دوستان کسی این مسئله رو امتحان کرده؟ :
یه بازی رو که سیستمش پال هست رو بازی کنم بعد برای دیسک سومش از دیسک ریجن فری استفاده بکنم و بازی رو ادامه بدم. امکان پذیر هست؟ یا نه؟
دوستان کسی این مسئله رو امتحان کرده؟ :
یه بازی رو که سیستمش پال هست رو بازی کنم بعد برای دیسک سومش از دیسک ریجن فری استفاده بکنم و بازی رو ادامه بدم. امکان پذیر هست؟ یا نه؟
من میخواستم امروز به لایو وصل بشم واسه کدک دایویکس ولی اجازه نمیده و میگه باید آپدیت کنی آپدیت بکنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
دوستان این آپدیت پاییزی جدید روی Slim چه بلایی میاره؟(درایو چنج شده)
آپدیت بنایم یا نه؟:20:
دوستان سوال من فراموش نشه...از یک هارد 500 اکسترنال چقدرش رو میتونم برای xbox استفاده کنم؟نقل قول:
نقل قول:
16گیگابایت ... ولی یه جایی خوندم میشه هر چقدر خواستی بازی بریزی ولی باید با کامپیوتر پوشه ها رو چنج بکنید.
یا حق:40:
منم منتظرمنقل قول:
آقا یه سوال دیگه:
مخصوصا از آقا میثم:
آقا من یه اسلیم بگیرم الان بعدا برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
مثلا الان که چنج میشه بعدا روش هایی بیاد و این دیگه خیلی جواب نده و این حرف ها!!
در ضمن با توجه به شرایط بازار نظر شما چیه؟
بخرم یا نه؟
می ارزه؟
بچه ها میگن فعلا آپدیت نکنید.چون بدبخت میشین:31:_جدی گفتم)یه کم صبر کن حدود 1 ماه و خورده ای بعد ok که شد برو آپ کننقل قول:
من خودمو خفه کردم تا ثابت کنم تعویض درایو مشکلی نداره. البته دوستان تعویض درایو نیست تعویض لنز و تعویض برد درایو هست.نقل قول:
سلام...
وضعیتش بسیار خوب میباشد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشنده های محترم برای اینکه سری های قبلی روی دستشون باد کرده میگند که اسلیم فلانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بابت تعویض درایو هم مشکلی نداره و نخواهد داشت...
قیمتش هم امروز xbox360 slim 250gb = 430 با یک عدد بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جای هم ارزون میده معلومه لنز دست دوم انداخته :31:
نقل قول:
آقا یه سوال دیگه:
مخصوصا از آقا میثم:
آقا من یه اسلیم بگیرم الان بعدا برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
مثلا الان که چنج میشه بعدا روش هایی بیاد و این دیگه خیلی جواب نده و این حرف ها!!
در ضمن با توجه به شرایط بازار نظر شما چیه؟
بخرم یا نه؟
می ارزه؟
خب. مشکل من همون اپدیت داشبورد بود که هنوزم حل نشده و با زدن اپدیت جدید همه بازی ها رو play dvd میزنه.ما روز اول ۲ تا اسلیم رو همینجوری ترکوندیم الان داریم نیگاش میکنیم چون دیگه بازی نمیخونه :31:(اپدیت ما همون بتا ه بود دیگه جرات نکردیم این نسخه اخری رو تست کنیم)
وای الان فروشش خب بوده تا حالا ۸ تا کپی فروختم(من بیشتر خام میفرشوم اسلیم) و کسی ناراضی نبوده که مثلا بازی نمیخونه یا چیز دیگه ای.
ما همون شرایط پلم و همه چیزمون رو اسلیم هم هست.
احتمال بن شدنتون خیلی خیلی خیلی زیاد هست بهتره فعلا دست نگه دارید.نقل قول:
من میخواستم امروز به لایو وصل بشم واسه کدک دایویکس ولی اجازه نمیده و میگه باید آپدیت کنی آپدیت بکنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
نقل قول:
دوستان این آپدیت پاییزی جدید روی Slim چه بلایی میاره؟(درایو چنج شده)
آپدیت بنایم یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برد درایو و لنز چنج شده :31:
حدودا ۱ احتمال وجود داره اونم اینه که دیگه بازی های کپی رو نمیخونه و play dvd میزنه.
دوستان بالاخره الایت رو خریدم 340....هنوزم شک دارم بین الایت و اسلیم ولی تموم شد دیگه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای اتصال دسته دوم داره اذیت میکنه ...چهار تا چراغ دور دکمه پاور دسته چشمک میزنه و ثابت نمیشه...باتری هم جدید گذاشتم بنظرتون مشکل کجاست؟
سلام. ۳۴۰؟ یه مقدار بالا خریدید.نقل قول:
دوستان بالاخره الایت رو خریدم 340....هنوزم شک دارم بین الایت و اسلیم ولی تموم شد دیگه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای اتصال دسته دوم داره اذیت میکنه ...چهار تا چراغ دور دکمه پاور دسته چشمک میزنه و ثابت نمیشه...باتری هم جدید گذاشتم بنظرتون مشکل کجاست؟
لینک زیر اموزشش هست
کد:http://www.forum.new4us.ir/showthread.php?30
دوستان تاپیک معرفی و دانلود بازی های xbox360 کجا رفته؟:20:
به قل شهاب گلابیش کردن رفت !! :31:نقل قول:
+
یکسری تاپیک های مفید انجمن بازی و کنسول
با سلام یه سوال داشتم و اونم اینه که
آیا کینکت به XBOX360 ARCED نصب میشه و یا فقط به ELITE وصل میشه ؟
این چه سوالیه اصلا؟ :27:نقل قول:
به همه ایکس باکس ها وصل میشه:46:
جون داش میثم نفهمیدم هنوزم!!!نقل قول:
به نظرت می ارزه با این شرایط گرفتنش؟؟؟؟
یا همون الیت بهتره؟؟
یه جواب قطعی میخوام ازت میثم جون:10:
دوستان یک سوالی داشتم و اون اینکه ایا مدل اسلیم -- شده یا نه باید هنوز صبر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
جون داش میثم نفهمیدم هنوزم!!!
به نظرت می ارزه با این شرایط گرفتنش؟؟؟؟
یا همون الیت بهتره؟؟
یه جواب قطعی میخوام ازت میثم جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اگه خب اگه صبر کنید LT+ بیاد هم خوبید. البته الان هم مشکلی نداره.
نقل قول:
دوستان یک سوالی داشتم و اون اینکه ایا مدل اسلیم -- شده یا نه باید هنوز صبر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله شده و بدون مشکل بازی ها رو اجرا میکنه
دوستان .. خیلی وقت بود دور و بره کنسول رو خط کشیده بودم:31:
الان دو تا بازی گذاشتم دانلود: red dead - cod black ops
بازی دیگه چی پیشنهاد میکنید برای دانلود؟
ممنون
یا حق:40:
alan wakeنقل قول:
darksiders
castelvania:lords of shadow
enslaved
halo reach
007
dante's inferno
ninja gaiden
pes 11
NBA 2k 11
fable 3
vanquish
medal of honor
singularity
mafia2
dead to rights
conviction
the bourn
the saboteur
assassin creed 2
بازیهای قدیمیه قشنگ هم نام بردم
اونایی که بنفش هستند حتما بگیر و بازیشون کن
کسی اینجا از خارج از کشور هست؟ فکر کنم فقط میلاد اینجا اجنبیه :31:
میخوام ببینم الان اسلیم اینجا هـــــک میشه؟ یا شده؟
میخوام ببینم توی کشورهایی مثل مالزی یا دبی و اینا چقدر تفاوت قیمت داره با ایران؟ ارزش داره آدم از اونجا بخره؟
خواهشن دوستان انجبی :31: کمک کنن
( تو آمازون بین 350 تا 400 دلاره) اینجا فکر کنم 430 440 تومنه!!
:10:
دوستان اگه کسی سایتی واسه فروش بازی سراغ دارن که قیمتش هم خوب باشه اعلام کنن! اگه اینجا نشد ، پ خ کنن!
ممنون!
:10:
بستگی داره ، اگر گمرک ایران و اینا گیر نده حد اقل 100 هزار تومان به پول ایران برای شما ارزون تر در میاد :31:نقل قول:
گمرک 100/1000 گیر میده:31: یه لنگه کفش برای ما از نروژ فرستادن 45 تومن گمرکی گرفتن:18:نقل قول:
اصلا ارزش نداره... مگه اینکه کسی براتون از اونور شخصا بیاره....
همین دیگه.
خواهرم اینا دارن میرن مالزی و اونورا . میخوام بگم بخرن بیارن اگه اونطرفا به صرفه تره!
یادمه پسر خالم Ps3 از دبی آوردی بود . ولی خوب کارتنش رو دیگه نیاورده بود!
فکر نکنم مشکلی باشه!!
کارتونش هم خیلی براتون مهمه ، بگید بازش کنند (چون همه چیز توش مقوا هست ، یونولیت نداره) DHL کنه دم در خونتون :31:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم فقط گوشی موبایل هست که گمرک بهش میخوره و باید بدون جعبه بیارین! (البته این در مورد دبی هست!) :31:نقل قول:
من رفیق خودم DVD Player وMP4 و ... را تا سقف 4000 دلار بدون گمرک از دبی میاره!!:31:
پس شما هم تایید میکنین؟ که مشکلی نداره؟نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم فقط گوشی موبایل هست که گمرک بهش میخوره و باید بدون جعبه بیارین! (البته این در مورد دبی هست!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفیق خودم DVD Player وMP4 و ... را تا سقف 4000 دلار بدون گمرک از دبی میاره
قیمت دبی چنده؟ مثل قیمت جهانیه یا گرونتره؟
من یه آشنا دارم ماهی 2 بار بخاطر کارش میره دبی. اگه واقعا اونجا قیمتش مثل اروپاست بگم از اونجا بیاره واسم!!
نه؟
قیمت دبی جهانیه .نقل قول:
ولی میدونم تا یک مقدار مشخصی گمرک نمیخوره ، چون طرف میگه برای خودمه و استفاده شخصی .
من خودم یک گوشی 8800 نوکیا از اینجا با جعبه و همه چیز DHL کردم ایران گمرک هم نخورد .
یکی از رفیقام مغازه داره فکر کنم گفت که کینکتو یکی از دبی گرفته بود و اینجا 270 میداد:18:
نقل قول:
توپ خونه ریخته 280 تومن:2:
wow چه گرونه!!!! مو اول که اومده بود ۱۸۰بود. الان شده ۱۲۰ تومن. به نظرم تا ۲۳۰ تومن راه داره پایین بیادنقل قول:
عزیز میگن یه پورت داره که فقط روی مدل الیت هست و رو آرکد نمیشه وصل کرد اگه مطمئنی بگو، آخه احتمال داره اگه آرکد کینکت رو ساپورت کنه برم بخرمنقل قول:
راستی کینکت اومده تو بازار چنده
الایت داره ارکید نداره؟ الایت و ارکید با هم از نظر سخت افزاری یه خازن هم تفاوت ندارن.نقل قول:
عزیز میگن یه پورت داره که فقط روی مدل الیت هست و رو آرکد نمیشه وصل کرد اگه مطمئنی بگو، آخه احتمال داره اگه آرکد کینکت رو ساپورت کنه برم بخرم
راستی کینکت اومده تو بازار چنده
حالا من اینقدر خودم رو واسه اسیم به در و دیوار میزنم ؛ اسیم هـــــــــک میشه؟
اسلیم؟:31: خیلی وقته ه_ک شده... یکی از این اسلیم های همایونی بخر بشین حالشو ببر..نقل قول:
دوستان دیگه از این روز هاس که پولم واسه الایت یا اسلیم جور بشه(قبلا می خواستم آرکاد بخرم)
به نظرتون الایت بخرم یا اسلیم 4 گیگ؟
کدوم بهتره؟
میشه بگید همایون کیه ؟؟؟ فتحی ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
شخص خاصی نیست:16: جمال زیبای Xbox 360 Slim رو به همایونی وصف کردم:27:
آهان ... آخه من خاطره خوشی از این آقا ندارم ... الیت سفارش داده بودم دسته شو بهم انداخته بود ... بازم بهنقل قول:
دوستان توصیه نمیکنم همچین اشتباهی کنن !!!