-
اختلاف بر سر فتحا...زاده و قريب دعواى هيأتمديره و رفاه بالا گرفت
وزارت رفاه با قريب موافق نيست ولى او را به فتحا...زاده ترجيح مىدهد. از طرفى هيئت مديره براى اينکه حرفش دوتا نشود با قدرت از فتحا...زاده دفاع مىکند. همين اختلاف باعث شده تا دعواى وزارت رفاه و هيئتمديره بالا بگيرد. جالب اينجاست که هيچکدام از طرفين نمىخواهند از مواضع خود عقبنشينى کنند ولى شايد امروز (چهارشنبه) اتفاقات جديدى بيفتد که تکليف استقلال را يکسره کند. اتفاقاتى که مسلماً با شکست رفاه يا هيئتمديره توأم مىشود چرا که بههرحال اين وسط يک طرف بازنده جنگ قدرت است.
-
سوريه ضعيفتر اما خطرناکتر از کره فقط بايد گل بزنيم و پيروز شويم
آنهايى که پس از تساوى يک بر يک با سوريه به تيمملى و فدراسيون فوتبال سرکوفت مىزدند و اين نتيجه را دور از شأن و اعتبار فوتبال ايران تلقى مىکردند، هرگز اين شهامت را نداشتند تا پس از تساوى خارج از خانه مقابل کرهجنوبي، از اين نتيجه به عنوان يک موفقيت نسبى ياد کنند و با توجه به واقعيتهايى نظير اين که کرهجنوبى در جامجهانى 2006 با فرانسه (نايبقهرمان جهان) به تساوى رسيده بود و يا در ورزشگاه سئول حتى تيمهاى نامدار جهان هم قادر نيستند مقابل کره امتياز کسب کنند، اعلام کنند که بچههاى ما کار بزرگ و درخور توجهى انجام دادهاند.
اين حرفها را براى اين مطرح مىکنيم که بگوييم حوادث در فوتبال به طور موازى با واقعيتها در حال وقوع هستند و حتى بعضاً کار به جايى مىرسد که واقعيتها را تحتالشعاع قرار مىدهند.
امروز تيمملى کشورمان در شهر دمشق بايد به مصاف سوريه برود و با توجه به اين که بازى دو تيم در تهران با تساوى به پايان رسيده، هيچ کس نمىتواند ادعا کند که پس از متوقف کردن کرهجنوبي، حتماً بايد سوريه را در خانهاش شکست بدهيم.
البته قبول داريم که سوريه به مراتب از کرهجنوبى ضعيفتر است اما اين استدلال که چون کره پرقدرت را متوقف کرديم، پس بايد سوريه را حتى در خانهاش هم شکست بدهيم، قابلقبول نيست.
به اعتقاد ما به همان دليل که سوريه موفق شد در تهران تيم ايران را متوقف کند، براى تکرار اين نتيجه در خانه خود هم شانس دارد و اين احتمال است که هيچ ربطى به توانايىها و سوابق فوتبال دو کشور ندارد.
بدون شک سوريه ضعيفتر از کره به دليل تعيين موقعيتى مناسب براى خود در جدول ردهبندى يک حريف خطرناک براى ما محسوب مىشود و اگر قرار بر اين باشد که همان افکار تدافعى که در سئول از آن بهره برديم را در دمشق هم مورد استفاده قرار بدهيم، شک نداريم که نتيجه را واگذار خواهيم کرد.
سوريه از فوتبال سريعى برخوردار نيست که بخواهيم براى مقابله با سرعت و يا تاکتيک هجومى سورىها، تيم خود را با روشهاى تدافعى به ميدان بفرستيم تا بلکه امتيازى نصيب ما شود.
اعتبار فوتبال ايران هم در حدى است که براى صعود کردن از اين گروه تنها به ارائه بازى تدافعى مقابل سوريه نيازمند نباشيم.
به هر حال امروز يکى از بازيهاى حساس تيمملى در شهر دمشق برگزار مىشود و ما براى يکسره کردن کار صعود خودمان فقط بايد گل بزنيم و پيروز شويم و اين ميسر نخواهد شد، مگر اين که امير قلعهنوعى يک تيم هجومى را به ميدان بفرستد.
البته شنيدههاى ما حاکى از آن است که تيمملى امروز با سه مهاجم پا به ميدان خواهد گذاشت. اقدامى که قطعاً در نهايت به سود ما خواهد بود اما در عين حال نبايد اين واقعيت را ناديده گرفت که سوريه در دمشق به مراتب بيشتر از تهران انگيزه دارد. تيمى که در استاديوم آزادى مىتواند ما را متوقف سازد، حتى اگر به مراتب از ما ضعيفتر هم باشد، قطعاً از انگيزههاى بيشترى براى تکرار نتيجه فوق و يا حتى بهتر از آن (در شهر دمشق) برخوردار است و اين واقعيتى جز اين که سوريه از کره ضعيفتر اما خطرناکتر است، نمىتواند باشد.
-
سايت ليورنو : بازي 109 رضايي در سري آ
مدافع ملي پوش كشورمان دريكصدونهمين حضورخوددررقابت هاي فوتبال باشگاه هاي ايتالياباپيراهن تيم ليورنوبه ميدان مي رود.
بنابرگزارش سايت رسمي باشگاه فوتبال ليورنو رحمان رضايي درششمين فصل حضور خود در ايتاليا با ليورنودرسري آ بازي مي كند.
اواخرهفته گذشته باشگاه ليورنو پيوستن رحمان رضايي ، مدافع ملي پوش و ايراني مسينا رابه اين تيم را تاييد كرد.
مدت قراردادرضايي باليورنويك ساله است .
اين درحالي است كه رضايي ازدوتيم ديگرنيزپيشنهادداشت اماتصميم گرفت باتوجه به شرايطبهترليورنوبه اين تيم برود.
ليورنوپس از رسوايي اخيربوجود امده درفوتبال ايتاليا/باراي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايتاليا فصل بعد به جاي سري ب ، در مسابقات سري آ حضورخواهد داشت .
مدافع سي ويك ساله تيم ملي فوتبال ايران نخستين بازي خود در سري آ را سال 2001 باپيراهن پروجا انجام داد و از آن زمان تاكنون 108 باردر سري او سي وهفت بارنيز در سري ب بازي به ميدان رفته ودراين مدت
هفت بارموفق به گلزني شده است .
-
مطمئن باشيد مناجاتي: ايران برنده ديدار دمشق است
سرپرست تيمملى به موفقيت تيمملى در ديدار مقابل سوريه بسيار اميدوار است. مهدى مناجاتى وضعيت آمادگى جسمانى بازيکنان را عالى توصيف مىکند.
وضعيت تيم چطور است؟
بازى دشوار اما روحيهبخشى را مقابل کرهجنوبى برگزار کرديم و با توجه به ارائه بازى برتر از سوى ملىپوشان به کسب برد در دمشق بسيار اميدواريم.
وضعيت ميزبانى سورىها چطور است؟
راضى هستيم، امکانات تمرينى خوبى داريم فقط ملىپوشان بايد مواظب مسائل حاشيهاى تيم حريف باشند.
نتيجه را پيشبينى مىکنيد؟
ايران در دمشق برنده است، مطمئن باشيد سه امتياز بازى به لطف خدا و با تلاش بچهها به ايران مىرسد.
حرف آخر؟
نمىدانم چرا برخى با انتقادات خود قصد دارند تيمملى را به حاشيه ببرند. اين آقايان بايد منصفانه انتقاد کنند.
-
آقاى گل امارات مىشوم برهاني: خودم را به قلعهنوعى تحميل مىکنم
آرش برهانى مهاجم تيم النصر امارات که مدتى از جمع ملىپوشان دور مانده است درخصوص وضعيت خود گفت: تحمل اين شرايط سخت است ولى من به آينده خوشبينم و دوباره به تيمملى مىرسم. يک فوتباليست هميشه اين شرايط را تجربه مىکند و من اين رشته را به خاطر همين تلخى و شيرينىهايش دوست دارم. به طور حتم با شروع ليگ امارات دوباره گلزنى مىکنم و خود را به قلعهنوعى تحميل خواهم کرد. وى در ادامه گفت: قبول دارم که در حد انتظار ظاهر نشدهام ولى سعى مىکنم دوباره پيراهن تيمملى را بپوشم.
-
معدنچي: من و نيکبخت خواستههاى کادر فنى را اجرا کرديم
هافبک چپپاى تيمملى فوتبال کشورمان گفت: انتقاداتى که درخصوص حضور همزمان من و نيکبخت در ترکيب تيمملى مىشود را قبول ندارم.
معدنچى افزود: وظيفه نيکبخت بيشتر شرکت در کارهاى دفاعى است و من يک خط جلوتر در کارهاى تهاجمى شرکت مىکنم و در مصاف با کره خواستههاى کادر فنى را اجرا کرديم، هرچند قبول دارم که حضور همزمان من و نيکبخت، مشکلاتى را نيز دربر دارد.
وى ادامه داد: هر ديدارى شرايط خاص خودش را دارد، اما در صورتى که همانند ميدان سئول بازى کنيم سوريه را راحت شکست مىدهيم.
-
عنايتي: او حق بازيکنان را نمىخورد قلعهنوعى همه را با يک چشم نگاه مىکند
رضا عنايتى که يکي، دو روز پيش مدعى شده بود با گلهاى او در استقلال، امير قلعهنوعى توانست سرمربى تيمملى شود ديروز با حمايت از اميرخان به نوعى خيلى محترمانه حرفهاى گذشتهاش را تکذيب کرد.
عنايتى گفت: مقابل کرهجنوبى سيستم استفاده از يک مهاجم مرا نيمکتنشين کرد که به نظر کادر فنى احترام مىگذارم و مثل يک سرباز در خدمت تيمملى هستم. قلعهنوعى همه بازيکنان را به يک چشم نگاه مىکند و حق هيچکس را ضايع نخواهد کرد به همين دليل با انگيزه بالا به موفقيت تيمملى فکر مىکنم.
-
فرشته نجات ايران زير سرم
سفر طولانى تيمملى از شرق به غرب آسيا، سبب شد که بازيکنان دچار خستگى شديدى شوند، به طورى که برخى از بازيکنان با تغيير وضعيت آب و هوايى سئول در دمشق دچار بيمارى شدند که در ميان آنها وضع وحيد هاشميان نسبت به ساير ملىپوشان وخيمتر بود.
او پس از ورود به دمشق بلافاصله به زير سرم رفت تا تحت درمان قرار گيرد. فرشته نجات ايران در بازى با کره با بيماريش همه کاروان تيمملى را نگران کرد، اما معالجات پزشکان مؤثر واقع شد و حال او رو به بهبودى رفت سرانجام با حضور بر سر ميز صبحانه، همه نگرانىهاى کادرفنى را برطرف کرد.
وحيد هاشميان در حال حاضر در سلامتى کامل به سر مىبرد و به امير قلعهنوعى گفته است که براى بازى با سوريه هيچگونه مشکلى ندارد و مىتواند تيمملى را در اين بازى همراهى کند. هاشميان امروز نيز مرد اول خط حمله ايران خواهد بود.
-
فکري: با دوندگى بيشتر سوريه را مىبريم
محمود فکرى مدافع تيمملى کشورمان در مورد هماهنگى بازيکنان گفت:
تعدادى از بازيکنان در کنار يکديگر بازى کردهاند و گروهى نيز به تازگى در ترکيب حاضر شدهاند، بىترديد هماهنگى اين نفرات با يکديگر زمان مىبرد و من طى دو بازى اخير تا اندازهاى با گروه دفاعى ايران هماهنگ شدهام.
وى افزود: خط دفاعى ايران در ديدار مقابل کرهجنوبى روز دشوارى را پشت سر گذاشت، البته ما به طور کامل مىدانستيم که آنها از ابتدا براى پيروزى به دروازه ايران حمله مىکنند و به همين دليل تمرکز کاملى در خط دفاع داشتيم.
فکرى در مورد اشتباه خط دفاعى ايران بر روى گل کرهجنوبى گفت: تفاوت خط دفاعى با ساير خطوط اين است که ما حق اشتباه نداريم و تنها يک لحظه غفلت، تمام موفقيتهاى مدافعان را تحت تأثير قرار مىدهد. در هر صورت بايد اشتباهاتمان را بپذيريم و بسيار خوشحالم که در نهايت بازى به تساوى کشيده شد.
وى در پايان درباره بازى امروز ايران مقابل سوريه گفت: در ديدار مقابل سوريه بايد با تمام توان بازى کنيم. توان فوتبال سوريه قابل مقايسه با کرهجنوبى نيست و ما با دوندگى بيشتر مىتوانيم هر 13 امتياز را به دست آوريم.
-
فتحا...زاده: وزير رفاه حکم مرا امضا مىکند
در شرايطى که فتحا...زاده اين روزها حتى در روزنامهاى که خودش سردبير است، مصاحبه نمىکند، ظهر ديروز ايرانيوز مصاحبهاى را از وى منتشر کرد:
«ما جلسات متعددى با اعضاى هيأت مديره داشتيم و به توافق رسيديم. در اين جلسات بنده نيز به توضيح سياستهاى خود پرداخته و برنامههاى اوليه را ارايه دادم. ضمن اينکه حکم من به زودى از سوى وزير رفاه نيز صادر مىشود».
وى افزود: «شايعاتى درخصوص کنارهگيرى امير قلعهنوعى از کادر فنى استقلال مطرح شده اما ايشان هيچ صحبتى در اين زمينه با بنده و هيأت مديره نداشتهاند و من تلاش مىکنم قلعهنوعى را در استقلال حفظ کنم».