به علاقه ات بستگی داره ولی خب من باشم ریاضیات و کاربردها رو میرم . خب ملی هست به هر حال.نقل قول:
به علاقه ات بستگی داره ولی خب من باشم ریاضیات و کاربردها رو میرم . خب ملی هست به هر حال.نقل قول:
آقا ترکوندی واقعا. خیلی خیلی مبارکه. برا شرینی قبولیت چندتا دندونو تعمیر میکنی، آقای دکتر محمد؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_dj_kazin
سلام هم دانشگاهی، خوبی؟ بهت تبریک میگم واقعا گل کاشتی. بهترین دانشگاه برای مکانیک قبول شدی.نقل قول:
نوشته شده توسط smjhh
اینم عکس دانشکده مکانیک امیرکبیر. عجب دانشکده عظیمیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به. یه هم دانشگاهی دیگه. شمام خوبین؟نقل قول:
نوشته شده توسط kOoRi
ببینیم بچه های پی سی بیشتر کدوم دانشگاه رفتن؟ فعلا که امیرکبیر با سه نفر اوله :31:
خیلی خیلی مبارکه. :11:نقل قول:
مهندسی برق دانشگاه شیراز
رتبه منطقه1: 1927
وبقیه دوستان که نمیشه همه رو نقل قول کرد شدیدا تبریک میگم.
راستی مهندسی عمران شهید عباسپور هم عالیه. میدونی چرا؟ چون امسال زیر نظر وزارت علوم رفته و مثل دانشگاههای دیگه میشه. تازه میخوان شهید عباسپور و خواجه رو با دانشگاه تهران ادغام کنن ( این فعلا یه طرحه نمیدونم تصویب شده یا نه )
برووووووووووووو عموووووووووووووووو بهترين دانشگاه براي مكانيك فقط و فقط دانشگاه آزاد قزوينه! افتاد؟!:31:نقل قول:
سلام هم دانشگاهی، خوبی؟ بهت تبریک میگم واقعا گل کاشتی. بهترین دانشگاه برای مکانیک قبول شدی.
اینم عکس دانشکده مکانیک امیرکبیر. عجب دانشکده عظیمیه.
ديگه نذاريد غيرتي شم ديگه ولي اميركبريم خوبه:دي
تبريك به جفتتون كه تركونديد خسته نباشيد:40:
آره میدونم!!!!!!!!!! :دی :دینقل قول:
میدونی چرا؟
عباسپور و خواجه نصیر رو شنیده بودم،اما ادغام این دو تا با دانشگاه تهران رو نه ....نقل قول:
تازه میخوان شهید عباسپور و خواجه رو با دانشگاه تهران ادغام کنن
هی وای من جوابا اومده
مگه قرار نبود ساعت 8 بیاد؟ :(
منم متالوژی صنعتی بوعلی سینای همدان قبول شدم... :(
شاید من اشتباه شنیدم.ولی در هر صورت عالیه.نقل قول:
عباسپور و خواجه نصیر رو شنیده بودم،اما ادغام این دو تا با دانشگاه تهران رو نه ....
بوعلی که دانشگاه خوبیه؟ متالوژی هم رشته ی خوبیه؟ پس چرا ناراحتی؟نقل قول:
منم متالوژی صنعتی بوعلی سینای همدان قبول شدم... :(
راستی بچه ها از الان آدرس وبلاگمو هم ثبت کردم برا دانشکده ( شایدم شخصی باشه ). کسی از مهندسین برق ee90.blogfa.com میخواست بگه دیگه لازمش ندارم ( Electric Engineering 90 )
---------- Post added at 04:31 AM ---------- Previous post was at 04:29 AM ----------
اصلا بیا مسابقه بذاریم. حالا من این وسط چیکارم نمیدونم.نقل قول:
برووووووووووووو عموووووووووووووووو بهترين دانشگاه براي مكانيك فقط و فقط دانشگاه آزاد قزوينه! افتاد؟!
ديگه نذاريد غيرتي شم ديگه ولي اميركبريم خوبه:دي
حالا یه کلاس هم برا خودم بذارم : دانشکده مهندسی پزشکی امیرکبیر هم تاپ ترین در کشوره ( یکی نیست بگه مگه چند دانشگاه این رشترو دارن :27: )
چرا نداره برادر من جو سازی نکن :31:نقل قول:
به شبانه که کلا خوابگاه تعلق نمیگیره جای خودش ولی روزانه خوابگاه داره خیلی دانشگاه های توپی هم هستن
اگه واست شهر دور مشکل ایجاد نمیکنه و به رشته علاقه داری از لحاظ دانشگاه خیالت راحت دانشگاه خوبیه امارشو دارم
منم تغذیه ی بوشهر
دوستان به کمکتون نیاز دارم اونم اساسی...مهندسی نرم افزار قوچان قبول شدم...به نظرتون برم؟؟؟ یا ای تی ازاد قزوین برم؟؟؟ اگر قوچان برم و 1ترم بخونم با توجه به اینکه دختر هستم میتونم واسه گیلان انتقالی بگیرم؟؟؟ کمکم کنید لطفا
با رتبه قشنگی که اوردم همینم زیادیمه ولی در کل ناراحتم چون رشته ای که مد نظرم بود نرسوندم ولی لاقل بجای دانشگاه صنعتی بوعلی قبول شدم که خب باز خیلی بهتره :40:نقل قول:
===========================================
راستی من تو فکر تغییر رشته هستم شرایطش و موقعیتش چطوریه؟ منظورم معدل و نمره و تعهد به ارمان های انقلاب و... هست