت می تونم عقب بندازم؟
در خواست تمدید هم فقط برای یک دوره امکان پذیره یعنی یک بار میتونین بندازین دوره بعد
سلام بین 4 تا 6 ماهنقل قول: