دوستمون راست میگه من خودم بااینکه سرویس شبانه دارم ولی چون توروزم مصرف دارم توپنلم تخفیف حجم خورده بهم مشکلی ندارم پارس عالی البته ازنظرمننقل قول:
Printable View
دوستمون راست میگه من خودم بااینکه سرویس شبانه دارم ولی چون توروزم مصرف دارم توپنلم تخفیف حجم خورده بهم مشکلی ندارم پارس عالی البته ازنظرمننقل قول:
والا من مصرفم از شما بالاتره از این چیزا ندیدم تو این سالهتا جز دو مورد که خریدمنقل قول:
بحث من اینه اینا هیچ خدماتی نمیدن 100 گیگ میده 140 تومن برا منم هست 3 ماهه ! گرون داره میده!نقل قول:
های وب ارزون تره!
شاتل هم اپلود سنتر و دانلود سنتر داره اصلا نیازی به تخفیف و این چیزا ندارن کاربرهاش!
اینا اصلا هیــــــــــــــــچی ندارن!
کسی هم صداش در نمیاد!
جشنواره بخوره تو سرتون ! 4 تا خدمات معرفی کنید! بسته ویژه همیشگی اپلود سنتر دانلود سنتر!
به خدا پول تو جوب میریزه اون کسانی که های وب شاتل اسیاتک خدمات میده بهش دارن از اینا میگیرن!بنده یه متنی مینویسم حالا هر کسی هم تونست زود تر متن و تایپ کنه بزنه با فن و بیان قوی ! هر کسی زد دمش گرم به خودش حال داده
منم که رفتم سرویس عوض کردم (چندتا پست بالاتر گفتم) دلیش همین تخفیفات پنلی بود، داخل پنلم سرویس یه سرویس 2 مگ شبانه 1/3 با 48 گیگ ترافیک یک ساله رو که قیمتش 206 تومن بود رو 88 تومن داد (با مالیات 96-97 تومن شد) .
خریدمش.
Sent from my C5303 using Tapatalk
زدم میگن باید از سایت اقدام کنید :|نقل قول:
سلام، دوستان این قضیه نصف شدن قیمت ترافیک داخلی چیه ؟ قیمت سرویس ها که تغییری نکرده، کسی میدونه ؟
سلام دوستان
این قضیه نویز خط چیه؟
توی روز و در هنگامی که توی ساعات غیر رایگان هستم، خط بنده سالمه.
اما دقیقا توی ساعات رایگان 5 تا 8 صبح (این تایم رایگان برای سرویس جشنواره است) خط بنده دچار نویز میشه!!!
خود پارس آنلاین این نویز رو ایجاد می کنه؟
متاسفانه هر شب توی ساعت 5 تا 6 صبح خواب هستم و 6 صبح بیدار میشم و با 1585 تماس می گیرم و کارمندش میگه خط شما نویز داره و از طرف شرکت خودشون با یه چیزی ور میره و سرعت دانلود دوباره درست میشه.
به نظر شما چکار کنم که این شرکت اون تایم 3 ساعت رایگان رو مثل آدم سرویس بده و اون یک ساعت اول (یعنی 5 تا 6) رو هم سرعت یک مگ بده و دیگه 500 کیلو سرعت نده؟
دوستان شما وضعیت پینگتون چطوره؟
من تقریبا 1 ماهه اومدم پارس
اول که نت وصل شد پینگ 8.8.8.8 روی 130 بود پروفایل گیم فعال کردم رسید روی 110 تقریبا
بعد یهو نت ریخت به هم، یه مدت افتضاح بود
الان روی 150 هست
توی گیم ولی تا 200 هم میرسه:n03:
اگر نوسان snr دارید زنگ بزنید تا درست و حسابی درستش کنندنقل قول:
وارد استاتوس مودم بشید و خودتون snr رو ببینید.در طول روز چندبار رفرش کنید و ببینید نوسان شدید داره یا نه
اگر دیدید نوسان شدید داره زنگ بزنید به 02182208000 تا درستش کنند
دقیقا منم وضعم همینه. من به خاطر همین پینگ حدودا 2 ماه پیش از شاتل اومدم پارس آنلاین اون موقع پینگ با 8.8.8.8 120 بود و وقتی پروفایل گیم فعال کردم شد 100 . عالی بود. تا این که حدودا 1 ماه پیش وضع نت خراب شد از اون موقع شده 150 160 اونم با پروفایل گیم :| تو بازی هم میشه 180 190 :| یه اینترنت با ثبات پیدا نمیشه آدم نمیدونه چکار کنه!نقل قول:
در مورد این قضیه پینگ هم زنگ زدم بهشون بعد از کلی پاسکاری و وصل کردن به پشتیبانی تهران، طبق معمول چسبوندنش به نویز خط!!!!!