شما 1024 داری مدت باقی مونده دانلود هست حدود 11 دقیقه منم 512 دارم مدت هست 22 دقیقه!! :n06:نقل قول:
Printable View
شما 1024 داری مدت باقی مونده دانلود هست حدود 11 دقیقه منم 512 دارم مدت هست 22 دقیقه!! :n06:نقل قول:
ببین بازم شما تلاشت رو بکن شاید به نتیجه ای رسیدی الان زنگ بزن 2828 به یارو مشکلت رو بگو و بهش بگو همین الان جلوت دانلود رونقل قول:
میزنم خودت وضعیتم رو ببین اینا شگردشونه که بگن مشکل کلی هست لاکن بهش بگو همین الان همسایم اوضاعش خوبه احتمال اینکه
با این کارا اوضاعت بهتر شه هست پس به امتحانش میارزه امیدوارم مشکلتون زود تر حل بشه
البته این رو یادم رفت بهت بگم جلوی یارو از همین سرور خارجی که داری دان میکنی تست کن و کانکشن رو هم رو 16 بزار
موفق باشی
دلیلش اینه که از 90 شروعمیشه بعد رو 10-20 کیلو بایت نوسان میکنه اتفاقا هر سایتی جز ایران رو 20 کیلو بایتهنقل قول:
مرسی دوست عزیزم توصیه هات رو گوش میکنم به قول شما شاید اگه خط ریست شه کمی بهتر شه داستان داریم با این اپراتور های 2020نقل قول:
نقل قول:
البته بهتون بازم یاد آوری کنم 2828 تماس بگیر نه با 2020
بازم امیدوارم مشکلت همین امروز حل شه عزیز
خب عزیز اون تایمر هم متناسب سرعت تغییر میکنه نه اینکه سرعت 15 باشه تایمر 11 دقیقه که برای سرعت 120 هست رو نشون بده!بگذریم اگه فکر میکنی واقعا چنین مشکلی هست حتما با پشتیبانی تماس بگیر رسیدگی میکنن!نقل قول:
دقیقا همینطوره!:n09:نقل قول:
ببین بازم شما تلاشت رو بکن شاید به نتیجه ای رسیدی الان زنگ بزن 2828 به یارو مشکلت رو بگو و بهش بگو همین الان جلوت دانلود روهست پس به امتحانش میارزه امیدوارم مشکلتون زود تر حل بشه
میزنم خودت وضعیتم رو ببین اینا شگردشونه که بگن مشکل کلی هست لاکن بهش بگو همین الان همسایم اوضاعش خوبه احتمال اینکه
با این کارا اوضاعت بهتر شه
موفق باشی
میگم اگه آپگرید کنم به 1 مگ و جالب نبود میتونم از همون سایت دوباره درخواست داونگرید به 512 بدم؟
سرعتم رو نزنن خراب کنن
( ای تو مخ برنامه نویساشون! یه سایت مثله آدم نمیتونم درست کنن، امان از دست این asp.net )
چون منطقه شما همین سرویسو خوب جواب میده پس 1 مگ هم ساپورت میکنه امتحان کننقل قول:
همچین چیز مالی هم نیستنقل قول:
من الان با 16 تا کانکشن دارم میگیرم حداکثر سرعتم 100ـه!!
باور کن تک کانکشن به 10 هم نمیرسه!
حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم:n04:
حالا خود دانی! از ما که گفتن بود!
هممم
اوکی بزار یوزرنیم و پسورد رو گیر بیارم ببینم چی میشه
فعلا که درگیره دانلود اینترنت اکسپلور برایا ین سایت درپیتیشونم