خدا رو شکرنقل قول:
خدا رو شکرنقل قول:
خدا رحمت کنه این قیمت ها رو ، دیگه عمرا یه 650 ، 700 برسه . کاش همون موقع خریده بودیما .نقل قول:
من که دلو زدم به دریا همون 1.100.000 خریدم
با سلام خدمت دوستان . متاسفانه گوشی Galaxy S II دوستمو دزدیدن می خواستم بدونم راه حلی داره یا فاتحشو باید خواند. با تشکر
باید برید دفتر پلیش با جعبه گوشیتوننقل قول:
شکایت تنظیم کنید
3 یا 4 تا نامه بهتون میدن که میبرید برای اپراتورها و خیب اگه شانس داشته باشید براتون پیداش میکنن
کلا که روند قیمت های وسایل الکتریکی و مخصوصا موبایل کاهشی هست خب این طبیعی هست که قیمتها کم بشه چون هر روز مدل جدید میاد. ولی وقتی دلار نوسال داشته باشه بازار ما اینجوری میشه! و حالا هر چقدر هم پایین بیاد دیگه گوشی گلاکسی 650 که حالا شده 1.100 تومان دیگه به قیمت اولش برنمیگرده!!!
و حتی بعد از اینکه ارز وارداتی هم به واردکنندگان میدن همه مدعی هستند که با دلار 2 تومان ما وارد میکنیم. در مورد کالای قاچاق این حرف درسته ولی در مورد شرکتی که مدعی نماینده رسمی سامسونگ هست و وارد کننده قانونی هست ، فکر نمیکنم با دلار 2 تومان وارد کرده باشه!!! مثلا شما از نمایدگی های رسمی سونی و ... دوربین یا تی وی یا ... بخرید در حد همون اختلاف دلار از 1100 تومان به 1300 گرون شده و نه دو برابر قیمت!!!!
در مورد دزدیده شدن گوشی دوستمون هم متاسفم و یک ماجرا که خیلی ربطی هم به تاپیک نداره میگم چون برای خودم هم اتفاق افتاده بود:
گوشی مادرم رو دزدیدن و بعد از شکایت و کلی گذر وقت و پرداخت فیش و ... مرجع قضایی نامه میده و میبرید برای اپراتورها که اگه فلان گوشی با این سریال فعال شد ، صاحب سیم کارت رو شناسایی کنند. تازه اگه طرف سیم کارت بذاره و گوشی روشن بشه ، بعد از چند ماه میرید اون اپراتور و بهتون یک نامه میده و قشنگ شماره طرف و حتی اسم طرف و آدرس رو هم روش نوشته!!!
بعد تشریف میبرید کلانتری مربوطه ، و در اونجا نیروهای زحمت کش انت..... از شما میخواین که بیخیال شین چون ارزش نداره و ....! بعدش یک سرباز با حکم به شما میدن و میگن باهاش برید آدرس مربوطه و خودتون طرف رو بیارین اینجا!!
حالا شانس ما طرف در محله خفنی زندگی میکرد و حتی خود پلیس میترسید و میگفت ارزش نداره و اونجا همه چاقو کش هستند و ...! گویا محل در حد تگزاس و اینا بوده مثل تو فیلمها که خود پلیس هم کاری با اونجا نداشته!!! خلاصه فکر کنید من باید تنها با یک سرباز میرفتم اون محله به قول خودشون خفن و اون رو دستگیر میکردم و میاوردم! وقتی هم اعتراض کردم که شما باید این کار رو بکنید که کلی هم به ما خندیدن و گفتن به ما ربطی نداره ما فقط به شما یک مامور میدیم!! منم چون گوشی زیاد ارزشی نداشت بیخیال شدم و درود فرستادم بر زحمات بیکران این عزیزان!
ولی شما چون گوشیت ارزش داره حتما پیگیر شو و اگه همین اتفاق من افتاد ، با سرباز و چند نفری برید اونجا انشاا... پیدا بشه :11:
یه روش بهتر اینه که بعد از تنظیم شکواییه (توی آگاهی مربوطه ) ،شکواییه رو ببرین کلانتری که سرقت توی محلش انجام شده و متوجه سرقت شدین و از کلانتری بخواین بعد از ثبت و تشکیل پرونده،پرونده رو بفرسه آگاهی. اینجوری نیاز نیست حتما سیم کارت رو بسوزونین و منتظر باشین تا طرف اگه یه روزی سیم کارت گذاشت داخل گوشی ردیابی بشه،با استفاده از ریز مکالمات میتونن طرف رو شناسایی کنن(تجربیات خدمت توی نیروی انتظامی :دی)نقل قول:
با سلام خدمت دوستان . متاسفانه گوشی Galaxy S II دوستمو دزدیدن می خواستم بدونم راه حلی داره یا فاتحشو باید خواند. با تشکر
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
این راه حل شما در صورتی که طرف سیم ما رو از توی گوشی در بیاره دیگه کاربردی نداره آخه
این راه یکمی بهتر از اون راهیه که خودتون اشاره کردین. یعنی طرف اگه از خط شما استفاده کنه میتونین با دستورقاضی ریز مکالمات رو (با مشخصات طرفی که تماس گرفته) رو پیدا کنین. ولی حرف شما درسته اگه سیم رو در بیاره نمیشه کاری کرد. که در این صورت باید منتظر باشین با یه سیم کارت دیگه روشن کنه تا از روی imei کنترل بشه.نقل قول:
سلام دوستان من چند روز پیش یه اس 2 برای دوستم خریدم
امشب که داشتم باهاش کار میکردم دیدم کنار ارافون دو تا سوراخ ریز هست و یه سوارخ بزرگ که توش پیداست
میدونم که اینها دوربین و حسگر نور هستند و حسگر نزدیکی
ولی جای تعجب داره برام که یکیشون توش نور قرمز خیلی کم بود که با قفل کردن صفحه این نور قرمز بعد از چند ثانیه خاموش میشد و دوباره که صفحه رو باز میکردم روشن میشد
البته بعضی وقتها هم خود به خود خاموش میشد
همین طور که گفتم خیلی کم نوره
این نور قرمز چیه ؟ شارژ باتریشم 22 درصد بود