فکر کنم به پوند هست درسته؟؟نقل قول:
یعنی اون سرعت 16 مگ نامحدودش من حاضر بودم 20 پوند ماهانه بدم هرچند اونجا 2.5 پوند هست:n27:
Printable View
فکر کنم به پوند هست درسته؟؟نقل قول:
یعنی اون سرعت 16 مگ نامحدودش من حاضر بودم 20 پوند ماهانه بدم هرچند اونجا 2.5 پوند هست:n27:
من طرح 512 زدم سرعتش بهتر شد بقیه تعریفی ندارننقل قول:
مرسی که این عکسو گذاشتی چیزی بود که من چند روز پیش راجبش گفتم. مثلا قیمت پایین ترین سرعتش که 16 مگ هست رو با بالاترین سرعت ایران که 2 هست مقایسه کنید .با این وضع ارز قیمت 16 میشه گفت مجانی تموم میشه حجمشم نامحدود 24 ساعت دانلود بزن حجم و حق کسی رو نمیخوری...با تو ام مسئولین مبین نت اشغالنقل قول:
:)))))))))))نقل قول:
بطریشون سوراخ بوده پس
حدود 10 12 روزه اینترنت به صورت سراسری و البته راندوم در مناطق مختلف مشکل پیدا میکنه یه روز خوبه یه روز خرابهنقل قول:
پینگ هم از 200 تا 800 هم نوسان داره
یکی از بچه ها میگفت که دارن سیستم فیل رو تغییراتی توش میدن و ممکنه تا آخر سال هم این موضوع پینگ بازی و کاهش شدید سرعت دانلود و وب گردی کِش پیدا کنه (آدم نمیدون چطور هدر رفتن پول و وقتش رو تحمل کنه)
منم 512 4 گیگ دارم سرعتش تقریبا ثابته همون 55 تا 60 ثبات دارهنقل قول:
من اکانت 512 مبین نت دارم.
ولی اندازه 64 هم سرعتش نیست.
همیشه خدا هم قطعه.
میخوام از دست این کلاهبردارا شکایت کنم.یکی به من راهنمایی کنه که شنبه میخوام کولاک کنم.
۵۱۲ باید سرعتش ۹۰ باشه ! من تو روز ۹۰ هست تو شب شیرو میبندن میاد رو ۳۵ تا ۵۲ در نوسانهنقل قول:
مگه اینجا بلاد کفره که بری شکایت کنید؟ شکایت هم کنید رسیدگی نمیکنن مطمئن باش.نقل قول:
سعیدجان سرعت 2 مگ گفتی سرعتش بدتر 512 هست؟ مگه میشه... زنگ میزدی میگفتی شاید طرحت فعال نشده بوده
فعال بود چون تا ساعت 1 شب سرعتش 240 بود بعد از تایم شبانه سرعت میومد 15-20 تازه چند تا لینک میزدم بزور به 50 میرسیدنقل قول:
منم حجمو تموم کردم یه 512 زدم دیشب 1.2 گیگ دان شد
لطف میکنید دلیل برداشتن این طرح رو بفرمایید؟نقل قول:
سلام !
من الان یه ۵۱۲ دارم سرعت ۶۰ه .. راضیم تقریبا ... ولی می خوام بیشترش کنم ... می خواستم ببینم سرعت ۲ مگش خوبه ؟ شبانش هم مثل روزانس ؟
قیمت هر گیگ اضافی با این طرجی که دارم فرق می کنه ؟ یعنی همون گیگی ۷ تومنه ؟
مرسی .
طرح 512 همه جا ثبات داره و سرعت و کیفیت اش نوسان نداره ولی سرعت های بالاتر شانسی هستند و بسته به یه معدله n مجهولی ممکنه سقف سرعت رو داشته باشید یا سرعت تون از 512 هم کمتر باشه و زیاد ثبات ندارندنقل قول:
هزینه هر گیگ اضافه هم تو هر طرح فرق می کنه و برای 2 مگ مشه 12 تومن
ذوست عزیز نمیدونم شاید شما فقط از این شرکت دارین استفاده میکنین که راضی هستین.نقل قول:
بد نیست adsl هم امتحان کنید.درسته اونا هم سرعتشون پایینه ولی شرف دارن به مبین نت.
در ضمن من میخوام مستقیما برم مرکز ارتباطات.
سلام لطفا یکی کمکم کنه من مبین نت ثبت نام کردم بعد واسه من اوردن مودم رو 512 یکساله 20 گیگ مودم هم bm632w اوردن
بعد یکی از دوستام گفت مبین نت یه مودم جدید اورده fm130 که من ایرانسل این مودم رو داشتم خیلی راظی بودم میگن بfm130 مبین نت هم خوبه منم گفتم 120 برام بیارن به نظر شما کدوم بهتره؟
ممنون ... من می خواستم ۶ ماهه بگیرم پس با این اوصاف اوول یه ۱ ماهه می گیرم ببینم چه جوری بعدش که مطمن شدم ۶ ماهه می گیرم ( یا نمی گیرم :n02: )...نقل قول:
چه قدر ممکنه کمتر باشه ؟ من یک ماه کامل عذاب کشیدم با ۱ مگ نا محدودش ... سرعتم ۱۳ بود ... اون جوری پایین نمی اد که ؟ اگه احتمالش این باشه که زیر ۴۰ بیاد ریسک نمی کنم همین ۵۱۲ رو می گیرم ...
امیدوارم این دوستمون(مبین نت) هم پستای منو بخونه و بگه که چرا منی که تو شیرازم هر روز صبح تا ظهر اینترنتم قطعه.
البته یه مدتم توی بندزعباس بودم و باز همین وضع بود ولی قطعی کمتر بود.
سلام دوستان من نت دو مگ شش ماهه داشتم دو روز دیگه زمانش تموم میشه ولی توی کنترل کاربری که میرم طرح ها رو نشون نمیده در ضمن میخوام همین طرحو تمدید کنم بنظرتون چیکار کنم؟؟ اصن وقتی طرحو ندارم چجوری انتخاب کنم که پول واریز کنم؟؟؟ دمتون گرم کمک کنید!!
وقتی قطع شد هم میتونی وارد سایت مبین نت بشی و طرح و انتخاب کنی و بعد خودش وارد سایت بانک میشه رمز و.... کارتتو میزنی و تمام .سرعت روزانه و شبانتون رو ممنون میشم بگی ؟؟؟؟ و اینکه چند وقته مشترک هستید .نقل قول:
چی میگی بابا :دی اشتبا برداشت کردین !من کی گفتم راضی هستم!!! شما برید لطفا ۲-۳صفحه عقب تر پستهای منو بخونید الان 2 هفتس منو سعید و nini و..... داریم سر سرویس اشغال مبین نت قرص عصاب میزنیم و تو تاپیک بری عقب دیگه پست هاش هستنقل قول:
یادم رفت اصلا واسه چی اومدم
سعید جان اگه اینترنت از دیروز ساعت 9:30 شب تا 6 صبح یعنی همین ی ساعت پیش قطع بوده به یکی بودن بطری شک نکن! یک اس ام اسم زورشون میشه بدن لااقل از تامیر برداریم الکی روش نشه
دوست عزیز مثل اینکه منظورمو متوجه نشدی طرحا پریده من چجوری انتخاب کنم که پرداخت کنم؟؟؟نقل قول:
- :n13: 6ماهه مشترکشم سرعتش جدیدا یکم کم شده قبلا روزوشب 260 بود الان 240ه
کسی راهنمایی نمیکنه؟؟نقل قول:
اره منم قطع بودم:n04:نقل قول:
نزدیک 6 نیم وصل شد:n13:
کدوم شهری؟
برا من هم قطع بود ولی نه از ساعت 9.30 برا من راس ساعت 2 قطع شد!نقل قول:
اره مشهد هم امروز قطع بود کلی زده حال . 6.20 ذقیقه وصل شد
اینجا هم قطع بود.
یکی جواب ما رو هم بدهنقل قول:
امان از دست مبین نت .. امان
چند هفته پیش به علت ضعیف بودن سیگنال و قطع و وصلی های مکرر ی جایی نزدیک سقف و پنجره درست کردم و مودم رو گذاشتم اونجا و rssi را به 79 و cinr را به 20 رسوندم و وضعیتم عالی شد ...
الان بعد قطعی دیشب امروز پا شدم می بینم rssi شده 89 و cinr شده 9 !!! معلوم نیست تو این قطعی ها چ غلطی می کنند ک اینجور گند می زنند به همه چی !!!
لعنت بهشون آخه من الان دیگه مودم رو کجا بذارم بهتر از اینجایی که هست !!! :|
:دینقل قول:
مثل اینکه کلی قطع بوده بقیه هم قطع بوده ...
خاک بر سرشون
مشترک گرامی
به دلیل ارتقای شبکه، در بامداد جمعه 27 دی برای ساعاتی دسترسی به اینترنت با اختلال مواجه میشود.
با عرض پوزش
مبین نت
بنده خدا sms میده قبلش
فقط نمیدونم هر سری توی دانلود رایگان شبکه رو ارتقا میدن .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
یعنی الآن شما کدوم را داری؟نقل قول:
من سه ساله BM632w دارم. خوبه؛ مشکلی اگه باشه از شبکه است نه مودم.
دیشب که اینترنت من از سر شب تا حدود ساعت شیش صبح قطع بود. کسان دیگهای هم اینجور بودن؟ نمیدونم چرا مبیننت شب جمعه که بیشترین مشتری پای اینترنت هست مییاد مثلاً تعمیرات بکنه. به نظر که بیشتر هدفش اذیت کردن هست تا تعمیرات واقعی.
من حتم دارم عمدیهنقل قول:
من لیست دانلود زده بودم صبح بیدار شد دیدم هیچی دانلود نشده
دقیقا برای منم ساعت 2 که رایگانش شروع شد قطع شدنقل قول:
خیلی جالبه دوستان
مبین نت همیشه ارتقا و توسعه شبکه شو میذاره شب جمعه ها که بیشترین بار ترافیکی روی سرور هاشه
اگه خیلی شعور داشت میذاشت شب یکشنبه یعنی اولین شب هفته که کسی به اون صورت از رایگان استفاده نمیکنه
این شرکت جز کثیف ترین شرکت ها و دزدترینشونه.
البته من توی این چند روزی که دوباره تمدید کردم تا تونستم دانلود کردم که حداقل یه ذره بصرفه رو حساب این پولی که دادم
برای منم قطع شد دقیقا ساعت 2
منطقی ترین زمان برای تعمییر شبکه همین زمان هست چون تعداد کاربرهای انلاین نسبت به بقیه زمان ها کمتر بوده. اگه هم به مشکل بخورن روز بعدش هم جمعه و تعطیل هست. همه شرکت های دیگه هم همین منوال رو دارن.نقل قول:
توی روز علاوه بر کلی کاربر تعداد زیادی شرکت و موسسه دولتی و خصوصی هم دارن از اینترنت استفاده می کنند.
بغیر از این دانلود شبانه جزء وضایف تعریف شده هیچ شرکت اینترنتی نیست و برای رضایت و جلب مشتری ارایه میدن. پس برای تعمییرات از اون بازه زمانی استفاده می کنند
منظورم اینه که الان مبین نت یه مودم جدید زده f130 اینو بگیرم یا همون bm632 w
این f130 رو ایرانسل هم داره الان مبین هم زده میگن که از bm632 بهتره کدومشو بگیرم؟؟
برای من اس ام اس نفرستاد . اقا تهش کارشون نامردیه. اینا باید این زمانی که قطع بود رو به اکانت اضافه کنن .ولی نمیکنن .نقل قول:
من شنیدم f130 مودم خوبیه ولی 632 هم نقطه ضعفی ندارهنقل قول:
هر کدومش که خوشتون میاد رو بگیرید هیچ کس هم نمی تونه مجبورتون کنه مودم دیگه ای رو بردارید
نمایندگی ها بخاطر اینکه موجودی مودمشون رو آب کنن چرت و پرت زیاد می گن. هر مودمی که داشته باشن اون رو بهترین و خدای مودم معرفی می کنن.
مرسی بابت راهنمایی اره مبین برام bm632 w اورد در صورتی که قرار بود
f130 بیاره منم مودم برگشت زدم گفتم همون مودم جدید f130 رو میخوام
هیچ فرقی نمیکنن این دو تانقل قول:
هرکدومو آورد بگیر ازش
------------------------------------
در مورد توسعه و تعمیر شبکه هم تابلوئه که توی پرمصرفترین شب اینکارو میکنن تا بار مصرف رایگان رو سرورهاشون کم بشه
وگرنه اگه جمعه های دیگه رو در نظر نگیریم این هفته که داره میاد روز یکشنبه ش تعطیله و کمترین بار رایگان شب شنبه رو سرور هاست
که میتونستن بذارن برای شنبه که فوقش اگه هم باز مشکل پیدا کردن یکشنبه درستش کنن
ولی همونطور که گفتم خیلی تابلوئه کارشون به حدی که SMS هم نفرستادن این دفعه
نقل قول:
میبینم که خیلیها مثل خودم شکار وصل شدن بودن و تا وصل شده، دانلود هم شروع شده. :n02:
والله این بندهخدا که به من SMS نداده بود. چون ندیده بودم که قبل از قعطی کسی هم اینجا خبر داده باشه به نظر مییاد که کسانی که خبردار شدن خیلی نبودن.نقل قول:
مشکلی هم که با این به اصطلاح تعمیراتش دارم این هست که تقریباً همیشه در اوج ترافیک و نیاز به مصرف شبکه رو قطع میکنه. اینجور پیش بره احتمال داره تعمیرات اساسیشون رو برای شب عید و روزهای اول تعطیلات عید هم بذارن که حسابی به مردم خوش بگذره.