منم دیگه نمیتونم دانلود کنم شبها،مگه میشه یه دفعه سرعت بیاد روی صفر کاربران یه دفعه که زیاد نشدن اونم توی همه شهرها به نظر من این سیاست جدیدشونه اگه اینجوری باشه دیگه شاتل فایده نداره دلمون به همون دانلود شبانه خوش بود که برداشتنش.
Printable View
منم دیگه نمیتونم دانلود کنم شبها،مگه میشه یه دفعه سرعت بیاد روی صفر کاربران یه دفعه که زیاد نشدن اونم توی همه شهرها به نظر من این سیاست جدیدشونه اگه اینجوری باشه دیگه شاتل فایده نداره دلمون به همون دانلود شبانه خوش بود که برداشتنش.
اینم گزارش وضعیت از چند شب اولی که دارم از شاتل سرویس میگیرم
دیشب سرعت خوب بود فقط چون لینک ها رو دستی گذاشته بودم دان کنه وتنظیم نکرده بودم ساعت 7 خاموش کنه از ساعت7تا9 حدود 600مگ از حجمم کم کرده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
کسی می دونه برای گرفتن نمایندگی شرکت شاتل یا صبا نت چیکار باید کنیم و هزینه چقدر می خواد؟
سلام
من 5 شبه دارم حدود 2.3 گیگ از رپید دانلود میکنم
پنجشنبه و جمعه سر هم 14 گیگ دانلود دارم
سرویس آرت 1
خوش بهالت شما دیگه ترکوندی.نقل قول:
سلام
من 5 شبه دارم حدود 2.3 گیگ از رپید دانلود میکنم
پنجشنبه و جمعه سر هم 14 گیگ دانلود دارم
سرویس آرت 1
یه کم شیرو ببند به ما هم برسه این پایین .:31:
سلام
دوستان بعد از چند ماه تو لیست رزرو بودن از شاتل با من تماس گرفتن برای بستن قرارداد. میخوام ببینم این قضیه کارت طلایی چیه اگه کسی لطف کنه برام بفرسته برای تخفیف اولیه ممنون میشم.:40:
نقل قول:
بنده از طرف خودم و بقیه دوستان خواستم تشکر ویژه بکنم از شرکت شاتل که واقعا بهترین سرویس جهان رو ارائه میده به ما . با سرویس 512 دیشب 48 مگ دانلود کردم شب قبلش هم 23 مگ بدون اینکه قطع بشم . حالا حساب کن ببین سرعت من چقدر بوده
ای بر پدرت لعنت با این سرویست
به مدت دوشب كه تقريبا صفر كيلو كيلو بر ميداريم :41::46:
:16:نقل قول:
اینو خوب اومدی.
من سرويس 512 دارم حالا 2روزه 256شده همه چيز يعني چي ؟؟؟؟؟؟/
تایید میشه.نقل قول:
جدیدا این کارو کرده.
اگه با چیز پی ان وصل باشید یا هر چیز دیگه ای که آی پی شما را تغییر بده صفحه لاگین واستون نمییاد.:31:
من هم از شیراز دقیقا 3 روز که با این مشکل مواجه شدمنقل قول:
خوبه اگه هنوز قرار بگیم سرعت خوبه یا سرعت بده و قرار نیست کسی بیاد بریم شکایت:41:
من میگم دیشب سرعت خوب بود و مشکلی نداشتم:5:
از سرور آمریکا و هلند نمیتونستم دانلود کنم ولی از یه سرور دیگه خیلی خوب بود:10:
اقا اگه قرار باشه شکایت کنیم من هستم اگه کس دیگه ای هم هست بگه
ينم گزارش وضعيت از چند شب اولي که دارم از شاتل سرويس ميگيرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديشب سرعت خوب بود فقط چون لينک ها رو دستي گذاشته بودم دان کنه وتنظيم نکرده بودم ساعت 7 خاموش کنه از ساعت7تا9 حدود 600مگ از حجمم کم کرده
منم هستم.چجوری اینترنتی?
من که 100% هستم...
من تو شیراز هستم و با 64 روی 7 دانلود میکنم...
آخه این انصافه؟؟؟:41:
نقل قول:
پایتم همه جوره
جمع شید یه حرکتی بکنیم
نظر بدید بینیم چه جوری
شکایات اینترنتی به هیچ جایی نمیرسه
باید چند نفری بشیم بریم سراغ خودشون ابتدا یک تهدیدی کنیم
شاید حواب داد
اینها اینقدر پول من و شما رو خوردن که سیر شدن دیگه اساسی
حروم خوری یه چیز عادی شده دیگه اینجا
خیلی جالبه من از سر شب کانکت بودم از ساعت 1:01 شروع کردم به دانلود سرعت عالی بود،ساعت 1:04 خودبخود دیسکانکت شد الان که وصل شدم سرعت اومده رو صفر، این مشخص میکنه این قضیه کاملا عمدیه و پائین بودن سرعت بخاطر شلوغی دروغ محضه.
سرعت من مه الان عالی شده
الان دارم با 4KB دانلود میکنم
من که راضیم
حداقل میشه با adsl 512K چت کرد
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
این که مشخصه دروغ میگننقل قول:
من دیشب تماس آنلاین داشتم با پشتیبانی
گفتم که سرعتم اومده پایین گفتش که تو مرکز شما ترافیک سنگینه !!!!!!!!!!
گفتم میزاشتی من بگم userم چیه بعد این رو برام paste میکردی!!
که دیگه بعد این این آقا حواب من رو ندادن
سرعت شبانه افتضاحه. اونم با لینک پریمیوم رپیدباز. واقعا که...
من که از سرور اختصاصی خودم با 4KB دارم دانلود میکنم چی بگم !!!!!!!!!!!!!!!
من که به زور همین صفحات P30 رو باز میکنم
Bandwidth monitor الان داره 3.2 kb رو نشون میده
افتضاح به معنی واقعی کلمه
دلم برای اونهایی که دارن مرتب به این ISP اضافه میشن میسوزه
اینجا مشهد !
512 اکو سرعت شبانه در حد جلبک ... :19:
حدود 14 کیلو بایت
بازم کابل پاره شده ؟ یا ... جر خورده ؟ :21:
تست خیلی جالبی بود !!!!!!!!!!!
ترافیک مرکز بالا هست
خودم نمیتونم از هیچ سایتی دانلود منم به راحتی
ولی !!!!!!!!!!!!!!!!
همه اینجا وضعشون خرابه ، مثل که فقط خودم امشب سرعتم خوبه!
البته با کانکشنی که حدود 20 ساعت به زحمت نگهش داشتم (از دیروز صبح تا حالا)!
اگه نامردا مثل دیشب قطعش نکنن و مودم یاری بده!
مدارکشم موجوددده:
سرعت دیشب قبل ساعت 6 ، صفر کیلوبایت بر ثانیه بود
شاتل مثل اینکه جز آزار چیزی بلد نیست!
اون از صفحه کاربری ، اینم از سرعت!:41:
و داستانهای شاتل همچنا ادامه دارد :
امشب میخوام یه داستان جدید براتون بگم .
تو speedtest.net که تست میزنم سرعت دانلود 512 هست (حالا موقع دانلود فایل نوسان داره که بماند) ، ولی یه چیز جالب سرعت آپلود به طرز جالبی اومده پایین جدود 10kbits/s با پشتیبانی که تماس گرفتم ، گفتم چرا سرعت آپلود اومده پایین در جواب گفت وقتی ترافیک بالاست فرقی نمیکنه آپلود و دانلود میاد پایین ، گفتم پس چرا دانلود تقریبا خوبه ؟ دیگه جوابی نشنیدم ، فکر کنم خوابش برد .
حالا دوستان من نگران این بنده خدا هستم که خوابش برده ، یکی زنگ بزنه بیدارش کنه ، میترسم گاز ذغال سنگ بگیرتش و خدای نکرده بلایی سرش بیاد :31:
سرعت دانلود DIAL UP از ECO128 بیشتره:31:
بله برای من هم همینجوری بود.دیشب تا ساعت 12 سرعت حدود 100 بود بعدش رسید به 5!!!با نوسان فراوان.دزدتر از شاتل به عمرم ندیده بودم.:19:نقل قول:
به نظر من از همین پیسی ورلد شروع کنیم دیگه از شاتل سرویس نگیریم و نگذاریم بقیه هم مثل ما سرشون کلاه بره یکی میخواد بره به این کارگردان هوش سیاه بگه اخه چرا میرید سراغ شرکت های حرمی که معلوم نیست رئیسش کیه بیایید اینا رو ببینید که دزدتر از شرکتهای حرمی هستند اگه اونا یهو پولو بالا میکشند اینا مثل زالو افتاند به جون مردم و خونشون رو اروم اروم میمکندنقل قول:
دیشب واسه اولین بار بیخیال دانلود شدم و کامپیوتر رو خاموش کردم اگه اینجوری بمونه عمرا شاتل نمیمونم.
الان زنگ زدم شاتل گفتم دانلود شبانه رو برداشتین سرعت رو صفره چرا یارو گفت نه مشکلی نداره شما همون موقع تماس بگیرید گفتم باشه شب زنگ میزنم بهت.
نقل قول:نقل قول:شانسم گفت 3 ماهه نگرفتم ، دیگه شارژ نمیکنم،نقل قول:
شاتلی ها بای بای :دی
دیشب من 20 مگ دانلود داشتم :دی
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
دوستم با 128 پارس آنلاین روز و شب 160 دانلود داره !
این دایل آپ هم نیست
از ایوب پرسیدن .... صبر از که آموختی ...؟ گفت از شاتل...!نه دایال آپ:دی
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
پــــــــــپنـــــــگش رو بــــبــیـــن :39:نقل قول:
:26:
به نظرتون چند صد سال دیگه میتونیم سرعت اولی رو داشته باشیم :دی
دوستان اینا دوره ای سرعت رو کم و زیاد می کنن
از دو هفته قبل از عید سرعت دانلود شبانه من داغون بود تا اول اردیبهشت در این مدت سرعت دانلود پسر عموم عالی بود
از اول اردیبهشت تا پریشب سرعت من توپ بود و هرشب بالای 1 گیگ دانلود می کردم اما دوباره داغون شده و سرعت دانلود دوستم زیاد شده
دیگه کلافه شدم:41:
(من و پسرعموم و دوستم خط ها مون از یه مرکز مخابراته و پیش شماره هامون هم یکیه)
من یکی واقعا موندم
باور نکردنی که این همه پول میدم از صبح ساعت 9 تا الان باز کردن صفحات هم سرعتش از 4 بالاتر نمیره
گور بابای سرعت ... من مشکل قطعی دارم وحشتناک .... زنگ می زنم پشتیبانی میشم نفر 20 ام .... شاتل داره خیلی بد میشه خدایی ...
توی هفته ی قبل کل دانلود من به 1 گیگ نرسید شبا ثابت با 400 byte/s دانلود میکنم :31:نقل قول:
نقل قول:
منم قبل عید 10 روز قطعی داشتم ! میگفتن مشکل از مخابراته ، ولی تحدیدشون کردم که دیگه ازتون سرویس نمیگیرم ، گفت با هاتون تماس میگیرم بعد 40 دقیقه وصل شد !!! :41::2::41:
تحدیدشون کردی؟نقل قول:
از چی؟:31:
بعد از کابل برگردون ، شبکه رو ارتقا دادن اساسی!:33:
آدم یاد سال اول ایرانسل میفته ، تا قطع میشد زنگ میزدی میگفتن داریم شبکه رو آپدیت میکنیم ، وصل که میشد گندتر از قبل!
البته شبانه فعلا که مال من خوبه (با همون کاری که قبلا گفتم) ولی میدونم اگه یه بار مودمو خاموش کنم به سرعت هایی در حد بایت خواهم رسید!
نقل قول::31::31::31:نقل قول:
ولی تحدیدشون کردم که دیگه ازتون سرویس نمیگیرم