حداقل قیافش از اون دیوانه بهتره....
حداقل قیافش از اون دیوانه بهتره....
و البته باد گلو هم نمیزه !!!!!!!!!!
ولی خب بازیکن بزرگی معرفی کرده و خدا کنه تو پرسپولیس هم موفق باشه
در گفتوگو با فارس
زادمهر: تاپمولر گزينه بهتري براي هدايت پرسپوليس است
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: اگر اختلاف مالي نباشد تاپ مولر گزينه خوبي براي مربيگري خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا زادمهر در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره مذاكره باشگاه پرسپوليس با لوكا پروزوويچ و تاپ مولر براي هدايت اين تيم اظهار داشت: به نظرم هر دو مربي از توانايي بالايي برخوردار هستند ولي براي اينكه موفق شوند بايد امكانات لازم را در اختيار آنها گذاشت.
وي افزود: وقتي مي خواهيم از مربيان خوب خارجي استفاده كنيم بايد امكانات را در اختيارشان بگذاريم و گرنه حضور مربي خارجي فايده اي ندارد.
زادمهر ادامه داد: آنچه مهمتر از توانايي اين مربيان است، تحمل باشگاه بايد براي نتيجه گيري است كه بايد بالا باشد. اين طور نباشد كه با سه باخت نگران شوند و بخواهند تغيير ايجاد كنند. اين مربيان هر كدام كه انتخاب شوند فرصت زيادي براي آماده سازي تيم ندارند. 45 روز فرصت دارند تا تيم را تمرين دهند و تيم هاي ايراني را بشناسند.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: مربي خارجي مناسب خوب است به شرطي كه به او زمان داده شود. كارنامه اين دو مربي موفق بوده و بايد ديد با كدام يك توافق مالي صورت مي گيرد.
زادمهر در پاسخ به اين سئوال كه وي كدام مربي را براي پرسپوليس مناسبتر مي داند گفت: هر دو مربي خوب هستند اما اگر اختلاف مالي بالا نباشد تاپ مولر مي تواند مناسبتر باشد.
احتمال فسخ قرارداد اشپيتين با پرسپوليسابرارورزشی: روز شنبه گذشته قرار بود مديرعامل پرسپوليس ۴۰ درصد از پيش قرارداد اشپيتين آرفى را به او پرداخت كند اما اين موضوع عملى نشد تا شايعات مختلفى در مورد جدايى اين بازيكن مطرح شود.مدير برنامه هاى آرفى براى دريافت ۴۰ درصد از پيش قرارداد او به باشگاه پرسپوليس رفت اما وجود برخى مشكلات مالى موجب شد مدير برنامه هاى آرفى بدون نتيجه باشگاه پرسپوليس را ترك كند.اين موضوع ممكن است تبعاتى منفى براى پرسپوليس داشته باشد و آرفى كه چند تيم ديگر را خواهان خود مى بيند شايد در نهايت از جمع سرخپوشان جدا شود
مولر: منتظر پاسخ مديران پرسپوليس هستم
کانون هواداران پرسپولیس: كلاوس تاپ مولر گفت: پس از آخرين جلسه با مسوولان باشگاه پرسپوليس پيشنهاداتم را ارائه كردم و از اين پس منتظر هستم تا پاسخ آنها را بشنوم. كلاوس تاپ مولر پس از آخرين جلسهاش با مسوولان باشگاه پرسپوليس كه عصر امروز برگزار شد، پيرامون مسائل مطرح شده در اين جلسه اظهار كرد: همه صحبتهايم را با مسوولان باشگاه پرسپوليس مطرح كردم و پيشنهادات و درخواستهايم را نيز به آنها ارائه كردم و از اين پس منتظر پاسخ آنها هستم. وي افزود: شرايط بد نيست. پس از بازديد از محل تمرين تيم پرسپوليس و صحبتهايي كه در اين خصوص انجام شد، ظاهرا هنوز محل قطعي و ثابتي براي تمرين اين تيم در فصل پيش رو تعيين نشده است اما باشگاه اين مساله را باز گذاشت تا شرايط آن در آينده نزديك مشخص شود اما بقيه موارد را نسبتا خوب ارزيابي كردم.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر شناختش از فوتبال ايران و تيم پرسپوليس تصريح كرد: فوتبال ايران را تا حدودي ميشناسم و البته به تيم پرسپوليس نيز آشنايي نسبي دارم. برخي بازيكنان اين تيم از جمله علي كريمي را به خوبي ميشناسم. حتي مهدي مهدوي كيا را خودم به تيم بوخوم آوردم. لذا فكر ميكنم از اين نظر مشكلي نداشته باشم.
تاپ مولر همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا حواشي فوتبال ايران كه معمولا ميتواند عملكرد هر مربياي را تحت تاثير قرار دهد را ميشناسيد و نسبت به آن آشنا هستيد به ايسنا گفت: اين مساله را مسوولان باشگاه نيز با من درميان گذاشتند و پيرامون آن اظهار ناخرسندي كردند كه من به آنها هم پاسخ دادم. فكر ميكنم تجربهي بسيارم در فوتبال جواب محكمي در برابر اين مساله است. بنابراين بعيد ميدانم اين طور مشكلات در هر سطحي هم كه باشد در مقابل تجربهاي كه من دارم بتواند براي تيمم تاثيرگذار باشد.
خوب من یه چند روز و هفته ای بخاطر این مسائل انتخاباتی و تقلب و ... از پرسپولیس به دور بودم ... الان بازیکنایی که خریده کی ها هستند ؟
آشنایی با گزینه کروات سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس / لوکا پرزوویچ
کانون هواداران پرسپولیس: لوکا پرزوویچ، یکی از گزینههای سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس تجربه سه سال فعالیت در فوتبال آسیا را دارد و تیمهای السد قطر و تیم ملی بحرین را هدایت کرده است. لوکا پرزوویچ 57 ساله فوتبال حرفهای خود را از سال 1969 در تیم "هایدوک اشپیلت" یوگسلاوی آغاز کرد. او تا سال 1980 در این تیم حضور داشت و سپس تصمیم به بازی در لیگهای خارجی گرفت. لوکا تیم "اندرلشت" بلژیک را برای ادامه بازی انتخاب کرد و تا سال 1986 این تیم را همراهی کرد. پرزوویچ در سال 1986 مجددا به یوگسلاوی بازگشت و بازهم به تیم هایدوک اشپیلت پیوست. فصل 88-1987 آخرین فصل فوتبالی لوکا پرزوویچ بود و او در این سال رسما با دنیای فوتبال خداحافظی کرد. لوکا طی سالهای 1974 تا 1983 عضو تیم ملی یوگسلاوی بود و 17 بازی نیز برای این تیم انجام داد.
لوکا پرزوویچ دو سال پس از خداحافظی از دنیای فوتبال به جرگه مربیان پیوست و در سال 1990 هدایت تیم هایدوک اشپیلت را برعهده گرفت، همکاری کوتاه مدت او با تیم زادگاهش به دوری دوساله وی از دنیای فوتبال منجر شد. لوکا در سال 1992 هدایت تیم اندرلشت بلژیک را برعهده گرفت و تا پایان فصل این تیم هدایت کرد. "خنک" بلژیک دیگری تیمی بود که پرزوویچ طی سالهای 1993 تا 1994 در آن حضور داشت.
مارسی فرانسه مهمترین تیمی است که لوکا پرزوویچ هدایت آن را برعهده داشته است. او در سال 1995 به مارسی رفت اما خیلی زود همکاریش با این تیم به پایان رسید. او تا سال 1997 به دور از فوتبال بود تا اینکه مسئولیت فنی تیم "گنجربیرلیغی" ترکیه را پذیرفت. وی در سال 98 دوباره به بلژیک برگشت و این بار سرمربی تیم "استانداردلیژ" شد. او در کارنامهاش سابقه هدایت تیم شارلروا بلژیک را نیز دارد.
در تمام این سالها افتخار چشمگیری در فوتبال اروپا نصیب پرزوویچ نشد تا اینکه او در سال 2003 تصمیم به حضور در فوتبال آسیا گرفت. وی در این مدت یکبار با تیم السد قهرمان لیگ قطر شد و پس از آن به تیم ملی بحرین رفت. حضور دوساله در تیم ملی بحرین و ناکامی در راهیابی به جام جهانی 2006 فصل آخر مربیگری پزوویچ است. او این بار پس از سه سال دوری از فوتبال به دنبال مربیگری پرسپولیس است.
به نظرم تاپ مولر گزینه بهتریه واسه پرسپولیس,بایرلورکوزنو نایب قهرمان اروپا کرده.مربی مهدوی کیا هم بوده.
این عمو سیبیلو که زیاد خوب به نظر نمیادش
باز تاپ مولر یه زمانی یه افتخاری داشته:دی
ولی این بابا3ساله اصلا مربی گری نکرده
من كه ميگم به خاطر همين مسائل ما هم بيام كلا اينا رو تحريم كنيمنقل قول:
يعني نه ديگه به استاديوم ها بريم نه ديگه حمايت شون كنيم و ......
ميدونيد چه ضرري مي كنه اين دولت :5:
نه اصلا ریش نداره:دینقل قول:
همون طور که کامیون کامیون طرفدار واسه ماموت میارن ، یه سری هم با کامیون به عنوان طرفدار اینا میارن ... شما برین ولی شعار بدین ، شعار هایی که در حضور هزاران گـــارد نمیشه داد ...نقل قول:
من كه ميگم به خاطر همين مسائل ما هم بيام كلا اينا رو تحريم كنيم
يعني نه ديگه به استاديوم ها بريم نه ديگه حمايت شون كنيم و ......
ميدونيد چه ضرري مي كنه اين دولت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اخبار فعلا در حد شايعست : هر روز حرف روز قبل تکذيب ميشه : تا 15 مرداد بايد صبر کرد ! همه دارن آماده ميشن : پرسپوليس ...
نيكبخت واحدي در ليگ برتر ماندني شدفارس: كميته انضباطي حضور هافبك تيم فوتبال پرسپوليس در ليگ دسته اول به دليل كسب امتياز منفي را تكذيب كرد.
در چند روز گذشته خبرهاي ضد و نقيضي در ارتباط با اينكه عليرضا نيكبخت واحدي به دليل كسب 150 امتياز منفي از سوي كميته انضباطي و بر طبق منشور اخلاقي سازمان ليگ نمي تواند در ليگ برتر بازي كند و بايد فصل آينده راهي ليگ دسته اول شود، منتشر شده است.
مجتبي شريفي با تكذيب اين خبر اظهار داشت: "كميته انضباطي تا به حال هيچ خبري در ارتباط با امتيازهاي منفي بازيكنان و مربيان اعلام نكرده است و اين خبر صحت ندارد. بنابراين اين بازيكن مشكلي براي بازي در ليگ برتر ندارد. "
گفته مي شود امتياز نيكبخت واحدي 120 امتياز منفي است نه 150 امتياز
وضعیت خیلی داغونه
سرمربی هم که هی میگن 24 ساعت دیگه
الان هم که یه گزینه جدید اضافه کردن
ولی این مربی کرواتع خیلی ضایع است
اصلا سابقه خوبی نداره
بالاخره کی مربی شد؟
پست تکراری:
فصل 88 - 89 یکی از سیاه ترین و بدترین فصلهای تیم فوتبال و کل باشگاه پرسپولیس خواهد بود.
دیدیم که جریان حبیب کاشانی هم فقط و فقط یه جو سازی تبلیغاتی و یک دروغ دیگه (!!!!!) بود که تنها هدفی که داشتن رای جمع کردن بود.
تنها آیدی هم که برای ما داشت 1 ماه حاشیه و کار نکردن و از دست رفتن بازیکنان و 1001 کوفت دیگه بود که باید تاوانش رو بدیم.
با این وضع هیچ امیدی به آینده نیست.
رده بالای 10 توی جدول. شانس بیاریم بالای 15 نشه!
اینجا انقدر جو قدرت همه رو گرفته که الان که فوتبال سیاسی شده دیگه باید از ریشه عوض بشه ... الان بسکتبال و والیبال ایران هنوز انقدر سیاسی نشده و به همین دلیل موفقه ... ولی فوتبال چه در سطح لیگ و داخلی و چه در سطح بین المللی گند زده ...
خوبه یه سری به سایت باشگاه بزنید
و ببنید چه تشکری و تبرکی به از احمد محمودی نژاد گفتن
من که دیگه بیخیال استادیوم شدم
همه چیز سیاسی شده
نميشه گفت که در اين شرايط کسي که نره ورزشگاه بي تعصبه : همه چي درهم برهم شده
چی رو به اسم این دولت تموم کردن ؟ این که تو تهران از عربستان می بازیم ؟ یا اینکه تیم های باشگاهی مون عین نقل و نبات از اعراب می بازن ؟ اینکه توی گروه خودمون از 5 تیم 4ام می شیم ؟
وقتی کفاشیان که هیچی از فوتبال نمی دونه بیاد جای صفایی فراهانی و فراهانی رو دستگیر بکنند همین میشه ...
کاشانی در گفتگو با مهر :با این شرایط حضورم در پرسپولیس منتفی است/ نه حکم داشتم نه دعوتنامهمدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه هنوز حکمی برای حضور در هیئت مدیره جدید این باشگاه دریافت نکرده است گفت: برای نشست امروز هیئت مدیره تلفنی از دفتر یکی از اعضا از من دعوت شد اما به دلیل اینکه نه حکم داشتم نه دعوتنامه رسمی در این نشست شرکت نکردم.حبیب کاشانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: بنده برای حضور در هیئت مدیره پرسپولیس و مدیرعاملی این باشگاه که اعضای هیئت مدیره مصوب کرده بودند تا به حال هیچ حکمی دریافت نکرده ام و به همین خاطر در نشست امروز هم حضور نیافتم.
وی ادامه داد: اصولا برای حضور در نشست هیئت مدیره اولا باید دعوتنامه رسمی ارسال شود و دوم اینکه باید دستور و موضوع جلسه نیز به اعضا اعلام شود تا با اعضا با آمادگی حضور یابند اما روز یکشنبه از دفتر یکی از اعضا با دفتر بنده تماس گرفتند و خواستار حضورم در جلسه هیئت مدیره شدند که بنا بردلایلی که اشاره کردم در این نشست حاضر نشدم.
کاشانی در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر که " با وجود اعلام شدن خبر رسمی حضور شما در هیئت مدیره پرسپولیس و عدم صدور حکم آیا بازهم با این شرایط ادامه خواهید داد؟" گفت: وقتی بنده هنوز حکمی دریافت نکرده ام حضورم در هیئت مدیره معنی دار نیست و تصور می کنم اگر شرایط به همین منوال ادامه داشته باشد حضورم درهیئت مدیره پرسپولیس منتفی خواهد بود.
حبیب کاشانی قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری با مصوبه هیئت مدیره پرسپولیس و اعلام رسمی سازمان تربیت بدنی به عنوان عضو جدید هیئت مدیره این باشگاه و البته مدیرعامل معرفی شد اما خبرمدیرعاملی وی خیلی سریع تکذیب شد و حکم عضویت درهیئت مدیره هم که هنوز صادرنشده است.
این همه خوشحال شدیم که مولر میشه آخرش هم پرزوویچ آوردن
آخه این مربیای آشغالی چه کمکی به پرسپولیس می کنن؟؟
من نمیدونم چرا برای دوستان درس عبرت نمیشه
خداییش تا بحال در زمینه ملی و باشگاهی چند صد بار اسم مربی های بزرگ را اوردند بعد که همه را خوشحال کردند رفتند خزو خیل اوردند؟؟
بازم شما تا اسم بزرگ میگن باورتون میشه؟
نقل قول:باز هم نميشه باور کرد : آخرش يهو ديدي اين استيلي رو آوردننقل قول:
من نمیدونم چرا برای دوستان درس عبرت نمیشه
خداییش تا بحال در زمینه ملی و باشگاهی چند صد بار اسم مربی های بزرگ را اوردند بعد که همه را خوشحال کردند رفتند خزو خیل اوردند؟؟
بازم شما تا اسم بزرگ میگن باورتون میشه؟
از عيد تا حالا 13 ادامه داره
الونگ الونگ در آستانه عقد قرارداد با تیم فوتبال پرسپولیس
به دنبال حضور ابراهیم توره در تیم فوتبال سپاهان اصفهان، الونگ الونگ کامرونی از این تیم جدا شد تا در آستانه بازگشت دوباره به تیم پرسپولیس قرار گیرد.
در فصل گذشته چهار بازیکن خارجی به نامهای عماد محمدرضا، آرماندو دسا، عبدالوهاب ابوالهیل و الونگ الونگ تیم فوتبال سپاهان اصفهان را در مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا همراهی می کردند.
با توجه به حضور ابراهیم توره در تیم سپاهان از بین این چهار بازیکن باید یک نفر از جمع زردپوشان اصفهانی خارج می شد. با تصمیم امیر قلعه نویی از بین عبدالوهاب ابوالهیل و الونگ الونگ، نام هافبک کامرونی از فهرست تیم سپاهان خارج شد. این در حالی بود که الونگ تا پایان فصل 89 - 1388 با تیم سپاهان قرارداد داشت.
الونگ که با جدایی از تیم فوتبال سپاهان دیگر قصد بازی در لیگ ایران را نداشت زمانی که با پیشنهاد مسئولان پرسپولیس روبرو شد، از تصمیم خود صرفنظر کرد و تصمیم به ماندن در ایران گرفت. او موافقت خود را برای بازی در تیم پرسپولیس اعلام کرده اما هنوز قراردادی را با این تیم به امضا نرسانده است
به جای کی میخواد بازی بکنه تو هافبک دفاعی؟:دی
راستی مازیار میره یا میمونه؟
فصل سیاه پرسپولیس در راه است.
اندکی صبر ، بدترین فصل نزدیک است...
احتمال زیاد از سال دیگه هم سهمیه ایران به 1 تیم کاهش پیدا میکنه.
چون با این فوتبال سیاسی که راه انداختن احتمال خیلی زیاد میشه که سهمیه رو ازمون بگیرن.
واقعا هم حقمون نیست! الان فکر کنم باشگاههای افغانستان هم بهتر و ورزشی تر از تیمهای ما شدن!
اگه با این وضعیت فقط یک فصل بد نخواهیم داشت ... حداقل سه فصل بدبختی دیگر هم در فوتبال ایران دیده خواهد شد
شیث رضائی دوساله بست
کانون هواداران پرسپولیس : شیث رضائی با حضور در باشگاه قرارداد نهائی خود را امضاء کرد.
شیث رضائی مدافع متعصب و محبوب سرخپوشان امروز با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرارداد دو سالهای را منعقد کرد.
شیث که سابقه کاپیتانی پرسپولیس را نیز داراست فصل پیش از باشگاه محبوب خود جدا شده ولی امسال به خانه اصلی خود بازگشت.
شیث در گفتوگوی کوتاهی بعد از عقد قرار داد ضمن ابراز خوشحالی و تشکر از فراهم نمودن شرایط بازگشت به تیم محبوبش اعلام کرد امسال قصد دارد بهترین بازیهای خود را برای پرسپولیس انجام داده تا بتواند بخش از محبتهای هواداران را جبران نماید.
باقريها با پرسپوليس تمديد كرد
کانون هواداران پرسپولیس : نبيا... باقريها امروز با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه پرسپوليس قرارداد مالي خود را به مدت يك فصل ديگر با سرخپوشان تمديد كرد.
پيش از اين اعلام شده بود از امروز بازيكناني كه حضورشان در باشگاه براي فصل بعد نهايي شده است با حضور در دفتر مديرعامل قراردادهاي رسمي خود را براي ثبت در هيات فوتبال به امضا خواهند رساند.
باز یک نام بزرگ دیگر مطرح شد؛ هنری میشل هم به صف مربیان پرسپولیس پیوست
کانون هواداران پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس تهران بعد از منتفی شدن حضور تاپ مولر خبر از مذاکره با هنری میشل مربی سرشناس فرانسوی می دهد.
باشگاه پرسپولیس تهران در این فصل کانون اخبار داغ بوده و هر بار مدیران این باشگاه نام یک مربی سرشناس را برای قرار گرفتن روی نیمکت این تیم اعلام کردهاند. بعد از این که در ابتدا نام برند شوستر اعلام شد و مذاکرات در همان ابتدا به بن بست رسید، تاپ مولر و پروزویچ به ایران سفر کردند که البته باشگاه پرسپولیس روی تاپ مولر علاقه نشان داد، ولی این مربی نیز بنابه دلایلی نتوانست با پرسپولیس قرارداد امضا کند. مدیران پرسپولیس که علاقه شدیدی به جذب مریبان صاحب نام حداقل در حد حرف نشان دادهاند، این بار بلافاصله بعد از منفی شدن حضور تاپ مولر یک اسم بزرگ دیگر را اعلام کردند و صحبت از مذاکره با هنری میشل فرانسوی دادند.
مذاکرات اولیه باشگاه پرسپولیس و هنری میشل ظاهرا به صورت تلفنی انجام شده، اما مدیران پرسپولیس تنها به این گزینه اکتفا نکرده اند و به دنبال مربیان دیگر هم هستند.
گفتنی است؛ هنری میشل در سال 1986 هدایت تیم تیم ملی فرانسه در جام جهانی را بر عهده داشت و با این تیم عنوان سومی جهان را به دست آورد.
باز یک نام بزرگ دیگر مطرح شد؛ هنری میشل هم به صف مربیان پرسپولیس پیوست
کانون هواداران پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس تهران بعد از منتفی شدن حضور تاپ مولر خبر از مذاکره با هنری میشل مربی سرشناس فرانسوی می دهد.
باشگاه پرسپولیس تهران در این فصل کانون اخبار داغ بوده و هر بار مدیران این باشگاه نام یک مربی سرشناس را برای قرار گرفتن روی نیمکت این تیم اعلام کردهاند. بعد از این که در ابتدا نام برند شوستر اعلام شد و مذاکرات در همان ابتدا به بن بست رسید، تاپ مولر و پروزویچ به ایران سفر کردند که البته باشگاه پرسپولیس روی تاپ مولر علاقه نشان داد، ولی این مربی نیز بنابه دلایلی نتوانست با پرسپولیس قرارداد امضا کند. مدیران پرسپولیس که علاقه شدیدی به جذب مریبان صاحب نام حداقل در حد حرف نشان دادهاند، این بار بلافاصله بعد از منفی شدن حضور تاپ مولر یک اسم بزرگ دیگر را اعلام کردند و صحبت از مذاکره با هنری میشل فرانسوی دادند.
مذاکرات اولیه باشگاه پرسپولیس و هنری میشل ظاهرا به صورت تلفنی انجام شده، اما مدیران پرسپولیس تنها به این گزینه اکتفا نکرده اند و به دنبال مربیان دیگر هم هستند.
گفتنی است؛ هنری میشل در سال 1986 هدایت تیم تیم ملی فرانسه در جام جهانی را بر عهده داشت و با این تیم عنوان سومی جهان را به دست آورد.
بدترین فصل پرسپولیس در راه است.
چرا دوبار دوبار خبر می دی؟!دی
ااااا
تکرار شده متوجه نشدم!!!
مذاكره مدير برنامههاي اشپيتم آرفي با انصاريفرد
کانون هواداران پرسپولیس : مدير برنامه هاي اشپيتيم آرفي كه موفق به دريافت بخشي از رقم قرارداد اين بازيكن نشده است عصر امروز(سه شنبه) با عباس انصاري فرد ديدار مي كند.
مديربرنامههاي اشپيتم آرفي طبق توافق قبلي درصدد است 40 درصد از مبلغ قرارداد آرفي را از باشگاه پرسپوليس دريافت كند تا اين بازيكن براي حضور درتمرينات پرسپوليس مشكلي نداشته باشد.
زارع: پرسپوليس ميگويد اول قرارداد ببند، بعد پول فصل گذشته را بگير
کانون هواداران پرسپولیس : اختلاف مازيار زارع با مسئولان پرسپوليس همچنان ادامه دارد و شايد هافبك دفاعي سرخپوشان به زودي از اين تيم جدا شود.
زارع در گفتوگویی در مورد شرايط فعلياش ميگويد: «من بابت فصل گذشته هنوز 40 درصد از مبلغ قراردادم را نگرفتهام ولي مسئولان باشگاه توقع غيرمنطقي دارند و ميخواهند قراردادم را براي سال آينده تمديد كنم. آنها به من ميگويند اول براي فصل بعد قرارداد ببند و بعد پول فصل گذشته را بگير كه چنين روشي در هيچ جاي دنيا وجود ندارد.»
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا بهتر نيست با انصاريفرد در اين مورد صحبت كني، تاكيد ميكند: «من با بيشتر مسئولان پرسپوليس حرف زدهام ولي هركدام حرف خودشان را ميزنند و واقعا مشخص نيست در اين باشگاه چه ميگذرد. با اين شرايط بعيد ميدانم با هم كنار بياييم و به احتمال زياد از پرسپوليس جدا خواهم شد مگر اينكه به زودي با من تسويهحساب كنند تا حداقل بتوانيم براي فصل آينده مذاكره كنيم.»
مهدی شیری با قراردادی 2 ساله به پرسپولیس پیوست
کانون هواداران پرسپولیس: مهدی شیری دو ساله امضا کرد. مهدی شیری امروز به همراه برادرش در دفتر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس حاضر شد.
مهدی شیری هافبک تکنیکی تیم فوتبال برق شیراز امروز به همراه برادر خود در دفتر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس حاضر شد و بعد از مذاکرات نهائی قرارداد رسمی دوسالهای را با باشگاه به امضاء رساند.
لازم به ذکر است مهدی شیری به عنوان سهمیه لیگ برتری به شمار نمیآید.
مجتبی شیری قرارداد خود را با پرسپولیس 2 سال دیگر تمدید کرد
کانون هواداران پرسپولیس: مجتبي شيري برادر مهدي شيري، مدافع تيم پرسپوليس، قرارداد خود را دو سال ديگر با اين تيم تمديد كرد. مجتبی شیری امروز در دفتر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس حاضر شد.
مجتبی شیری با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس حاضر شد و بعد از مذاکرات نهائی قرارداد رسمی دوساله را با امضاء نمود.