سرعت شبانش درسته!مال منم 250 تا 350س.البته یه سری لینکا هست که یه نوع باگ حساب میشه سرعت تا 700 800 میره:n02:نقل قول:
سرعت روزانه بین 800 تا 1مگ هستش.اگه شبانش 800 بود که همه میگرفتن.با عقل جور در نمیاد.
جوش نزن :n09:
Printable View
سرعت شبانش درسته!مال منم 250 تا 350س.البته یه سری لینکا هست که یه نوع باگ حساب میشه سرعت تا 700 800 میره:n02:نقل قول:
سرعت روزانه بین 800 تا 1مگ هستش.اگه شبانش 800 بود که همه میگرفتن.با عقل جور در نمیاد.
جوش نزن :n09:
دوستان من یک مودم دی لینک گرفتم کارت تخفیف 200/000 ریالی داره بدرد کسی نمیخوره نصف قیمت میدم
4 مگ شبانش چند کیلو میده؟؟؟ کدوم لینک ها رو میگین؟؟نقل قول:
روی 160 کیلو بایته سرعت دانلودش.نقل قول:
دوستان شما با چیزشکن میتونید وارد ف.ی.سبوک بشید؟
من پیدا نکردم دوست عزیز میشه خودتون توضیح بدید ؟ تشکرنقل قول:
(تغییر مدولاسیون و پیدا کردن mtu)نقل قول:
برای mtu
از استارت راین رو باز کنید و تایپ کنید cmd
در صفحه باز شده تایپ کنید
ping 4.2.2.4 -f -l 1492
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما باید از عدد 1492 هی کم کنیم تا جواب...بگیریم
عدد بدست آمده رو با 28 جمع می کنیم
ping 4.2.2.4 -f -l 1272 + 28 = 1300 = mtu
خوب این عدد رو در مودم قسمت mtu وارد می کنیم و ذخیره می کنیم
در Interface Setup پایین صفحه
NAT فعال باشه
اون عدد در TCP MTU Option میذارین
TCP MSS Option هم 50 تا از او عدد کمتر باشه
تغییر مدولاسیون هر کدوم رو امتحان کنید و بعد برید استاتوس مودم ببینید کدوم بهتره
adsl mode :
adsl+2
adsl
gmdt
adsl type:
annex m
و این دوتا برای dns
217.218.127.127
217.218.155.155
محدودیت سرعت شبانه
خوب شب که میشه سرور سرویس دهنده ما برای سرویس هایی که دانلود شبانه رایگان داره سرعت رو محدود می کنه ولی برای بقیه سرور ها نه
حالا ما بخوایم این وسط یه سرور پ ر ا ک س ی بزاریم چی میشه.خوب سرور ای اس پی برای سرور های vps هیچ گونه محدودیتی نداره
شما می تونید پ ر ا ک س ی پیدا کنید که یکم دردسر داره یا میتونید هاست دانلود ویندوزی بخرید
و خیلی راحت از تمام پهنای باندتون استفاده کنید دارم می گم از تمام پهنای باندتون یعنی شما سرعتتون بیشتر نمیشه فقط از تمام حقتون استفاده می کنید.
بهتره 1 روز یا 2 روز برای تست از کسایی که هاست دانلود می فروشند وقت برای تست بگیرید و خودتون تست کنید
نقل قول:
170 تا 180
من یه چند ماه پیش واسه 2 هفته کاربر آسیاشت بودم ! پینگم با سرورهای داخلی 350 و خارجی 450 تا 600 بود ! حالا خارجی به کنار ولی سرورهای داخلی هم هر چی تماس گرفتم گفتن همین نرماله ! الان دیدم توی سایتشون جدیدا زدن حداکثر پینگ با داخل 150 میلی ثانیه هست ! من خوزستان هستم می خواستم اگر واقعا پینگ تغییری کرده و حداقل پینگ با سرورهای داخلی مناسب هست برگردم ! نظرتون چیه ؟ :n13: لطفا قیمت هر گیگ اضافه واسه شبکه ملی اطلاعات رو هم بگید ؟ اینترانت که ارائه میدن ؟ :n13: تشکر :n16:
دوستان, سرویس های نامحدود 128 یا 256 بعد از حداقل حجم مشخص شده, سرعتشون رو چند میاد؟
پینگ فوق العاده اسیاترررررر
از 4.2.2.4 هم که همینه
رفتیم 150-160 پول پای انلاین فیفا15 دادیم انلاین بازی کنیم با این پینگ اشغال اسیاتک با صحنه اهسته طرفیم تو بازی بعد این دزدا هی پول میکشن رو سرویس مزخرفشون به جای بهتر شدن از همه نظر بدتر میشه
====
دیگه بعد 7-8 سال دیگه غیرقابل تحمل شده ... میخوام شرکت عوض کنم ولی بدبختی میترسم یه ماه طول بکشه بی اینترنتم که نمیشه . الان بخوایم بگیم خط از رانژه در بیارن هنوز مثه قبل طولش میدن یا سریع جمع میکنن ؟ قبلا که تو تاپیک میگفتن به یه ماه هم میکشه کسی جدیدا تجربه داشته ؟چقدر طول کشیده ؟
قانونا ۷۲ ساعت تخلیه
با رفتن به مرکز مخابراتی سریعتر هم میشه
اصن هر چیزی رو اینجا پیگیر نباشی لفت میدن
مورد بوده طرف چن ماه رانژه مونده بوده
چون طرف پیگیر نبوده و خط رو برای نت لازم نداشته
بعد از چن ماه دیده هنوز تخلیه نشده
فعلا صبا نت و آسیاتک زدن جاده خاکی
احتمالا بخاطر گرفتن یوزر زیاده
بهتره تخلیه کنن کاربرا
اگه شرکت دیگه هم خراب شده بگین
با این وضعیت بیشتر از یه ماه نباید گرفت از شرکتا
سوال منم هستنقل قول:
اگه منظورت نامحدود برنزی باشه که میشه یک سوم. من 1 مگ برنزی دارم بعد از حجم تبادل که 120 تا 140 کیلو بایت میده میاد روی 40 تا 55. حالا شما خودت 128 رو حساب کن!نقل قول:
با این حساب 128 سرعت دانلود باید 16 باشه و بعد محدودیت هم 8 !!!نقل قول:
دایال آپ سرعتش بیشتره !
همینطوره. تازه اینی که میگم تقسیم بر سه میشه از دید خودشون قانونیش باید تقسیم به 8 بشه! یعنی شما 256 رو تقسیم به 8 کنی میشه 32 که این سرعت اسمی شماست. بعد از اینکه از حق تبادلت با این سرعت استفاده کردی همین 32 هم قانونا باید تقسیم بر 8 بشه!! چون ضریب اشتراک نامحدود برنزی 1 به 8 میشه! حالا اینا بهمون حال میدن دقیقا تقسیم بر 8 نمیکنن. اونم به نظر من بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره. مثلا همین 1 مگ نامحدود برنزی که من دارم استفاده میکنم و میگم بعد از تموم شدن حق تبادلم سرعت میاد بین 40 تا 55 رو یه عده همین سرویس رو تو همین فروم میامدن میگفتن سرعتمون میاد رو 10 وایمیسه!!نقل قول:
اینی که شما میگی میشه یک شانزدهم نه یک هشتم !نقل قول:
کجای دنیا اینترنتو صدبرار قیمت جهانی میفروشن و بعدش همونم با سرعت یک سوم قرارداد تحویل مشتری میدن ، میشه حال دادن به مشتری ؟!!!
دوستان کسی نیست لطف کنه پاسخ بده ... :n16:نقل قول:
10 مگ شهاب آسیادزد رو دارم. سرعت دانلودم از سایت های خارجی حداکثر 80 کیلوبایت هست؟ چیکار باید کنم من؟ سرعت بقیه هم همینه؟
اگه سرعت داخلیت خوبه. از وی. پی ان. داخلی استفاده کننقل قول:
با پ ر ا ک س ی داخلی هم امتحان کن
ممنون از راهنمایی شما. این ها را از کجا می تونم بگیرم؟ همه مگه خارجی نیستن؟نقل قول:
نقل قول:
سرعت به 16 میرسه
یه نفر بامرام جواب ما رو هم بده دوستان ... :n01::n16:نقل قول:
تا چند روز پیش پینگ با 4.2.2.4 تا 150 هم اومده بود ولی الان روی 260 - 270 ئه. قبلا واسه من روی 350 بود. پینگ با داخل فکر نکنم از 90 دیگه بالاتر رفته باشه برای من. مگر اینکه مشکل سراسری بوده باشه.نقل قول:
کلا مثل اینکه هر جایی یجوریه ! ، احتمالا آسیاتک وضع ش تو خوزستان خرابه با این توصیفاتی که شما کردی.
80 کیلوبایت ؟ ، نه منم همین سرویس رو دارم حداقل 3 برابر این سرعت رو میده از سرور خارجی. حتما با پشتیبانی تماس بگیر، مشکلت رو بگو ببین چی میگن.نقل قول:
از دوستان کسی از تجهیزاتی که برا نصب adsl تو مرکز مخابراتی روی خط تلفن نصب میشه اطلاع داره؟
من خط تلفنم یدفعه نویز شدیدی میفته روش مشخص شده از تجهیزات adsl هست که رو خط تلفن نصب شده حالا من خواستم درخواست تعویض پورت بدم ولی میخوام مطمئن بشم که قطعه دیگه ای توی مرکز مخابراتی یا حتی شرکت ارائه دهنده adsl هم هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟
سلام
من کولاک 6 گیگ ذارم سرختم از دیروز به 20 رسیده روزانه و شبانه فرقی نمی کنه مشکل از کجاست ؟
اینکه پهنای باندو تقسیم بر 8 کنی و بشه سرعت دانلودت طبیعیه. تو سرویسهای نامحدود این فاکتور رو رعایت میکنند. ولی اینکه همین سرعت دانلودت رو بین 8 نفر تقسیم کنند میشه غیر طبیعی! سرویسهای مخابرات خوب بودن که متاسفانه دیگه ارائه نمیدن. خود من 1 مگ نامحدود میگرفتم 24 ساعته سرعت اسمی دانلود میکردم اونم با ماهی 46 هزار تومن! الان باید ماهی حدود 70 بدم با این وضعیت افتضاح! البته این ضریب یک به 8 برای سرویسهای نامحدود برنزیه. مثلا شما میتونی ماهی حدود فکر میکنم 170 بدی ولی 1 مگ نامحدود طلایی بگیری که باز اونم ضریبش یک به چهاره!نقل قول:
منم منظورم یک سوم سرعت اسمی بود !نقل قول:
ببین من وقتی ماهی 40 هزار واسه سرویس 512 میدم ، توقع دارم سرعتم 60کیلوبایت باشه نه 20k !
سلام دوستان والا من واسه بار اول 2مگ بستم که سرعت 250 بود .ماه دوم 1مگ بستم باز 250 بود حالا تو ماه 5 هستم 256 بستم باز 250 میده
نقل قول:
فک کنم سرعت شبانه رایگانش فرق میکنه..
البته اگه سرویس شما شبانه رایگان داشته باشه..
دقیقاً !!
سرعتتون بستگی به کیفیت خط تا مرکز مخابراتی و تجهیزاتش داره ..
ما هم از 128 تا 10 مگ بهمون 700-800 میده و فقط شبانه هست که متفاوت هست .. :n01:
دوستان اسیاتک سرویس نامحدود بره استفاده خونگی داره؟هزینش چقدره؟
اسیاتک دیگه ماهیانه داره قیمتهاش را بالا میبره الان میخواستم تمدید کنم منصرف شدم
پیشنهاد میکنم اصلا از نامحدود استفاده نکنید .. به دلیل سرعت پایین و ثابت و هزینه بالا .. اگر از دانلود رایگان شبانه استفاده کنید بهتره ..نقل قول:
اینجور گفتند که میخوان قیمتاشون رو به حد استاندارد برسونن !!! -_-نقل قول:
عزیز من کدوم استاندارد مگه تا الان داشته ارزونتر از جاهای دیگه می داده که تازه میخواد استاندارد کنندنقل قول:
الان اینترانت رو 25 درصد گرون کرده طرح محدودش حذف کرده این الان استاندارد کرده:n04::n04:
مملکت همه با هم دزد تشریف دارند دولت هم که خیر سرش باید نظارت بکنه بیشتر دفاع میکننه از این دزدی ها
من فقط صحبتاشون رو نقل کردم ! مگه خودشون از دولت نیستن ؟! منظورم سرمایه داراشون هست :n06:نقل قول:
استاندارد تو گور عمه شون بودهنقل قول:
اینترانت 2 مگ با 160 گیگ یکماه پیش 60 تومن بود الان فاکتور زده 80 تومن
همینو الان بیست نت مخابرات 42 تومن میده
زیاد سرعت دانلود برام مهم نیست فقط میخوام تا پایان ماه هی حجم نخرم بیشتر وبگردی میکنم چه طرحی خوبه؟نقل قول:
ماه پیش من 256 محدود داشتم سرعت شبانه از اکسپرس لیچ 300 تا 400 بود بعد این ماه 512 گرفتم شده 60! فقط یه شب در هفته اینطوری درست میشه سرعتش ... امیدوارم برای چند روز دیگه که 256 گرفتم مثل قبل بشه:n22: