کسی به صورت موثق می دونه علت چیه؟ به خاطر سیستم فیل*ترینگ جدید تداخل ایجاد شده و مشکل فقط یه نقص فنیه و به زودی درست میشه؟ یا...نقل قول:
اصلا خودشون فهمیدن همچین مشکلی هست؟ یا باید یه جوری خبرشون کنیم تا رفعش کنن؟
Printable View
کسی به صورت موثق می دونه علت چیه؟ به خاطر سیستم فیل*ترینگ جدید تداخل ایجاد شده و مشکل فقط یه نقص فنیه و به زودی درست میشه؟ یا...نقل قول:
اصلا خودشون فهمیدن همچین مشکلی هست؟ یا باید یه جوری خبرشون کنیم تا رفعش کنن؟
عزیزان من الان با پشتیبانی حرف زدم راجع به این موضوع
مشکل کلی هستش و در حال پیگیری
مشکل از اینترنت داخلی هست که پروتکل هارو بستن
تا چند روز آینده رفع میشه
این جواب پشتیبانی بود
برادر تو پست قبلی گفتم ، به امکان 99 درصد به دلیل انتشار فیلم موهن و جلوگیری از نشر بیشتریش بوده ! چون این تکه فیلم خارج شده هم کوتاه بوده ، برای همین بیشتر با فرمت های fly و avi منتشر شده و با mkv فکر نکنم منتشر شده باشه ! اینها هم برای همین این فرمت رو بستن ! بزودی و بعد از خوابیدن جنجال ها ، فرمت ها هم ازاد میشن !نقل قول:
خودشونم هم حتما واقف هستن که چیکار کردن ! ممکنه اینها دانشش رو نداشته باشن ، ولی پول که دارن ! پولو میدن به مخ های روس تا هر چی که بخوان سه سوته اماده بشه !
البته فرمت mp4 مشکلی نداره و قابل دانلود هست ! اینم نمونش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این جور که من این تاپیک رو خوندم به نظر میاد کلا از پارس آنلاین راضی هستین درسته؟
حداقل مث تاپیک شرکت های دیگه سرتا پای تاپیک رو فحش نگرفته که نثار isp می کنن.
راستش من از صبا نت اینترنت گرفته بودم که تو این 6-7 ماه اخیر حسابی داغون شده بود.
راستی مودمم asus هستش. پارس آنلاین اینو ساپورت می کنه؟
الان بین وایمکس مبین نت و adsl پارس آنلاین مردد هستم ولی اگه مودمم رو ساپورت کنه از همینجا می گیرم
باز اگه نظری دارین ممنون می شم بگین.
من که راضیم :sq_13: ولی همونطور که دوستان ذکر کردن به منطقه مخابراتی شما بستگی داره.نقل قول:
نقل قول:
این قضیه سرعت دانلود رو پایین میاره تا 1 مگ!!!!!!
یعنی اگه رو گیم نبندم با سرویس 1 مگ سرعت دانلود از 1 مگ هم بیشتره؟:sq_14:
دوستان سرعت دو اینترنت
POL-128-U
و
TRA-128
چند هستن توی پارس انلاین؟
یعنی با سرویس 256 خطتتون رو 4 مگ بسته شده؟نقل قول:
تونستی یه تست از سرعت روزانت بذار
سپاس
دوستان من سرویس 1 مگ شش ماهه ماهی 2 گیگ بخرم به نظرتون خوبه
شبی 3 گیگ راحت میده؟
کیا 1 مگ دارن شبانه این یکی دو هفته معمولا چه قدر گرفتن؟
آره تا 400 KB میره سرعت دانلودنقل قول:
من 1 مگ دارم شبی 1.5 تا 2 گیگ میگیرم هر شبنقل قول:
شما کدوم استان هستید این که فرقی با سرویس 512 نداره اگه اینقدر بدهنقل قول:
من 1 مگ دارم شبی 1.5 تا 2 گیگ میگیرم هر شب
دوستان کسی با سرویس 1 مگ بیشتر میگیره تا 3 گیگ مثلا؟
این عکس از ترافیکم گرفته شده
شبها که دانلود رایگانه هر شب بعد از مقدار معینی دانلود دیسکانکت میشه.
چرا؟
در مورد رو 4 مگ بستن بعضی سرویسها، که یه مدته حرف و حدیثهای زیادی پیرامونش وجود داره، امروز زنگ زدم پشتیبانی قضیه رو پرسیدم
گفت که در یه سری مناطق مخابراتی خاص که ترافیک مصرف اینترنت توسط کاربران خیلی خیلی زیاده سرویس ها رو 4 مگ بستن
دلیلشم اینه که اگه بخوان اونهارو هم رو 2 مگ ببندن سرعتشون به 1 مگ هم نمیرسه
مثلاً در مورد منطقۀ من گفت که وضعیت نرمالی داره و نیازی به انجام این کار نیست
حالا اگه دوستان اطلاعات تکمیلی تری داشتن اضافه کنن
سپاس
دوستان ترافیکی که بخری به دوره بعدت اضافه می شود؟
بله ترافیک خریداری شده در صورت پایان قرارداد به دوره ی بعد منتقل میشهنقل قول:
دقت کنید ترافیکه اولیه ی قرارداد منظورم نیست
دوستان این نکته رو دقت کنید:
ممکنه برست همه ما رو 4 مگ بسته شده باشه ! اما یکی 256 داره میگه من حد اکثر تا 250 بالا میرم. یکی 512 میگه تا 350.
من خودم این دو تعرفه رو داشتم وقتی رو 2 مگ بود. 256 تا 200 بالا میرفت و 512 تا 250.
برست همه ممکنه رو یک عدد بسته شده باشه ! اما باید بک فرقی بین کسی که 128 خریده با 512 فرق کنه دیگه نه ؟ اینطوری که نمیشه.
برای همین.. اونی که 512 گرفته مثلا از اون شخصی که رو همون خط مثلا 256 داره حق تقدم بیشتری داره و بیشتر دانلود میکشه.
این همیشه همینطوری بوده. یادتون نره.
عزیزان زیاد جو گیر نشد پارس آنلاین رفته روی FUP این سیستم جوری هست هر چقدر دانلود کنید سرعت لیمیت می شه بستگی داره در سیستم چطوری تعریف بشه مثلا تا 50 گیگ 400 این عدد رو رد کنه می شه 200 بره 75 گیگ می شه 100 و...
شرکت ما سیستم برای پارس آنلاین راه اندازی کرد تقریبا سه ماه پیش البته شاتل هم همین کار کرده ولی پارس آنلاین خیلی بهتر بسته .
سلامنقل قول:
نه نمیشه
بله نمیشه، با ابزار های بیل تر هم نمیشهنقل قول:
خب داداش یه توضیح درست حسابی بده ببینیم چه به چیهنقل قول:
شرکت شما!:sq_12: رو چقد بسته ماهارو؟
اگه راه دور زدن هم داره بگی که دیگه نور الانوره!
سلامنقل قول:
بستگی به منطقه مخابراتی داره
من این دو هفته ای زیر شش نداشته ام
بالای هفت هم گرفته ام
پست زیر
پست 19483
شما با س ا ک س میتونید یو ت.یوب برید؟
نمیره حتی با سوکت تو یوتوب ارور M1-5 میده
میره ولی هچی پخش نمیشهنقل قول:
سرعت آپلود پارس آنلاین حدود یک هفتس که خراب شده ، سرعت دانلودم خوبه ولی سرعت آپلودم نوسان شدیدی داره ، قبلا بالا بود و ثابت ولی الان پایینه و برخی زمان ها بالا میره ، چه اتفاقی افتاده ؟
ببخشید دوستان پارس آنلاین نت 2 مگ هم مگه میده ؟؟ ( محدود )
آخه فکر کنم یه جا خوندم یکی گفت نت 2 مگ داشتم - توهم زدم یا واقعیته /؟ :دی
میده ! :31: خوبم میده :31:نقل قول:
عزیزجان ، فقط سرویس های نامحدود پارس انلاین براساس این قانون که همون " سیاست استفاده عادلانه " محدود شدن ! و سرویسهای محدود برخلاف سرویس های محدود شاتل و امثالهم هیچ محدودیتی در دانلود و سرعت ندارن !نقل قول:
به شما دادن :31: بالاخره فامیل دور بودید و خاطرتون عزیز :31:نقل قول:
اره منم شنیدم که یه سرویس مخصوص پزشکان و دانشجویان هستش که فکر کنم فقط تو تهران ارائش میدن ! البته چون قیمتی که من شنیدم برای همچین سرویسی خیلی خیلی کم بود ، پس به همین راحتی ها هم نمیشه گرفتش !نقل قول:
نه نمیده!نقل قول:
2 مگ فقط نامحدوده!
نمیده ها! فامیل دور سایتشو نگاع کن تو تمدید قرارداد فقط نوشته 2مگ با ترافیک نامحدود!نقل قول:
دوستان هر کی با س ا ک س مشکل داره باید از ایپی هایی استفاده کنه که پرتش 443 باشه.من خودم تست کردم جواب داد
نه عزیز من برای شبانه هم یک حجم خاصی در نظر گرفته شده هست !نقل قول:
من نمی گم محدود می شید مثل شاتل با سرعت 10 دانلود می کنید الان شما 256 دارید با سرعت 300 دانلود می کنید اون محدودیت حجمی رو رد کنید شبانه با سرعت 32 دانلود می کنید نه سرعت 300 در کل FUP حتی می تونه کاری کنه شما نیم ساعت اول دانلود سرعت بیشتر باشه بعد کم بشه هر جور بگید این سیستم هوشمند می تونه بر اساس تعریفی که از طرف ISP قرار داده می شه شما رو محدود کنه .
در مورد شاتل هم از 18 گیگ یک بایت رد کنید محدود می شید برید تاپیکش ببنید .
اونطوری که دوستان گفتن تونستن شبی 7 گیگ هم دانلود کنن - حالا تو یک ماه .......نقل قول:
این محدودیت حجمی که میگین چند گیگ در ماه هست ؟؟؟؟؟
خود شرکت هم پرسیدم گفت واسه سرویس نا محدود همچین کاری میکنه
تبلیغ منفی نمیکنین که ؟؟؟؟
من تاحالا همچین چیزی نیشنیدم ؟؟؟
:sq_2::sq_2::sq_2: نبابا این محدودیت فقط واسه نامحدودهاسنقل قول:
یک ماه از پشتیبانی پرسیدیم! ما بچه های این تاپیک دهنمون س.... شد تا اینو فهمیدیم!
برو 50 صفحه قبل بخون چی به چیه! محدودیت واسه محدودها تو شب در نظر گرفته نمیشه! چون اتوماتیکوار یه شب سرعت رو 100 هست یه شب رو 10 :sq_6:
تا الانم که محدود نشدیم!:sq_11:
دوستان چرا توی ساعات رایگان باز از من حجم کم کرده؟ احتمالش هست که مربوط به ساعات غیر رایگان بوده ولی با قسمت رایگان جمع زده شده؟
اینم تصویر گزارش مصرفم:
شما تا ساعت 4:39 که کانکت بودی 221 دقیقه از اینترنت استفاده کردی یعنی از حدودای 12:58 شب وصل شدی.اما ساعات رایگان از 2 شب شروع میشه و 7 صبح تموم میشه.اون 32 مگی که غیر رایگان حساب کرده مربوط به بازه زمانی بین 12:58 تا 2 شب میشه.نقل قول:
برادر شما 62 دقیقه قبل از شروع ساعات رایگان دانلود انلاین شدی و احتمالا تو همین ساعت استفاده کردی که با ساعات دانلود رایگان جمع زده شده.در ساعت 6:51 دقیقه دقت کنی میبی که حجمی کم نکرده پس اشکالو در خودت جستو کن:sq_25:نقل قول: